[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@EzgiLera Tebrikler ☺️ Sizin süreç uzunluğunun dışında tam bir film senaryosu tadında gerçekten soluksuz okudum. Umarım tüm zorlukları burada bırakıp yeni yaşamınıza kolaylıkla başlarsınız. 🙏🏼
-
-
@AYSY33 teşekkür ederim
-
@UXEYN gözünüz aydın, tebrik ederim.
adb'deki hayatınızda bol şans diliyorum. -
@EzgiLera Ezgi hanım, bütün yazdıklarınızı baştan sona üşenmeden okudum, zaten sizin sürecinizi de uzaktan takip ediyordum. Peş peşe iki yıl birden kazanıp en sonunda mutlu sona ulaşmanıza inanın bizler de çok sevindik. Darısı ilk önce DV2022 için ümitle bekleyenlerin ve ardından DV2023 talihlilerinin başına. Bizler de eşimle 2. başvurumuz da kazandık dosya numaramız 34K'lar da olsa da umudumuzu yüksek tutup güzel sonuca ulaşmak için bekliyoruz. Zaten bu konu da siz ümidin bir örneğisiniz. Hakkınız da hayırlısı olması dileği ile yeni hayatınız da başarılar dilerim. Bol şans.
-
@EzgiLera Yolunuz bahtınız açık olsun çok sevindim
-
@EzgiLera çok çok tebrik ederim Ezgi. Zor bir süreç ve çok sukur güzel şekilde tamamladınız. Yeni hayatınızda bol şans diliyorum.
-
@EzgiLera Tebrikler. Yeni yaşamınızda mutluluklar. Bizlere verdiğiniz destek içinde teşekkürler.
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
Ezgi hanım tebrikler. Eşinize de geçmiş olaun umarım en yakın zamanda gidersiniz :)
-
@EzgiLera Tebrik ederim. :)
-
Merhabalar, saglık raporunu muayene olduğumuz gun içerisinde alabilir miyiz? yada aynı gün teslim alan var mı?
-
@EzgiLera hayirli olsun...cok mutlu olun. Bol sans!
-
@EzgiLera Aynı sonucu yaşamak dileğiyle, sizlere yeni hayatınızda başarılar dilerim. Olur da vizeyi alırsak ben de Florida düşünüyorum.
-
@Houstonwehaveproblem Genelde diğer iş gününde teslim ediyorlar. Aynı gün alanı duymadım.
-
@EzgiLera Yazınızı okuyunca telegram grubunda ki "Ben zaten çoktan kazandim sadece akşam sonucu resmi olarak ogrencem diyerek sonuç bekledim"msjima attığınız alevin nedenini daha iyi anladim😊😊Masallah adınıza çok çok sevindim.Sansinizin hep on numara beş yıldız olduğu tüm güzelliklerin sizi kolaylıkla bulduğu muhtesem bi hayat diliyorum sevgiler 😊
-
Tebrikler, sizin adınıza çok sevindim, çok sıkıntılı süreç geçirdiğinizi aile yakını olarak biliyorum, sizinle gurur duyuyorum, Allah iyilerle karşılaştırsın her daim, Hakan amcan olarak her zaman yanındayım Aytaçıma da selamlar akıllı kızım benim Aferin size, başarılar diliyorum.
-
@EzgiLera Tebrik ederim ezgi hanım hep beraber oturduk sizi bekledik çok güzel bir haberle bizi de mutlu ettiniz inşallah bu azminizle Amerika'da da güzel şeyler yaşarsınız 🎉
-
@EzgiLera Tebrikler Ezgi Hanım yeni hayatınızda başarılar. Keşke biraz daha uzun yazsaydınız okurken kendimi hikayen içinde gibi hissettim mutlu sonla bitmesi de ayrıca çok sevindirici hak edilmiş bir zafer sizinki :)
-
@EzgiLera Çok tebrik ederim Ezgi Hanım , bundan sonraki tüm süreçleriniz su gibi geçsin :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum