@Samet-Ünlü Rica ederim ne demek. Dediğim gibi aslında ben I-130 aşamasında da hiçbir Türkçe dökümanın çevirisini yaptırmadım. Vukuatlı nüfus kayıt da yüklememişiz şimdi baktım, gerek yok diye hatırlıyorum. Aşağıda bizim tüm yüklediğimiz dökümanlar var. Bazıları size gerekli olmayabilir misal öğrenci belgeleri. Ama sorgusuz sualsiz kabul edildiğine göre bu belgeleri referans alabilirsiniz.
Eşim (US citizen) için: Form I-130, US Passport, TC Kimlik Kartı, Biyometrik foto, TR üniversite öğrenci belgesi (ingilizce), US Birth Certificate
Benim için: Form I130A, Biyometrik fotoğraf, TR üniversite öğrenci belgesi (ingilizce)
Ortak: USA deki joint account statements, Fotoğraf albümü, Aile cüzdanı çevirisiz tüm sayfaları, Nüfus müdürlüğünden alınan çok dilli ve aile cüzdanı yerine geçen Formül B, 3 bağımsız kişiden bizim hangi tarihte evlendiğimizi ve evli olduğumuzu belirten ingilizce ve imzalı statement.
TC kimlikleri vs gerekli değil sanırım biz ne kadar çok belge o kadar kanıt gibi düşündük. Zaten her şeyin ingilizcesi de yazıyor tc kimlikte.
Onun harici bir sosyal medya yazışması vs yüklemedik biz.