DV2022 UAO v Biden Davası (Nisan 2022)
-
Merhaba @gucarslan 😊
Davalarla ilgili olarak genel bir sorum olacak ; Dava sonucunda kazananların vizeleri direk basılıyor mu yoksa normal mülakata girip mülakat sonucuna göremi vizeleri basılıyor? -
@xbens davadan çıkacak karar eğer davacılara vizelerini verilmesi yönünde olursa, elbette sağlık muayenesi ve vize mülakatı yapmak zorundalar. dava sadece vize mülakatı yapın şeklince çıkar, vize verin şeklinde değil.
-
-
-
@gucarslan sayın gucarslan merhaba, acaba hala bu davaya dahil olunabiliyor mu? yoksa artık fiili olarak mahkeme süreci başladıktan sonra iş işten geçmiş mi oluyor?
bir diğer merak ettiğim konu ise (önceki yıllarda açılıp sonuçlanan bir dava olmadığından, elimizde buna dair herhangi bir somut veri yoktur diye düşünüyorum) davayı kazanıp mülakat hakkı kazanan talihlilerin vize görüşmelerinin, hiç bir davaya katılmayıp normal süreç içerisinde sırası gelenlere göre daha zorlayıcı geçmesi olası mı?
-
@gurars merhaba, ne yazık ki davaya dahil olamazsınız.
ikinci sorunuza gelirsek, sanırım eksik bilgi var sizin tarafınızda.
geçmiş yıllarda açılmış ve sonuçlanmış davalar var, bir kaçı sadece özet karar bekliyorlar.
bu davalara katılmış çok arkadaşımız vize mülakatı aldılar. onların davalara katılmış olması hiçbir negatif etki yaratmadı mülakatlarda. -
@gucarslan anladım, çok sevindim böyle olmasına. tabii normal bir hukuk devletinde olması gereken bu ama biz hep kendi ülkemizdeki işleyişi referans almaktan bizim normalimiz bu oldu artık.
-
-
@gucarslan Merhaba.DV2022 davaya katılanlar şuan görüşmeye çağrılmaya başlandı mı? Afedersiniz bu tablodan onu mu anlamamız gerekiyor?
-
@braveheart-34 elbette hayır, dava henüz görülmedi ve karar bağlanmadı ki.
avukat davaya katılmış dünyadaki talihlilerin durumlarını paylaşıyor.
sonuçta davaya katılmış bile olsanız doğal yollarla mülakat alabilirsiniz. -
@gucarslan Bir an anımsayamadım .Açıklamalarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.
-
curtis morrison ve ekibi, davanin ilk günden itibaren gelişen süreçlerini anlatan türkçe bir video yayınladı.
*videodaki arkadaşımızın vize sahibi bir DV2021 kazananı olduğunu ve SaveDiversityVisa ekibinden, aynı zamanda bu forumdan biri olduğunu da belirtmek isterim.
-
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 UAO v Biden Davası (Nisan 2022)
curtis morrison ve ekibi, davacılar için PI taleplerini resmi olarak mahkemeye bildirdi;
Üstadım PI talebi ne demek -
@sanaldeniz PI = preliminary injunction
yani davadan çıkacak sonuç sadece davacılara fayda sağlaması talebi.davalar iki türlü açılır;
class talebi: ilgili dava, zarara uğramış herkesi kapsar (misal bütün DV kazananlarını)
PI talebi: sadece dava açanları kapsar. -
-
yargıç chang, tarafların sundukları argumanlarin karar vermesi için yeterli olduğunu, bu yüzden yarin yapılması planlanan hearingi iptal ettiğini bildiren bir emir yayınladı.
bu, yargıcın önümüzdeki günlerde karar verebileceğini gösteriyor.
şahsen bunun cok da hayra alamet bir durum olduğunu düşünmüyorum. dismiss gelirse cok da sürpriz olmaz.. umarım ben yanılırım.
-
-
PI talebinin reddine ilişkin karar metni.
-
@gucarslan Bu red var olan davanin Tum DV katilimcilarini kapsayacagi anlamina mi geliyor?
-
K kara_kartal bu başlıktan bahsetti
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
59
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum