Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.3k 361

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Ucak harici ulasim tercihleri

Yolculuk
    7
    0 Oy
    7 İleti
    282 Bakış
    redsat2000R
    @ayvalik10 Biliyorum Kardeş bende aynı linkten bilet alacağım. Atlantaya uçak var.
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar 😉 https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
  • uçak bileti - aktarma

Taşındı Yolculuk
    45
    0 Oy
    45 İleti
    8k Bakış
    caner92C
    thy iyice cozuttu. ist-miami gidiş dönüş bakıyorum. british airway 24 bin, thy 46 bin tl. bu nasıl bir fiyat politikası
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k