Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Muharrem1963 Form açtırma süreleri şuanda kısa sürüyor fakat açtırmamanız sizin için daha iyi olur yani hayati bir yanlış yapmadığınız sürece form açtırmamanız sizin için daha iyi olurdu,fakat DS-260 Formu açılınca işleminizi bir an önce bitirip submit edin.


  • merhaba sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz. ds 260 formunun son sayfasında sign and submit kısmında imzalama tuşuna basıyorum fakat yanıt vermiyor veya bir sonraki sayfaya geçmeye çalışıyorum ona da izin vermiyor. internette belge eksikliğinden dolayı olduğunu söyleyen bir adam gördüm. aşı ile ilgili belgem var kısmına evet dedim fakat belge istemiyordu . sizce sebebi ne olabilir ?


  • @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Muharrem1963 Form açtırma süreleri şuanda kısa sürüyor fakat açtırmamanız sizin için daha iyi olur yani hayati bir yanlış yapmadığınız sürece form açtırmamanız sizin için daha iyi olurdu,fakat DS-260 Formu açılınca işleminizi bir an önce bitirip submit edin.

    Teşekkür ederim hocam, hayırlı olsun sizlere de 🙂


  • Ben yana döne amerikada adres arıyorum kazandığımı söylüyorum insanlar inanmıyor kazanan dan böyle bir adres istemezler diyorlar sonuçta kazanmışsın sen bu hakkın random seçildin diyorlar amerikada birini tanımak zorunda olmamalısın diyorlar dolandırıcıdır onlar inanma diyorlar Allah aşkına bu adres neden gerekli olmasada alamazmıyım bu kartı birisi aydınlatırsa çok güzel olur teşekkür ederim.


  • @Guney1112 ssn ve greencard posta ile o adrese gideceği için adres lazım. Tanıdık yoksa bile adres bulmanın yolları var. forma adres yazmayabilirsiniz mülakatta verirsiniz adres.mülakattakı adreside girişte değiştirebilirsiniz. Mülakata kadar adres bulup girmeden önce kalacak yer ayarlarsanız girişte oranın adresini verirsiniz


  • DS-260 sonunda confirmation with e-mail seçtim fakat düşen bir mail yok. Normalde geliyor mu tıkladığımız anda ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vecihi, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells merhaba
    İstanbul.universitesi elektronik diplomaya gecti, sadece e imzali pdf veriyorlar.Ciktisini alip gotursem problem olur mu?

    okulun verdigi orijinal diploma buysa sorun olmaz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bawin, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar,

    -WAT yaptığım zaman(2011 yılı) social security kartı vermişlerdi. O varken bir daha social security istemeliyim? Geçerli midir hala?

    -"Have you traveled to any countries/regions within the last five years? " 2017 nisanda bir kaç avrupa ülkesinde 2 şer günlük geziler yapmıştım.Fakat 5 yılı geçmiş oluyor.Göstermem gerekir mi?Çok kritik midir?

    • Numaraniz gecerli, yeni bir kart isteyin eski numaranizi yeni kartla gondersinler, cunku eski kartinizin ustunde kisitli olduguna dair ifadeler var.

    • Gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Famel, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells @gucarslan
    Konsolosluktan gelen maile gore Kuzey ofis hala kapaliymis ve bu durumda mülakat yerini Ankara secmemiz isabet olmuş.

    "For questions about applying, or to adjust your appointment, please visit the GSS website, dial +357 22-232-082, or email [email protected]. Visa appointments are available only for citizens or residents of the Republic of Cyprus. Operations in our north office are suspended. "

    bilgilendirme icin tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bco2023, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera tekrardan merhaba , öncelikle imzamı ekledim ve yardımlarınız için de teşekkür ederim. Bu konu ile ilgili bir sorum daha olcak mümkünse;

    İzmirde yurtta ve iki ayrı evde kaldım. Ev adreslerini hatırlamıyorum ve resmi olarak da bir kira sözleşmesi veya elektrik/su aboneliğim hiç olmadı. Ev adreslerini hatırlamadığım için yurt adresini sadece orada yaşamışım gibi eklesem problem olur mu sizce ? İleriki aşamalarda sıkıntı yaratır mı ?

    sorun olmaz, sadece hatirladiginiz adresleri aktarabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @bco2023 Öncelikle kısa süreli oturumlar için pek birşey yazmanıza gerek yok ama uzun süreli bir oturum yaptıysanız hatırladığınız en yakın tarihleri yazmanız sizin için fayda sağlar. Ve ekleme yapmak gerekirse eğerki hiç bir şekilde E-Devlet veya ikametgah belgenizde çıkmıyorsa orda oturduğunuz eklemeniz gerekmiyor.

    Sayin @Hokkabaz36 , bu cok dogru bir yonlendirme degil; cunku Turkiye'deki insanlarin ciddi bir bolumu adreslerini kurallara uygun olarak beyan etmiyor. Dolayisiyla bu adresler kayit altina alinmamis oluyor...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @greenbatu, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Stiff tesekkürler bir tane daha sorum var şuan hali hazırda okuyorum mezun olmama 1 sene civarında bir süre var university no degree kısmını mı işaretlemem lazım acaba

    evet, bu secenegi isaretleyebilirsiniz 👍

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Muharrem1963, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar, herkese iyi forumlar dilerim. Ben DS-260 açtırmak için mail attım. Son dönemlerde süreç hızlı diyorlar. Bilgisi olan var mı acaba? Grupta deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?

    Kisa surup surmedigini henuz bilmiyoruz, forumdan KCC'ye yeni email atmis olan kisilerden henuz bilgi gelmedi...


  • Greencard talihlisiyim halihazirda süren 8 aylik ciddi bir iliskim var. Ben 26 sevgilim 25 yasinda bu sureci birlikte gecirmek istiyoruz ama evlenme konusunda emin degiliz. Ds260 formunu bekar olarak doldurdum. Suan arastirinca Ds260 surecinde evlilik ve sevgilimi dahil etmem f2a surecine gore daha zahmetsiz gorunuyor. Aklımızda bazı sorular var bu konuyla ilgili.
    -F2A sürecini başlattığımızda eşimin öğrenci veya turist vizesi almasında sorun olur ve seyahat kısıtlaması oluyor mu?
    -Bu surec icinde evlenirsek ve KCC ye benim bilgilerimi duzeltmem icin ve esimi dahil etmem icin mail atarsak green card cikma ihtimalini riske atmis olur muyuz?Formu ne kadar erken doldurursaniz okadar erken gelir diye bir durum varmis bu formu duzeltme talebi mülakat tarihini ileriye atar mi?
    -Aynı evde yaşıyoruz ailelerimiz tanışıyor bu durumda mülakat sırasında ilişkimizi kanıtlamayla ilgili bir sorun yaşar mıyız?

    Şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @glnyrdm, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar, ben ds260 formunu dolduruyorum. Şimdiye kadar birçok adres değişikliğim oldu farklı şehirlerde. Ancak ikametgah adresimi degistirmedigim için e devlette görünmüyor. Tabi bu şehirlerde uzun süre kaldım ve çalıştım. O tarihlerde Is deneyimleri kısmında bulunduğum şehirle e devletteki ikametimin uyusmadigi yerler var. Aynı zamanda üniversiteyi de farklı şehirde okuyup ikametimi aldirmamistim. Bu durumda kaldığım tüm adresleri yazmam gerekiyor mu? Bu adreslerim e devlette olmaması sorun yaratır mı? Şimdiden teşekkür ederim

    sorun yaratmaz, gercekte yasadiginiz adresleri yazmaniz uygundur.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @BKeG, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells İngiltere'ye gitmeyi bu yıl sonuna kadar düşünüyorduk.

    Numaraniz cok kucuk degil, yani Ingiltere'de olacaksiniz sira gelince... Bu durumda surecin takipcisi olup Ingiltere'de mulakat tarihi alabilirsiniz diye dusunuyorum, eger Ankara daha hizli ilerliyorsa ona gore KCC'den degisiklik talep edebilirsiniz.

    Daha sonrasi icin ABD ve Ingiltere arasinda karar verirken su bilgilerden haberdar olmalisiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/77/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-kalış-süreleri/

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doga26, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells yanıtınız için teşekkür ederim.

    şimdi anlıyorum ki, telegramda yazdığınız "mülakat öncesinde evlilik ile ilgili işlem yaparsanız (yeni eşinizi eklemek, kendi durumunuzu güncellemek gibi) süreciniz aksayabilir hatta hiç mülakat alamayabilirsiniz" cümlesi zamansal sebeplerden ötürü.. ben ise acaba sürecin kendisi mi yanlış olur, şüphe mi uyandırır diye endişelenmişim..

    bu durumda mülakat tarihim belli olmadan evliliğim gerçekleşse dahi, bunu DS-260'ıma işlemek (eşimi ekletmek vb. işlemlerle birlikte) için mülakat tarihimin belli olmasını bekleyip, direkt olarak konsolosluk üzerinden halledeceğim.
    ilk iletimde yazdığım "gönül rahatlığıyla netleştiremedim" sözümü gönül rahatlığıyla netleştirdim olarak güncellediniz 🙂 tekrar çok teşekkür ederim.

    Evet, tamamen zamandan oturu. O nedenle herkesten bilgilerini imzalarina aktarmasini istiyoruz, cunku dosya numarasina gore iki farkli kisi ayni soruyu sorsa da dosya numarasina gore farkli cevaplar alabilir...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emrede3, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    merhaba sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim çok yardımcı oluyorsunuz. ds 260 formunun son sayfasında sign and submit kısmında imzalama tuşuna basıyorum fakat yanıt vermiyor veya bir sonraki sayfaya geçmeye çalışıyorum ona da izin vermiyor. internette belge eksikliğinden dolayı olduğunu söyleyen bir adam gördüm. aşı ile ilgili belgem var kısmına evet dedim fakat belge istemiyordu . sizce sebebi ne olabilir ?

    18-25 yas arasi erkekseniz, DS-1810 formunu acip okuyup kapatmaniz lazim... Sonra devam edebilirsiniz...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Guney1112, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Ben yana döne amerikada adres arıyorum kazandığımı söylüyorum insanlar inanmıyor kazanan dan böyle bir adres istemezler diyorlar sonuçta kazanmışsın sen bu hakkın random seçildin diyorlar amerikada birini tanımak zorunda olmamalısın diyorlar dolandırıcıdır onlar inanma diyorlar Allah aşkına bu adres neden gerekli olmasada alamazmıyım bu kartı birisi aydınlatırsa çok güzel olur teşekkür ederim.

    Bir ABD adresi vermeden gocmen vize almaniz mumkun degil maalesef, bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @misty, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DS-260 sonunda confirmation with e-mail seçtim fakat düşen bir mail yok. Normalde geliyor mu tıkladığımız anda ?

    email adresini dogru yazdiysaniz sorun yok, birazdan gelir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum