Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    A
    Mülakat tarihi alınmadan ustraveldocs.com sayfasından ilerlenip en sonunda case number girildiğinde Transaction Complete sayfası gelebilir mi UID ve Barkod bilgisiyle beraber? Bangkok'ta mülakat tarihi alıp Ankara'ya taşıdıktan sonra case imi, Ankara kota olmadığını belirten (current olmama rağmen olmadığımı iddia eden) bir mail atmıştı. Üstüne KCC ye sorduğumdaysa Ankara'da Agustos ayı icin mulakatımın set edildigi mailini almıştım. 1 hafta Ankara'dan confirmation maili bekledim ancak gelmedi. Bugün Ankara'ya, KCC'nin mülakat tarihimi ve lokasyonumu belirttiği cevabı ekleyerek, confirm edip etmediklerine dair 2. bir (M99) mail gönderdim fakat zaten Ankara'dan cevap alamamıştım 10 gün önce gönderdiğim, aslında current olduğumu belirttiğim ilk mail için de. Cevap beklemeden KCC'den gelen maili baz alarak ustraveldocs.com üzerinden sanki randevum varmış (Ankara confirm etmiş) gibi devam ettirdim ve en sonda case numberımı da girince "Transaction Complete" belgesinde barkodlu UID dosyamı aldım ve kaydettim. Ancak mülakat tarihi saati bilgisi bu belgede yazmamakta. Eğer mülakatım set edilmemiş olsaydı transaction complete sayfası gelip UID barkodu numarası alabilir miydim? Yani bu belge mülakatımın set edildiğine dair bir kanıt olabilir mi? KCC'nin mülakatınız xx Agustosta Ankara'dadır cevabını güçlendirir mi yoksa Ankara'dan her halukarda confirmation almalı mıyım transaction complete formumun ve UID ve barkodumun geçerli olabilmesi için?
  • 33 Oy
    11k İleti
    784k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
  • 27 Oy
    2k İleti
    270k Bakış
    S
    @vitruvius çok çok geçmiş olsun. biran önce acil şifalar diliyorum. her işin başı sağlık.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum