[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan Ds260 formunu doldurduktan sonra verilen case kodunu bilmediğim için sisteme giriş yapamıyorum, nasıl öğreneceğim
-
@EzgiLera sağolun teşekkür ederim.
-
@tubahzn Bence bu soru sadece erkeklere çıkıyor. Eşim ve oğlumum formunda çıktı kızım ve benimkinde çıkmadı. Sanırım askerlik bilgileri sayfasında olduğu için bizim karşımıza çıkmıyor. Tabi ki benim ki bir tahmin.
-
@olcay1 18-25 yaş arası erkek iseniz son sayfada çıkan ds 1810 formuna tıklayıp okumanız gerekiyor sonrasında ilerleyebiliyorsunuz. Ayrıca bu formun çıktısını alıp doldurup mülakatta yanınızda götürmeniz gerekiyor. Benim aklıma gelen tek sebep bu olabilir.
-
@Famel teşekkür ederim cevabınız için fark edememişim bırde öyle deneyeyım
-
tam isim yazılan secenek muhakkak türkçe harflerlemi olmalı ingizce karakter olsa sorun yaratır mı arkadaşlar ?
-
Selamlar..Eşim 10 ayrı firmada çalışmış..Bir çoğunda amirlerinin adlarını hatırlamıyor..İsimlerini yazmasak sorun olur mu acaba..
-
17 yasindaki cocugum icin ds 260 formu dolduracak miyim
-
Merhaba,ben ds260 formunda istenen adrese Amerikadaki bi arkadaşımın adresini yazdım,Amerikaya ilk girişimde 1hafta kadar kalmayı plalıyorum bu süre içinde greencard gelmemış olur adrese muhtemelen,arkadaşım greencartım geldiğinde posta yoluyla gönderebilir mi bana kartı sorun olur mu acaba daha önce bu şekilde deneyimleyen var mı
-
@kuzeytt ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
size bir case numarası verilmez, ilk giriş yaptığınız bilgilerle gireceksiniz sisteme yine. -
@emreoztrk elbette gönderebilir, çoğu arkadaşımız böyle alıyor zaten kartlarını.
güvenli bir posta hizmeti (UPS, Fedex, DHL) ile kartınızı teslim alabilirsiniz. -
@Barıstaylan hatırlamıyorsanız yazmayabilirsiniz, sorun olmaz.
-
@Melih-Gömeç neden türkçe karatker yazmak istemiyorsunuz?
-
@gucarslan sadece kesin olarak türkçe mi yazılması gerekiyor onu merak ettim .
-
@Melih-Gömeç bu başlığın ilk sayfasındaki .pdf dökümanı takip ederek formu doldurmanızı tavsiye ederim.
-
@kuzeytt case number ı "0" lar olmadan gireceksiniz
-
Arkadaşlar biraz erken bir soru olacak biliyorum ama, sadece şu anda meraktan soruyorum, yurt dışı bagaj hakkı 2X23 kg kişi, yurt içi 1X15 kg, başka bir şehirden İstanbul'a gidip, ordan da kısmet olursa (olacak inşallah) ABD'ye gideceğiz, bu valiz farkı nasıl oluyor. Teşekkürler.
-
Dün sabah formu açtırmak için mesaj attım. Üniversite ve lisede bazı yanlışlar olmuş gözümden kaçmıştı. Düşünceleriniz nelerdir? Bu aralar 2 günde açılıyor diye duymuştum. Acaba ne olur sonuç?
-
@Erkan-Gürsoy ilgili sorularınız için lütfen bu başlığı kullanın;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/189/ucak-yolculugu-ve-ucak-bileti/1800
-
@aslanamca aslında konsoloslukta düzeltebilirdin ufak bir hataimiş bu tarz durumlarda panik yapıp bende dahil hemen mail atmamak gerek ben bir soru yanlış değerlendirğim için mail attım fakat detaylı araştırdığım için sorun olmayacağını öğrendim eğer hala atmadıysan boşver mülakat tarihin belli olunca değiştirirsin ben 12 mayısta mail attım ve sürecin uzun süreciğini ama mutlaka okuncağını gibsiinden oto dönüş aldım ve herhangi bir gerçekçi dönüş henüz alamadım yani bir 30 gün belki 60 gün hiç belli olmaz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum