[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
25xxx aşağısı olan herkes Mülakat mı aldı ? Alamayan var mı acaba
-
@Kitapsever 253xx lerde Önder bey de almış.Bence mayıs ayı herkes almış olmalı.Çünkü haziran ayı ds gönderen @ecellf-celbi de tekrardan hayırlı olsun mail almış kendileri.
-
Ben daha almadım maalesef 😒🙏🙏😒😒😒😒😒
-
@braveheart-34 başlangıçtan beri 08 Mayıs-03 Haziran tarihleri esas alındı...
-
Banada geldi arkadaşlar. Tam saat 15:00 da gelmiş. Ama nereden girip bakacağım verilen tarihe heyecan bastı :)
-
@Fouray Hayırlı olsun.Gözünüz aydın.
-
@Fouray iki siteden de bakabilirsin
-
Herkese merhaba; telegram grbumuzdan paylaştım buradan da paylaşmak isterim.
3 Ağustos tarihine vize mülakatı aldık. Umarım en kısa süre içinde bekleyen herkes bu güzel habere kavuşur. -
@entropik asıl talihli 13 mayıs ise onu baz alırlar daha sonra gönderilenler baz alınmıyor. Dilerseniz siz de imzanızı buna göre tekrar düzenleyin ki kafa karışıklığına sebep olmasın.
-
en son 253xx cn mülakat alan oldu. Bu da hemen hemen 80-100 arasında mülakat verildiğini işaret ediyor. Eğer 26000 , 27000 lerden mülakat alan çıkarsa bu tahmin sayısı daha da artabilir...
-
Mülakat alanları tebrik ediyorum. Arkadaşlar DS submite göre mi alıyoruz benim CN 22K ama benden yüksek olan arkadaşlar almış baya sanırım
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Fouray iki siteden de bakabilirsin
Teşekkürler baktım. 4 ağustos randevu verilmiş.
-
Cevaplayan olursa sevinirim eşim mayısta submit etti ancak bir eylülde evlendik ve ds260 formunu açarak eklettik ancak şimdi gelen mülakat mailinde sadece eşim ve oğlunun adı var ben ve 2 kızımın adı yok böyle birşey başına gelen varmı nasıl yol izlemeliyiz
-
@snowwhite evet ds260 submit tarihi 08 Mayıs-03Haziran tarihleri arası submitliler...
-
Mülakat dağıtımı bitti mi Ağustos için yoksa yarın ve bugünün devamında da mı göreceğiz
-
Agustos icin baska mulakat verilir mi acaba? Hala sansim var mi sizce?
-
@dsenol Kendinizi ve çocuklarınızı sağ üst köşedeki “add applicant” tıklayarak yeni form oluşturarak eklediniz değil mi? Yoksa eşinizin formuna evli seçeneğini tıklayıp, kendinizi ve çocuklarınızı mı eklediniz?
-
Mülakat alan herkese hayırlı olsun.
Bizler için son ayda yani Eylül'de kalan herkesi alırsa alır.
Ha, herkesi alacak konsolosluk Ağustos'u 80 civarında kişi ve sadece 3 Haziran'a kadar submit edenlerle kapatır mıydı(?) orası sanırım biraz muamma.
Bakalım önümüzdeki günler ne getirecek. -
@gamefry başkan mail aldın mı
-
@gamefry add aplicant üzerinden yaptık
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum