[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells başka bir forumda admin mülakat tarihi alındıktan sonra form actirilmaz diye yorum yazmıştı böyle bir durum varmı.@gucarslan
-
@emirhan ıslak imzalı hesap dökümü alacağınız bir banka hesabı geçerli olacaktır.
-
@mervesrf ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bana özelden kullanıcı adınızı bildirin destek olacağım. -
@Volkan-Cam bu bir soru iletisi mi?
tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım. -
@cerkezkizi09 hangi forumda yazıldı bilmiyorum ama; mülakat aldığınızda formunuzu elbette ki açtırabilirsiniz. sadece bu işlemi KCC değil, konsolosluk yapabilir. hepsi bu..
-
@crazycells teşekkürler
-
@gucarslan Facebook da greencard destek diye bir grup var.green card danışmanlığı yapan grubun admini yazmıştı. "mülakat tarihi belli olunca form açılmıyor tekrar." Şeklinde.gerci onun yazdığı ile sizin tavsiyeler hep farklı.mesela bana kızlık soyisim konusunda @crazycells ve siz açtırma derken o inatla aç dedi.elenirsin dedi veya çocuk pasaport olayında illa pasaport al sonra doldur veya onsuz doldurduysan geri actir dedi siz kesin açtırma dediniz.ama araştırdığım yabancı kaynaklar da sizinkiler ile örtüştüğü için ben size güveniyorum :) ve sizin tavsiyeleri dinledim dinleyeceğim :)
-
@cemalkt çok teşekkürler bilgi için.
-
@Djordan023 dostum seninle case numaralarımız çok yakın anladığım kadarıyla , ama ben daha ds260 formunu gönderemedim bu haftasonu evleneceğim için, inşallah ikimizde yakın tarihte mülakat alabiliriz.
-
Merhaba arkadaşlar ds 260 formunu gönderdim lise ismini Anafartalar yerine Anafaratar yazmısım üniversite mezunuyum herkes üniversite dikkate alinır diyor ama bu yazım yanlışı sorun yaratır mı acaba ?
-
@gürkan01 ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
bu tür küçük harf hataları sorun olmaz merak etmeyin. önemli olan o okuldan mezun olup diploma almış olmanız. -
Selamün aleyküm ds formumda hata yaptığımı fark ettim mail attım açtırmak için sabırsız olduğum için bekleyemedim mülakat tarihini ortalama ne kadar sürede formumu açarlar birde mülakat sırama etkisi olur mu teşekürlerler şimdiden
-
Arkadaşlar merhabalar bir sorum var.ama bir türlü beni rahatlatacak cevap alamadım .şimdi bi eksikte olsa ds 260 formunu doldurduk ve sistem bize
Örnek. Confirmation no:AAOOAXAHMJ
DİYE BİR NUMARA VERDİ
bu bizim sisteme formu doldurma sıramız olmuyor mu?biz bilgileri revize ettiğimizde bu numara değişmiyor bildiğim kadarıyla.o zaman çıkardığım sonuç sonraki bilgi değişimleri sizin sisteme giriş numaranızı değiştirmiyor.sisteme geç girme diye bir durum olmuyor .yanılıyormuyum arkadaşlar.biri bana bilgi versin rahatlayayım.çok uzun oldu kusura bakmayın -
@cerkezkizi09 Piyasadaki en iyi bilgi kaynağı burası, başka yerlere bakmanıza gerek yok. Burada herkes(çoğunlukla) birbirine yardım ediyor. Üstelik ücretsiz. Başka yerler sizi eksik bilgisi nedeniyle yanıltabilir. En yeni gelişmeyi bile burada tecrübeli arkadaşlar ve üstadlar(creyzell, gcuarslan...)paylaşıyor.
-
@benhayo ortalama 1 haftada açılıyor formunuz.
DV2022 sürecinde bu durum sebebiyle çoğu kişi mağdur oldu ama bu sene nasıl olur henüz bilemiyoruz.
sabırla beklemelisiniz. -
@Volkan-Cam eğer AA ile başlayan numarayı aldıysanız her şeyi başarıyla hallettiniz demektir. sonraki süreç normal şartlarda cn'nize göre ilerler, AA numaranıza göre değil.
-
@gucarslan ilk form kaydımda AA İLE başlıyor numaram ama formu açtırma mail attım.sorumda tam olarak bu bu numarayı aldım formu açtırmam etkilermi etkilemez mi
-
@Volkan-Cam bunu şuan bilmemiz mümkün değil, henüz KCC'nin DV2023 çalışma şeklini bilmiyoruz.
geçen yıl formunu açtıranların olumsuz etkilendi. -
@gucarslan teşekür ederim umarım 2023 Eylül bitmeden mülakat alırım
-
Merhaba, DS-260 formunu doldurup yolladıktan sonra belge hazırlamamız gerektiği belirtilmiş. Ben belgeleri hazırladım fakat göndereceğim adresi nereden öğreneceğim. Bunun için mail mi gelmesini beklemem gerekiyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum