[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@entropik İranlıların kazanan sayısı 5200 civarı. Yani en az 2000 İranlı ya aile bireyleri ile birlikte mülakat verilmesi lazım. Ankara asya kazananların ın cn numaraları na bakacak olursak 16000 lerde falan
Lakin Ankara eu da 20000 lerde. Ankara'da sıkıntı var. Ağırdan alıyor. -
Ankara asya verilen mülakat 1077, Erivan asya verilen mülakat 881. Yani İranlıların bir kısmı erivanda girmiş olabilir.
-
@gabus eğer geçen aylardaki gibi süreç ilerlerse, maalesef size sıra gelmesi mümkün değil. Kötü haberi veren doktor gibi oldum ama durum böyle görünüyor...
-
Bu hafta söyle 250 .300 mülakat gelsede yüzümüz gülse
-
O zaman, haydi Ankara. Yap şovunu da ver mülakatlarımızı.
-
Bu hafta bende bekliyorum umudum var mülakat mailinden. Bana yaklaşık 40 kişi kalana kadar mülakat aldılar. İlk sıralardayım sanırım. :)
-
@entropik merhaba. sn. @Güler-Özçelik'in dediği gibi sosyal medyada yapılacak uğraşlar, aşırıya kaçılmadığı ve üslubunca olduğu sürece bence faydalı.
diğer türlü eylemler ne yazık ki faydadan çok zarar getiriyor. -
@Fouray evrak gönderimi istek gelmeden demişsiniz.size mail gelmeden mi gonderdjniz.saglik raporu dahil sanırım.o sağlık raporunun geçerlilik süresi yok mu veya diğer evrakların.bu durumda geç mulakat verilirse evraklar geçersiz olup yatırılan masraflar yanmıyor mu.2023 talihlisiyim de anlamaya çalışıyorum evrak gonderiminizi
-
@sanaldeniz o da bişey mi Özbekistan 3 e katlamış :(
-
@cerkezkizi09 orada bahsedilen evraklar sağlık raporu değil, e-devlet üzeriden alınan evraklar.
sağlık raporunu kcc'ye göndermiyorsunuz. -
@cerkezkizi09 Geçen senenin başında, KCC evrakları istediğinde, evrakları KCC'ye gönderiyorduk, daha sonra evrak onayı bekliyor, evraklar onaylanıncada, mülakat bekliyorduk. Fakat birçok arkadaş KCC evrak istemeden geçen sene evraklarını peşin peşin gönderdi. Fakat bu uygulama geçen sene ağustos gibi KCC tarafından kaldırıldı ve yerine evrakların sadece mülakatta konsolosluğa götürülmesi kuralı getirildi. Bu kural bu seneye has bir kural mı yoksa 2023 de de uygulanacak mı bilmiyorum...
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@sanaldeniz o da bişey mi Özbekistan 3 e katlamış :(
Özbekistan kazananları 6000 kişi aile dahil. Türkiye ise 2526. Normal bir durum yani...

-
Dv22’de mülakat sayıları önceki yıllara kıyasla oldukça yüksek gibi görünüyor. Eylül mülakatları henüz dağıtılmadı, 26k cn ile mülakat bekleyen birisi olarak eylülde mülakat alacağıma inanıyorum, fakat kotanın dolmak üzere olduğunuda dikkate alarak, eylül için Ağustostakine benzer bir dağıtım olcağı söylenebilir mi? Yoksa eylüle kadarki yüksek dağıtım nedeniyle eylüldeki mülakat dağıtımlarından avrupa için fazla ümitli olmamak mı gerekir.
Birde son olarak hangi tarihe kadar mülakat emaili gelmesi için ümitli olmalıyız. -
@Ege35 ağustos mülakatları dagitildimi. Benmi kacirdim
-
@The-inception ankara ve birkaç elçilik hariç dağıtıldı
-
@Ege35, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dv22’de mülakat sayıları önceki yıllara kıyasla oldukça yüksek gibi görünüyor. Eylül mülakatları henüz dağıtılmadı, 26k cn ile mülakat bekleyen birisi olarak eylülde mülakat alacağıma inanıyorum, fakat kotanın dolmak üzere olduğunuda dikkate alarak, eylül için Ağustostakine benzer bir dağıtım olcağı söylenebilir mi? Yoksa eylüle kadarki yüksek dağıtım nedeniyle eylüldeki mülakat dağıtımlarından avrupa için fazla ümitli olmamak mı gerekir.
Birde son olarak hangi tarihe kadar mülakat emaili gelmesi için ümitli olmalıyız.Temmuz sonu veya ağustosun ilk 4-5 gününde film, yani macera bitiyor...Bu ay ne verildiyse üç beş yukarı veya aşağı gelecek ay da o verilecek...
-
Merhabalar. @crazycells, @gucarslan sayın üstadlar bir sorum olacak. Bulunduğumuz durum içerisinde iken turist vizesi başvurunda bulunmak turist vizesinin reddine, yahut oldu da mülakat talebi aldık, mülakat esnasında “neden turist vizesi başvurdunuz” gibi bir soru/engele sebep olur mu?
Daha evvel bizim durumumuzda olup da mülakat öncesi yaşamayı düşündüğümüz yerleri gidip görmek istiyorum diye bir talepte bulunup aksilik yada olumsuz bir şey yaşayan oldu mu?
( Ek bilgi; aile olmadan dv talihlisi bireysel başvuru İle gitmeyi düşünür ise) -
@cerkezkizi09 arkadaşların da dediği gibi orada yazan kcc evrak isteği. Henüz sağlık muayenesi ve mülakat aşamasına gelmedim onu bekliyorum. Size de hayırlı olsun. Umarım sorunsuz süreci tamamlar, hayallerinize kavusursunuz.
-
@Güler-Özçelik en erken turist vizesi randevusu zaten 1 yıl sonraya veriliyor, bu yüzden mali yıl içinde zaten B1 mülakatı alamazsınız. 30 eylül'e kadar alsanız da zaten muhtemelen red alırsınız, DS260 doldurduğunuz için.
-
@gucarslan Mülakatsız turist vizesi talebi de ret olur mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum