Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    530k Bakış
    B
    @mehmet-yücel-söğüt said: Bana gelen mailde tarih yok siz girip alın gibi bişey diyor. Anlamadım açıkcası "We are pleased to inform you that we have received your case. To schedule your appointment, please visit ustraveldocs.com/tr/en to create an account and follow the steps below: Visit ustraveldocs.com/tr/en and log in to your account. Click "Start Application" on the left-side menu and complete the requested information. If you have a previous application, click "Close Application and Start New Application" and select "Yes" in the pop-up prompt to confirm. On the Visa Options page, select the Post Visa Category: "ANK 5. Follow-Up Transfer and Local Appointments" and proceed (We have open slots for 3 and 14 September). Specify and submit your document delivery option. You will be redirected to the "Visa Application Home" page. Click "Continue Application" and enter your case number. On the "Pre-Approval Request" page, enter your full name, case number, and the reason for requesting an appointment (e.g., my case was transferred to Ankara), then submit your request. Your request will be reviewed by the consular section within a few business days. Once approved, you will be able to select an appointment date directly on the website." Merhaba, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).
  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 6 Oy
    316 İleti
    21k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    923k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum