[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emre-Kurtulmuş belkide 2023de verirler hep olumsuz gidecek değil ya

-
https://www.youtube.com/watch?v=XYmaOikEZJo
Evrak göndermenin kaldırılmasının sadece DV2022 için geçerli olduğunu, bu sene tekrar isteyebileceklerini söylüyor videoda.
-
@ahmet_ bence bunu kcc den başkasının bilmesi imkansız hem böyle birşey olsa adminler de yüksek ihtimal isterler diye dillendirirdi bu arkadaş kim konuşan tanımıyorum sözüne güvenilebilecek birisimi?
-
-
Merhaba kcc evrak isteği ne zaman olur ?
-
Şimdi elim ve benim pasaportlarımın süresi 2 yıl kaldı ve 10 yıllığa çıkartmak istiyoruz şuan sistemde aksaklık olduğu için pasaportumuz geç gelebilir evrak isteğinde eski pasaportlarımızı gönderip vize görüşmesine yeni pasaport ile gitsek sorun olur mu ?
-
Ailecek kazandık bu sene DV2023, babam üzerinden, ilk ds260 gönderme tarihimiz 11 mayıstı, daha sonra babamin formunu doldururken family kısmında babamın annesinin soyadını kızlık soyadı yerine günümüz soyadını, annemin formunda ise annemin annesinin yaşadığı ülkeyi Turkiye yerine Tunus yapmıştım yanlışlıkla, bu sebeplerden dolayı asıl kazanan babamın ve annemin formunu tekrar açtırıp hataları düzelttim, tekrar yolladım bu sefer tamamlama tarihi ikisinin de 28 haziran olarak güncellendi, sorum şu, son zamanlarda insanlar ds260 tamamlama tarihine göre mulakatlarin ayarlandigini söylüyor ve bir danışmanlık firmasina yazdığımda sırası 3 binlerde olup 7 haziranda dolduran birinin hala mulakat beklerken 25 binde olan birinin mayısta doldurduğu için mulakat aldiğını yazdı. KCC ye sorduğumda case numberın yalnızca önemli olduğu söylendi.
-
@jordan evrak isteği olmayacak büyük ihtimal
-
@whereismind Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama Tunus yazması büyük bir hata gibi duruyor. Formu erken göndermek önemli muhakkak ama doğru olması da önemli.
Ben de Haziran'da gönderdim. Geçen seneki gibi ilerlerse sıra gelmeyebilir. Bakalım belki eskiye döner ve cn'ye göre ilerler.
Edit: Şimdi tekrar okudum da yazınızı, annenizin annesinin yaşadığı yerin adresi sanırım çok önemli bir hata da değilmiş. Mülakatta düzelirdi sanki.
-
@jordan eski ve yeni pasaportlarınızı birlikte götürmeniz gerekir mülakata
-
@whereismind DV22 kazananları için 3 hazirandan önce DS dolduranlara öncelikle mülakat verdiler bunu excelldende kontrol edebilirsiniz zaten bu şekilde olduğunu. Forumu keşke daha önce keşfetseymişsiniz bu tarz ufak hatalar için DS açtırmamanız gerektiğini mülakat aldıktan sonra dosyanızı açtırıp düzeltebileceğiniz söylenmişti.
Size tavsiyem öncelikle bu konu başlığının ilk sayfasına giderek sürecinizi imzanıza taşıyın ve kendizi excelle kaydettirin ve telegrama giriş formunu doldurun.Telegram üzerinden kazananları olduğu bir grup mevcut oradada güncel bilgiler sıklıkla paylaşılıyor.
Bir diğer noktada babanız üzerinden kazandığınızı 21 yaştan küçüksünüz değil mi aksi halde siz faydalanamıyorsunuz onun için söylemek istedim
-
@jordan evrak istenip istenmeyecek net degilki.mulakatlar zaten ekimde başlayacak.3 ay gibi bir sürede de mulakta kadar illa yetişir paşaportunuz
-
Merhaba, Kredi çekerek ev aldık ve uzun bir süre de o borç devam edecek malumunuz. Greencard'a başvurmak istiyoruz Ekim 2022'de fakat bu konu biraz düşündürücü oldu. Kredi borcu olan bir ev var, kenara bir şekilde biraz para atılır ama vize vermeme durumları olur mu borçlu olduğumuz için. Hiç başvurmasak mı yoksa başvuru yapsak mı emin olamadık. Teşekkür ederim.
-
süreç hızlı olsun evrak istensin.
-
Konsolosluğa hazırlanan evraklarda maddi durum bildirimi için sadece dolar hesabı dökümü gerekli değil mi? Eş ve 1 çocuk toplam 3 kişi için 30 40 bin dolar gibi yeterli midir?
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mandorlino Öncelikle baştan uyarmış olayım bence yakınınızın kararına fazla müdahale etmeyin sonra herhangi bir olumsuzlukta suçlusu olarak sizi bilmesini istemezsiniz tahminimce. Keşke avukatla çalışsaydım sana uymasaydım tarzında suçlama olmasın diye.
Ama benimde önerim bizler gibi buradan faydalanması ilk GC kazandığımız 1-2 farklı özel durumumuz olduğu için avukatla görüştük bizde hemde süreç için fiyat bilgilendirmesi aldık ama istedikleri fiyatlar gereksiz derecede yüksek ve buradaki adminler kadar bilgili değiller.Adminleri geçtim hatta 2-3 ay olmuştur forumu aktif olarak takip edişim o avukatlardan daha fazla şey biliyorumdur GC konusunda yüksek ihtimalle .
Site içerisinde sürecin nasıl yürüdüğüne gelirsek, forumda ilgili konularda zaten hem adminler hem üyeler güncel ortaya çıkan bilgileri paylaşıyor, bizlerin aklına takılan soruları sorup bunlara cevap alabiliyoruz.AYrıca bunun dışında kazananlara özel telegram gruplarıda mevcut oradada güncel bilgi paylaşımı oluyor. Avukatların verdikleri hizmet ve istedikleri parayı göz önüne alınca fiyat/performans olarak verim %1 diyebilirim
Emre bey, cevabiniz icin tesekkurler. Bana kalsa tum sureci biliyorum ama onlar rahat etsin diye soze danismak istedim. Ucreti mukabil, avukat ya da sitenin ucretli hizmetinden faydalanmak istiyorlar. Forumu ben takip ediyorum ve cok faydali buluyorum, ancak onlar dedigim uzere, ucreti karsiliginda, kafalarindaki cekincelere de cevap verebilecek uzman kisileri arastiriyorlar.
-
Merhaba ünv mezuniyete ingilizce liseyi ise türkçe "lisesi " diye yazmışım bu sorun olur mu ?
-
@redwomen borcunuzu bilemezler.insanlar hesapta para göstermek için bile kredi çekiyor.
-
@rdvnzgr dolar hesabı olur. TL hesabının dolar karşılığını gösteren evrak olur.3 kişi için 20bin dolar yeterli olur
-
@Mandorlino forumun bu tarz ücretli bir yöntemi yok illa ücret istiyorlarsa avukatla irtibat kurmaları daha iyidir türkiyede danışmanlık firması adı altında 200-300dolara yaptıklarını söylüyorlar ama hiçbir bilgisi olmadan bu şekildeki forumlardan sorularına yanıt bularak size yardımcı oluyorlar dikkat edin derim. Amerikadaki göçmenlik avukatları ile görüşebilirsiniz bazıları türkiyeden başvuru işlemiyle ilgilenmiyor sadece AOS için yardımcı oluyorlar.Türkiyeden başvuruya yardımcı olanlarda genelde formu vs size doldurtuyorlar onlar sadece sign edilmeden önce kontrol ediyor bilginiz olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum



Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari


Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.