[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Sevval Foruma kayıtlı 17 kişi var bildirim yapan. zaten genelde Ankaranın verdiği mülakat sayısının % 60'ı foruma kayıtlı oluyor, yaklaşık %15 alt-üst sapması var.
-
Şuan DV2022 için case kaçta?
-
@aslanamca "case kaçta?" dan kastınız nedir?
daha açık sorun lütfen sorunuzu.. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@aslanamca "case kaçta?" dan kastınız nedir?
daha açık sorun lütfen sorunuzu..Üstad bilmiyor, kendisi sorarak öğrenenlerden...
-
@gucarslan hocam şuan İstatistikde Ankarada onaylanmış vize sayısı 288 gözüküyor. İranlıların da Türkiyede mülakata alındığını varsayarsak bu rakam çok düşük değil mi sizce?
-
@aslanamca düşük olduğu aşikar.
ayrıca eu ve as rakamlarına ayrı ayrı bakmalısınız. -
@gucarslan peki hocam tahminize göre şuan kaç K'ya kadar çıxmışdır dosyalar? Ortalama
-
@aslanamca tahmine gerek yok, zaten belli.
bu başlığın ilk iletisini dikkatlice okuyun. -
@entropik teşekkür ederim. iyi kötü 17 kişi en azından ulaştı son etaba.
-
@Sevval Son ayda bile Mart ayındaki mülakat sayısını aşabilir yada geçen aylarda ki benzer az sayıda da verebilir.
Ankara bu, ne yapacağı belli olmaz -
@The-inception sizin adınızı excelde bulamadım. hangi isimle kayıtlısınız acaba?
-
Selamlar, gayrimenkul için mektup veren oldu mu? Ya da verilecekse nasıl bir mektup verilmeli..örnek verebilir misiniz?
-
Semra hanım aynı soruyu kaç defa sormama rağmen cevap alamadım.
Üstüne de laf yedim.
Öğrenirseniz bana da anlatın lütfen.
-
@semra-karababa herhangi bir ekpertiz hizmeti alarak evinizin değerini belgeleyebilir, bunu da yeminli tercüme ettirerek mülakata götürebilirsiniz.
-
Ek bi bilgi olsun, bazı arkadaşlarımız endeksa web sitesinde değerini belirleme bölümünden online başvurup ödeme yaparak değerleme belgelerini aldılar.
-
Ev tapusu olarak orijinal tapuyu bulamadığım için e-devletten WebTapu çıktısı aldım, herhangi bir belediye rayiç bedeli ya da emlakçıdan emlak değeri belgesi götürmedim, ama kredi ile ilgili olarak bankanın kaldırmadığı ipotek bedeli evrakta yazıyordu (kredileri uzun süre önce bittiği halde banka ipoteği kaldırmamış, yani borçsuz olduğu halde borçlu görünüyordu, yine de değer açısından fikir vermiş olabilir), evrakları alan görevli bunları konsolosun değerlendirmesi için kabul etti, mülakatta bunlarla ilgili bir soru sorulmadı, evlilik cüzdanı ve diploma orijinalleri geri verilirken bu çıktılar geri verilmedi ve dolaysıyla emin olmamakla birlikte geçerli belge olarak kabul edildi galiba. Elbette her dosya kendi özelinde değerlendirilir, o nedenle bizim bu mali bedeli belli olmayan webtapu belgelerinin belirleyici olup olmadığı konusunda kesin bir yorum yapamam.
-
@Onder, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ek bi bilgi olsun, bazı arkadaşlarımız endeksa web sitesinde değerini belirleme bölümünden online başvurup ödeme yaparak değerleme belgelerini aldılar.
Az önce endeksadan hesap açtım.. 129 lira karşılığı evimin ekspertiz raporunu pdf olarak aldım..
Cevap için çok teşekkür ederim.. -
@gucarslan fakat ben dosyamın onaylandığını düşünerek (gelen maile göre)hem kcc'ye hem montreal konsolosluğuna yazdım bu bir sorun oluşturur mu acaba?
-
@semra-karababa Semra Hanım merhaba, evinizin değeri güncel piyasa şartlarına göre mi çıktı, yoksa belediyelerin rayiç bedellerine yakın mı? Ben de güvence olarak evimin tapusunu da göstermeyi düşünüyorum, teşekkürler.
-
@rigby güncel duruma yakın çıktı...zaten ekspertiz raporunu satın almadan önce görüyorsunuz şu şu değer arasında bir rakamdır diye...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum