[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ysr sorularınıza net cevaplar almak istiyorsanız ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@gucarslan anladim mülakat aldiktan sonra düzeltebiliriz fakat öğrenmek istediğim bu hatadan dolayı mülakat alamama durumu olabilirmi ?
-
@gucarslan taşıdım
-
@gucarslan merhaba
Evet mülakata frankfurtta girecem, kismet olursa.
Frankfurta yakin oturdugum icin, o yüzden orasini sectim. Bakalim benim cn e mülakat verilecekmi.Ok, anladim. Cok tesekkür ederim yardiminiz icin. Ozaman o konuyu hic bahsetmicem ds260 de.
Bir sorum daha olucak.
Ben ds260 actirdim ve doldurmak icin önceki calistigim yerlerin belgesini bekliyorum tarihleri dogru doldurayim diye. Peki ds260 i gönderdigim ilk tarih mi (12.05.2022) Yoksa simdi gönderecegim tarihmi önemi tasicak? -
@halil832 elbette olmaz.
-
@dium neden bunun için formu açtırdınız ki, inanılmaz gereksiz olmuş.
şimdi kabul edecekleri tarih elbette yeni submit tarihiniz olacak. -
@gucarslan calistigim son 10 seneyi doldurmadim, sadece en son isyerimi bildirdim.
Ve Annemin kizlik soy adini degil, evlilikten sonra üstlendigi soy adini yazmisim. Ve bi beni huzursuz etti. O yüzden actirdim.Cok sakincali olurmu sizce?
-
@dium DV2022'de bunu yapan, CN3K'dakiler halen mülakat bekliyor.
bu başlıkta defalarca dedik, bu tür ufak hatalar için formu açtırmayın diye. -
@gucarslan teşekkürler cevaplarınız için
-
@gucarslan Anladim. Mülakatta refuse cekerler diye korktum, o yüzden actirdim.
Inanilmaz, insallah hepimiz mülakat aliriz.
Keske actirmasaydim. -
@gucarslan merhaba anne kızlık soyadını yanlış yazdığım için Ds 260 açtırma maili atmıştım. Ama halen cevap vermediler. “Açtırma işlemi konsolosluk randevu sürecimi uzatacağı için bu düzeltmeyi mümkünse interview sürecinde yapmak istiyorum” şeklinde yeni bir mail atayım mı..Ne dersiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Merhabalar, bir kere sormuştum ama doğrusu tekrar sormak istiyorum! çalınan telefonumdan sosyal medya paylaşımlarından dolayı adıma dava açılmıştı. Tutuklama çıkmış bir geceyi de nezarette geçirmiştim. Dava bir yıla yakın sürmüştü ve 4 mahkeme süreci olmuştu. Sonra benimle alakasının olmadığı ortaya çıkmış ve dava süreci kapanmıştı. Şimdi sorum şu; arşivli sicil kaydında hiçbir şey görünmüyor, sicil temiz yani. benim konsoloslukta bundan bahsetmem ya da mahkeme dosyasını götürmem gerekiyor mu?
İkinci bir sorum da lise yıllarımın başında mahkemede yaşımı 1 yıl büyütmüştüm. Bununla ilgili evrak - dosya bulup götürmem gerekiyor mu?
Teşekkürler. -
Mail atalı ne kadar süre geçti?
-
@Gökhan-Coşkun 3-4 gun oldu
-
Merhaba,
2022 adaylarının yazdıklarını okuyorum.
Gerek interview da gelinen nokta, gerekse kalan 3 aylık süredeki interview bekleyen sayısı açısından negatif yazışmalar çok fazla.
2022 süreci bu süreç işleyişi için diğer yıllara göre sıkıntı yılmıydı. Yoksa 2021 yılı daha mı kötü bir tablo vardı.
Yorum alabilir miyim? -
@Gökhan-Öz 2021 yılı daha kötüydü. Bunu en yakından yaşayan kişilerden biride @gucarslan
-
@gucarslan hocam merhabalar :) forumda gezinirken bu cevabiniza denk geldim. biz de esimle 3 gun once nikahimizi yaptik :party_popper: kendisine mulakat maili gelince form actirmayi dusunuyorduk; simdi add applicant ile actirmak mi daha mantikli olur?
-
@Harun-ALp tamam yapacağınız şey şuan için bu zaten.
"other documents" seçip, mülakat aldığınızda önceki iletimde bahsettiğim işlemi yapabilirsiniz. -
@Bbg21, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DV2023 talihlilerindenim. Nişanlım ile evlilik işlemlerini tamamlayıp sürece devam etmek istediğimiz için henüz DS 260 formunu doldurmadık. Şuan nikah işlemlerine başladık ancak pasaport ve nüfus cüzdanı yenilemegibi durumlardan ötürü biraz daha vakit geçecek gibi duruyor. Bu durum sürecimizin ilerlemesinde bir problem yaratır mı? (Mülakat sırası gelmemesi vb.)
eğer DV2022'deki kural devam ederse ne yazık ki etkiler. çünkü mülakatlar, DS260 dordurma tarihine göre dağıtıldı ve bu yüzden de düşük cn'li arkadaşlarımız mülakat alamadı halen. tavsiyem bir an önce en azından kendi formunuzu doldurup submit edin, sonrasında eşinizi forma eklersiniz.
Talihli olduğumuzu öğrendikten sonra nikah işlemi yapmak görüşme sırasında bir sorun teşkil eder mi? 3 yıldır beraberiz ve Şubat 2022 den beri nişanlıyız ancak henüz bir nikah veya düğün tarihi almamıştık.
eğer evliliğiniz yasalsa bunun için telaş etmenize gerekecek bir durum yok. ilişkinizi kanıtlayacak argümanları (fotoğraf, seyahat, bilet vb) yanınızda bulundurun mülakat sırasında.
Telegram grubuna katılmam mümkün müdür ve nereden katılabilirim?
bu başlığın 3. iletisine bakın lütfen.
Şimdiden teşekkür ederim.
bol şans.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum