[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan izlemez olur muyum,kaç kere izledim.
Adresi forma girdiğimde Line1 sokak ve mahalle adını kabul etmiyo (noktalama işaretleri kullanıp denememe rağmen) -
Tamam çözdük sizin söylediginiz gibi yapmişiz tesekkurler
-
@dug tarihler arası boşluk olmamasına dikkat edin. örnek veriyorum bir yerdeki adresinizi 20mayıs 2021 olarak sonlandırdıysanız diğer adresinizle arasında 3-5 gün olacak şekilde diğer adresinizi başlatın arada 10gün gibi bir sayıdan fazla olursa kabul etmiyor
-
@gucarslan
gucarslan bey, tam soracağım soruma cevap olmuş. Bende yaklaşık 9 gündür yeni pasaportumun çıkmasını bekliyorum. Süreklide 199'u arıyorum ama şimdilik sonuç yok. DS 260 formum hazır gibi sadece pasaport bilgimi gireceğim. Umarım en kısa sürede çıkar ama submit etme tarihim gecikti gibi hissediyorum. Muhtemelen yorumunuzu görmeseydim other travel olarak işaretleyecektim çünkü bununla ilgili yanlış bilgi dönüyordu. Teşekkürler.:grinning_face: -
Arkadaşlar merhaba ben heyecanla ilk önce lise bilgilerimi girmişim sonra üniversite bilgilerimi girdim. Sizce bir problem olur mu forumu açtırmam gerekir mi ? Teşekkürler
-
@burcuuak cabs lock tuşunu açıp deneyin
-
@Hokkabaz36 Teşekkürler..Öyle yapacağım..
-
@svsucr evet sanıyorum öyle tşk ederim ilginiz ve cevabınız için.
-
@svsucr hemen deniycem sağolun çok 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Merhaba ,
Telefon numarası kısmına telefonlarınızı nasıl yazdınız ?
Ben bu şekilde belirticem > 90 555 666 77 88 ( boşluksuz ) uygun mu ? Sitedeki PDF te böyle görülüyor > 00 90 535 123456789 çok uzun değil mi ve 90 'ın basına 00 koymak gerekiyor mu ?
Teşekkürler
-
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Şimdi bu sağlık raporu alırken olunmayan aşılar olunacak ya bununla ilgili aşı listesi nedir? Ben olup olmadığımı nerede görüyorum? Ben aşı kartım yok dedim ds 260ta sorun yaratır mı bu bana?
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
@oğuzhan-kanbay Mülakat esnasında düzeltebilirsiniz. Ama içiniz rahat etmiyorsa açtırabilirsiniz.
-
@crazycells detaylı bu bilgi için çok teşekkür edeceğim süreci söylediğin gibi ilerleticeğiz güncellemeleri yazacağım inşallah
-
@bisi7 2023 talihlileri için daha erken bir durum bu. Yeni mali yıl (1 Ekim) başladığında Visa Bulletin sayfasında görebilirsiniz.
-
@pelinur Çoğumuzun aşı kartı bulunmamakta. Bu bir sorun teşkil etmez. 2012 ve sonrası yapılan aşılar E-Nabızda bulunmakta. Bundan öncekiler sistemde yok. Aşı listesi Unganların sayfasında mevcut.
-
@sibrikoz Eğer başlama ve bitiş tarihlerini doğru girdiyseniz sorun yok.
Olması gereken , en son bitirilen okul olarak üniversite girmek, sonra da lise bilgilerini girmekti. -
@justbasketbol Hayır. Bundan önce başka bölüm bitirmediyseniz eğer o zaman previous olarak lise bilgilerini gireceksiniz.
-
@bco2023 Başında 00 olacak şekilde girebilirsiniz. Uzun olması önemli değil.
-
Merhabalar, iki sene önce tüm sosyal medya hesaplarımın olduğu eski telefonum çalınmıştı! ve sosyal medya hesaplarımdan yapılan paylaşımlardan mahkemelik olmuştum. hatta bir gece nezarette kalmıştım. tabi sonra suçsuz olduğum kanıtlandı. adli sicile de işlenmedi bu durum. sicil temiz yani. DS-260 formu ve mülaktta bu durum nasıl karşıma çıkabilir?
-
Merhabalar
Bugün gün içinde gelen bilgilerimle 2 kez giriş sağladığım bilgilerimle şimdi giriş yapamıyorum başta yoğunluktan sandım ama herşeyin doğru ve formu bitirmemiş olmama rağmen bana gönderilen elektronik imzam için
(Electronic Diversity Visa Confirmation Number is invalid ) form şeklinde sürekli doğru girmeme rağmen hata alıyorum yardım edebilir misiniz üniversite bilgilerimi girerken süre bitti çoğu bilgilerimi save yaptım ancak bu hatta herşeyin doğru olmasına rağmen çıkıyor ve cidden korkuyorum lütfen yardımcı olur mu bilen biri teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum