[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@fener18 Sanırım yanlış konuya yazdınız...
-
@datanist evet şimdi farkettim acemilik işte...😎
-
Selamlar.
Case 2022 ve 17xxx lerde.Kasım 2021 sonunda ds260 formunu doldurduk ve girdiğim zaman tüm aile için COMPLETED ifadesini görüyorum.Ayrıca SUBMIT ettikten sonra elimizi ulaştı diye barcode lu mail de mevcut.Sadece 2 ay kaldığını düşünürsek hala görüşme maili beklemeli miyim?
Teşekkürler
-
@Cemil-Cengiz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar.
Case 2022 ve 17xxx lerde.Kasım 2021 sonunda ds260 formunu doldurduk ve girdiğim zaman tüm aile için COMPLETED ifadesini görüyorum.Ayrıca SUBMIT ettikten sonra elimizi ulaştı diye barcode lu mail de mevcut.Sadece 2 ay kaldığını düşünürsek hala görüşme maili beklemeli miyim?
Teşekkürler
Maalesef bu yılki surecde ds260 erken yollayanlarin avantajlı olduğunu gördük. Ve ankaranin bu yavasligini da hesaba katarsak zor gibi sizin durum. Hatta ben mayısta submit yapmama ve cn bana yaklaşık olarak 40 kişi kalmasına rağmen umudumu büyük ölçüde yitirdim.
-
@Fouray Sizden evrak istediler ama randevu bekliyorsunuz diye anlıyorum doğru mu?
-
Bu ileti silindi! -
@TuRquality işe yarayabilecek derken onu anlamadım? Yani işlerine daha yaracak meslek filan mı?
-
@fener18 @TuRquality 2023 kazananları olarak yanlış konudasınız şu anda. Önlerinde bu kadar az süre kalmış arkadaşlarımızın diğer işe yarar bilgileri gözden kaçırmasına neden olabilirsiniz
-
@fener18, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@TuRquality işe yarayabilecek derken onu anlamadım? Yani işlerine daha yaracak meslek filan mı?
Lutfen bilgilerinizi imzaniza tasiyin.
Eger DV2022 talihlisi degilseniz lutfen bu basligi sorulariniz icin kullanmayin. Hangi kategoride basvurusu yapiyorsaniz sorulariniz icin forumdaki o basligi kullanmalisiniz.
-
@Fouray Sizden evrak istediler ama randevu bekliyorsunuz diye anlıyorum doğru mu?
Evrak istemediler ben kendim yollamıştım onayladilar. Şuan evet mülakat için mail bekliyorum.
-
@entropik ilk gönderdiğiniz tarih dikkate alınmış olmalı.
-
@Cem-Güney basılan vize sayısı dikkate alınır.
-
@resit-34 sorularınıza cevap alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Ankara bugün verir mi sizce arkadaşlar 🥲
-
@snowwhite verecekse versin artık. 🙂
-
@Fouray, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Evrak istemediler ben kendim yollamıştım onayladilar. Şuan evet mülakat için mail bekliyorum.
Ben evrak yollamadım sadece DS260 doldurdum ve COMPLETED gözüküyor.Dosya da KCC de.
Yanlız şöyle bir durum var,spouse un EB2 sınıfına girip aranan meslekte olma durumu var.Form doldurulurken pandemiden dolayı emekli olmuştu ama şimdi bu sınafa giren işine geri döndü.
Acaba bunu KC ye yazsak dosyayı incelerker mi veya öne alırlar mı?
Veya dosyada değişiklik anlamını taşıyan bu durum sıralamalarda geriye iter mi?Bir fikri olan var mı?
-
@Cemil-Cengiz aile bireylerinin herhangi bir vize süreci, DV dosyanızın öne alınması vb durumları olumlu ya da olumsuz etkilemez.
her vize başvurusu ayrı değerlendirilir. -
@gucarslan selamlar hocam size bir sorum olacaktı. Sizce ank mülakat verir mi malum sona geldik. Son verilen cn benim yaklaşık 40 sayı altımda. :)
-
@Fouray bu konuda yorum yapmam hiç sağlıklı ve gerçekçi olmaz.
umudum maksimum sayıda mülakat vereceği yönünde. -
@gucarslan teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum