Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @svsucr, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    excel tablosunu yeni baktım. telegram kullanıcı adı hatalı gözüküyor. telegram kullanmadığım bir uygulama. kullanıcı adım Svs. düzeltmek için ne yapmam gerekiyor. yada kullanıcı adı telefon numarasımı?

    Telegram grubuna katılmak istemiyorsanız telegram kullanıcı adı kısmını boş bırakabilirdiniz.


  • @EzgiLera Ya 2 nci adresde lutfen abd de kartin postalanacagi yerin adresini sordu ordada TO BE DETERMINED LATER Diye girdim

  • ⭐⭐

    @kuzeytt, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    arkadaslar mülakata çağrılma mektup ile mi olacak yoksa eposta ile mi?

    Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen!

    Dv2023 sonuçlarını kontrol ettiğiniz sayfadan göreceksiniz mülakat bilgilerinizi.

    https://bit.ly/3cIMFIw

  • ⭐⭐

    @Emrey34, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Hokkabaz36 tahmını hangı tarıhlerde kontrol edelım

    Öncelikle sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen! Ki sizin için daha doğru bilgiler verelim.

    Genel olarak en erken Ağustos ayında 2nl gelir.

    https://bit.ly/3cIMFIw

  • ⭐⭐

    @kuzeytt, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    arkadaşlar, mülakata case numaramıza göre mi sırayla çağırılacağız? DS260 formunu erken dolduranlar önce mi davet ediliyor yoksa?

    Bilemiyoruz bu sene nasıl olur. İlerleyen zamanda göreceğiz. Kesin olarak tek bildiğimiz, current olmayan mülakat alamaz.

    Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen!

    https://bit.ly/3cIMFIw


  • @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @khaldrogo44, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sevgili dostlar KCC'ye 2023 süreci CS'den mi ya da DS260 formu ilk dolduranlardan mı mülakatlar başlayacak diye mail atsam bu soruya cevap verirler mi ? Eğer bilgi vermezlerse boşuna mail hazırlamayayım.

    Hayır soruya özel cevap vermezler. Mail atacaksanız da kısa tutarak yazın.
    Ayrıca kullandıkları taslak mailler de doğru değil. Dv22nin case numbera göre ilerleyeceği yazıyor ama bilin bakalım neye göre ilerlemiyor 😅 ?

    Merak ettim de hocam DV22 neden case numbera göre ilerlemiyor?


  • @baran-bozdogan Ben daha fenasını yaptım üniversite bilgilerini girdikten sonra lise defalarca hata verince zannettim ki üst okul olduğu için bunu kabul etmiyo gerek yok 🤦♀️Hani biz de öyledir ya lise diploması olmadan uni alamazsın zaten ve bi önceki diploma işlevini yitirir.Surekli de forumdayim aslında ama her yeni ileti de yeni bisey öğreniyoruz kafamda deli sorular mülakat alınca açtırsak yetişir mi geç olmadan hemen açtırmak için mail mi atsak mülakatta tüm evraklar elimizde olcak zaten ama bu formu da boşuna doldurun dememiş adamlar uykular haram oldu ve zaman geçiyor


  • @Tugba54 ben açtırdım Valla. İlerde sıkıntı çıkaracağına çimdi halledeyim


  • @aslanamca Ne zaman mail attınız cevap geldiğinde form acildigin da bilgilendirirmisiniz tekrar valla bilmiyorum case number da 22 lerde çok kızıyorum keşke bi iki gün geç olsaydı da sağlam olsaydı ha girdim forma ha attı ha atacak derken 3 gün pc başında oturdum erişim sağlamak için çalışma varken site düzeldi ne hikmetse de o ara benim beyin yanmıştı artık demek,valla bi avutuyorum kendimi bi içimi kemiren bisey var yarına kadar bekleyim bakalım belki güzel bi cevap alırım 😔


  • @Tugba54 şuan çok erken olduğundan dolayı açtıracaksınız şimdi açtırıp hızlıca tamamlayın. Sonrasında sıkıntı olacağına 6-7 gün de bekleyip yollanan daha sağlıklı.


  • @aslanamca 6 7 gün de açılır bilgisine nerden ulaştınız acaba öyleyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum mayıs ayı ideal diyolar genellikle


  • Arkadaşlar merhaba
    Benim iki adet sorum olacak
    İşim dolayısıyla Şubat2009 - Temmuz 2009 5 aylık dönemde Suudi Arabistan
    Ekim2008 - Ocak 2009 4 aylık dönemde Dubai de bulundum.
    Bu kısa dönemlerde şantiye alanına yakın konteynerlerde kaldım. Bu kaldığım yerleri "Previous Adress" kısmında göstermeli miyim?


  • Merhabalar ben egitim kisminda universiteden baslayip liseye dogru okul bilgilerimi girdim. Bu sorun olur mu. Simdi bir soru da gordum sorun olacagi soyleniyor tedirgin oldum acikcasi


  • çok şükür eşim ve kendim için submit ettim formu. bundan sonrası sabretmece. herkesin emeğine sağlık, başarılar..


  • Öncelikli olarak kazanan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum,2019 kazananı ve houstonda yaşayan bir talihli olarak,Amarikaya geleceğiniz süreye kadar zamanınızı iyi değerlendirip dil konusunda kendinizi geliştirmenizi,hatta ustalık gerektiren bazı iş kollarında çeşitli kurslar ile kendinizi desteklemenizi tavsiye ederim,bu forum detaylı ve dikkatli okuduğunuz takdirde tüm sorularınıza cevap bulacağınız bir platform,ben 2019 sürecinde forum ve Ali cihan bey sayesinde vize sürecini rahatlıkla aşabildim,forum benim eyalet seçimindede etkili oldu tabiki, özellikle Kadir zora beyin paylaşımlarında başlangıç olarak doğru tercihin houston olacağı tavsiyeleri sayesinde buraya geldik,sağolsun kendisi a dan z ye bir çok konuda destek oldu ve adaptasyon sorunu hiç yaşamadık, 2,5 sene geçti aradan her gün kahvemizi yudumlarken bu süreçte bize tavsiyeleri ile yön veren tüm dostlara teşekkürlerimizi iletiyoruz,hepinize tekrardan bol şans dilerim


  • @aslanamca açtırma mailinden sonra kaç günde döndüler ve tekrar doldurdukdan sonra en arkadaki barkodların vs değiştimi ?


  • @Sabrina sorun yok ben de lise den başlayıp yüksek lisansı en son girdim. Lise ve üzeri 1 tane diplomanız olması yetiyor.


  • @baran-bozdogan Daha açtırma mailine dönmediler bir kaç kişi attık mail. Gelen hafta içerisinde belli olacak. Ama geçen yıl KCC bilgilendirme maillerini bile 45-55 güne gönderiyormuş. Sonra 25 güne, daha sonra 7-10 güne, şimdi de 2-5 güne inmiş. Kısacası en fazla 1 haftayı gözden çıkarırsak Mayıs sonu bile etmiyor 🙂


  • @Tugba54 burada yetkili arkadaşlar defalarca yazdı böyle ufak sorunlar için kafanıza takmayın diye.

    zaten 1 tane geçerli diplomanızı götürmeniz yeterli olacağını söylediler.


  • Özür dileyerek bir kez daha sormak istiyorum.

    Yabancı ülkeden alınacak polis belgesi e-imzalı kabul olur mu acaba? (Rusya). Gidip alma şansımız şu an bulunmuyor. (Eşimin Rus pasaportu bitmiş. Konsolosluklar randevu vermiyor.)

    KCC eksik belge derse bunu temin edip gönderme de 1.5 ay sürecektir. Bu kadar süre oluyor mu?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum