Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

WAT ile verilen SSN ve çalışma izninin geçerlilik süresi

Work and Travel (WAT) Programı
39 16 8.1k 10

Benzer Başlıklar

• WAT vize vaktini aşmanın yeniden J-1 WAT vizesi almaya etkisi

1
    0 Oy
    1 İleti
    133 Bakış
    Ahmet Kaan YılmazA
    Merhabalar 2022 yazı work and travel yaptım fakat travel sürem dolduktan 10 gün sonra dönebildim. Rahatsizlandım ve uçuşum ertelendi. Bir sonraki vize görüşmemde sıkıntı yaratır mı yaratsa da açıklamamı dinlerler mi ? Önümüzdeki yaz tekrar yapmayı düşünüyorum.
  • 2021 J-1 WAT Programı

35
    0 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    denizci10D
    @gucarslan helal olsun genç arkadaşlarımıza. Yolları açık olsun. Keşke turist vizesi için de böyle bişey olsa.
  • J-1 WAT Mülakatı hakkında

2
    0 Oy
    2 İleti
    324 Bakış
    crazycellsC
    @tugba_nyc_love, içinde söyledi: J-1 WAT Mülakatı hakkında arkadaşlar, benim ailem ssk'sız yani sigortamız yok. Yeşilkartlıyız. Annem ve babam işsiz görünüyor. Bu J1 Vizesi almama engel olur mu yada bir sorun oluşturur mu? Genel olarak su basliktaki yonlendirmeleri takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri Eger ABD'de acil durumlarda gerekecek kadar para gosteremezseniz sorun olabilir, ama WAT ile calisip para kazanacagiz icin biraz daha anlayisli olacaklardir. Ailenizin durumunun direkt olarak engelleyecegini sanmiyorum, ancak ABD'den Turkiye'ye geri donmeyeceginizi dusunurlerse vize vermeyebilirler diye dusunuyorum...
  • WAT Programı Hakkında (dolandırıcılara dikkat!)

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    8
    3 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    RockyR
    @yedibelahusnu Hemde çok.. daha da artacağı söyleniyor, bunun sonu nereye varacak merak ediyorum. Program ücreti için çok fazla isteniyor, neden bu kadar masraflı merak konusu.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k