[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mresit teşekkür ederim.
-
@tohma31, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells haftaya nikah yapmayı düşünüyoruz. Nikah yaptığımız gün ben kendi adıma formu doldurup , medeni durumunu evli yaparak submit edeceğim. lakin e devlete 10 gün sonra düşüyormuş evli olduğumuzun kaydı, evlilik tarihimiz o gün olacağından sorun olmayacaktır sanırım. eşimin forum dolumunu sonra yapsak ,doldurma sırasında talihli ben olduğum için benim dolduruğum tarihmi baz alınıyor ?
E-devlete hemen düşmese de sizin aile cüzdanınızda o günün tarihi yazacak zaten. E-devlete düştüğünde de aynı tarih yazacak.
Bence formu şimdiden doldurup hazır edin ama submit etmeyin. O günü, nikah ve eş bilgilerinizi girip kendiniz için submit edersiniz.
Soyadı, kimlik, pasaport bilgileri güncellenince eşiniz için form oluşturup, onun için de doldurup submit edersiniz.İlk submit edilen form tarihi baz alınıyor.
-
@caht-sdal evet telefon konusunda benim de sorunum var.
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Varsa diğer soyadınız bölümüne yes dedim 2 kutucuk açıldı soyadı ve isim diye ,bekârkenki soyadımı yaziyorum tamam diyorum kabul etmiyor illaki ikinci isim kutusunuda doldur diyor.neyapıcam ikinci ismim yokki.sadece kızlık soyadım var.
Kızlık soyadınızı kullanırken adınız neyse onu yazın :)
Soyadınızı isimsiz kullanmıyordunuz değil mi? Tam ad olarak düşünün. İsim soyisim ayrı değil de full name olarak soruyor olsalar sadece soyadı mı yazacaktınız?None yazmayın.
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@b2cberrak sanırım pasaporta göre doldurduğum için orda kızlık soyadı yok ,bu yüzden ben no deyim demi?doğrumudur?
No demeyin. Sonuçta geçmişte başka bir tam adınız vardı. No derseniz yalan beyan olur.
-
@pinkycsm bilgili kişiler cevap verebilir mi sizce bu eksik geçici adres beyanından dolayı dosyamı açtırmam tavsiye edilir mi?
-
@ayşebirkadın, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. Ben formu doldururken “…. unıversıtesı”
“… lısesı” olarak yazdım. Düzelttirmem gerekir mi?Ankara'da mülakata girecekseniz hayır gerek yok.
-
@atacan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhabalar ds260 doldurduk ama herhangi bir confirmation maili falan gelmedi. normal midir? @crazycells
Son aşamada kendinize mail gönderilmesini seçmediyseniz mail gelmemesi normal.
İsterseniz şimdi sisteme girip kendinize mail gönderilmesini isteyebilirsiniz. -
@Jiyan-Zoroğlan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ds 260 formu sonrası mülakat tarihi açıklanmadan önce ve sonrası için ne tür hazırlıklar yapmalıyız cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler 👋🏻😄
Bu başlığın ilk iletisine ve o iletideki sonraki basamaklar için yönlendirilen başlıklara bakınız.
-
@BKeG, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaşlar merhaba 1.5 yaşındaki kızımın formunu doldururken passaportu gelmedi halen en sonda kendi passaport numaramı yazsam olur mu ? Birde telefon numarası gibi iletişim bilgilerini email bunları kendiminkini mi yazmalıyım.
Pasaport bilgisi girmeyen kişilerden sonra pasaport numarası istenmiyor.
-
anne eski soyadini mi istiyor neden surnamesi at birth yazmis -
@elifd4, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Greencard çıkması j1 vize reddi sebebine neden olur mu?10 gün sonra vize görüşmem var.ds formunu doldurmadım.
Olabilir de olmayabilir de. J1 için sizinle mülakat yapan kişinin vereceği karar bu. Ama siz yine de emin olmak için 10 gün daha bekleyebilirsiniz form doldurmak için.
Dv22'de J1 için süreci önceden başlatmış, kazanınca ds260 doldurmuş, kazandıktan sonra mülakata gidip vizesini almış bir kişi de olmuştu; ds260 formunu doldurmadığı halde "Siz lotoyu kazanmışsınız" denerek turist vizesi reddedilen de oldu.
-
@Emrey34, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
anne eski soyadini mi istiyor neden surnamesi at birth yazmisAnne kızlık soyadı soruluyor.
-
@Tuğberk-Önder, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
herkese merhabalar herkese iyi şanslar, ds260 formunu 10 gün erteleyerek doldursam sorun olur mu? case number 10xxx
Sorun olmaz, 30 Eylül 2023'e kadar vakit var ancak, dv22 sürecinde form submit tarihine göre mülakatlar verildi. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi.
-
@EzgiLera eminmisiniz ds260 videosunda sadece soyadi yazin diyor ama internetteki videolar dada oyle yanlis birsey yapmak istemem
-
@EzgiLera son aşama dediğiniz ds260'ın son askerlik formu okunduğu ve submit edildiği sayfa mı? Onun öncesinde mail verilen yerde mail verdik. DS260'da öyle bir seçenek göremiyorum. Neden acaba? Bir sorun teşkil eder mi bu? Confirmation maili gelmedi ama diğer mailler gelir değil mi? Girdiğimde forma COMPLETED yazıyor. AT KCC yazıyor.
-
@BKeG, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera cevabınız ıcın çok teşekkürler hepimizin formu şuan tam sadece yollamayı bekliyoruz passaport kargoya verilmiş. Eşim ve kendiminkini yollayıp kızımızınkini bekleyelimmi yoksa passaportsuz mu yollayalım ayrıca iletişim mail ve telefona kendi telefon ve mail adresimi mi yazmalıyım.
Siz kendi formlarınızı submit edin, kızınız için bekleyebilirsiniz. Hepsini aynı anda submit etmek zorunda değilsiniz.
Kendinizinkini yazabilirsiniz. -
@emreoztrk, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar bende 2023 talihlerindenim çıkan herkese hayırlı olsum☺️Bankada gösterilen miktar altın hesabı olsa kabul oluyor mu mülakat için
Bankada gösterip, imza sirküleri ile hesap dökümü alabildiğiniz, altın/TL/döviz hesabı göstermenizde hiçbir sakınca yok.
Yalnız altın hesabı olunca kafa karıştırmaması için karşılığının kaç dolar ettiğine dair de bir belge almanızı tavsiye ederim. -
@crazycells @gucarslan Merhaba, iş tecrübeleri kısmı için; KKTC de 1,5-2 aylık sigortalı olarak çalışmıştım. Resmi kayıtlarda gözüktüğü için eklemem gerekir mi, eklemezsem eksik bilgi vermiş gibi olup olumsuz bir durum yaratır mı? Veya eklememin bir dezavantajı olur mu KKTC yi devlet olarak tanımadıkları için?
-
Merhaba tekrardan submit ettim ancak şöyle bir durumum var o kadar kontrol etmeme rağmen 7 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum daha önce 2 farklı yerde 6 ay kadar çalıştım bunları yazmadım sizce açtırıp düzeltmelimyim? Were you previously employed? Sorusuna No demişim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum