[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
........
-
herkese merhaba ben ds260 ı dolduruyorum şimdi sıramda 15000 lerde falan geç doldurduğum için sıra gelmemesi gibi olumsuzluklar olur mu?
-
@melyıl Boşanma aşamasında bile olsanız karar yazısı elinizde yoksa evli olarak isaretliyecektiniz bundan eminim
-
merhaba, talihlilerin eşleri ds260 formunu ayrıca doldurmalı mı, tek form mu dolduruluyor. forumda arama ile bulamadım.
-
İyi akşamlar herkese bakım var ama site hiç olmadığı kadar iyi şu an çok şükür kendi formumu bitirmek üzereyim minik bi sorum var 😊eğitim bilgilerinize üniversitelerden aldığımız sertifika belgelerini eklemelimiyiz eklersek zengin durur eklemezsek sorun olmaz gibi geldi bana ne dersiniz?😊
-
merhaba, talihlinin eşi de ayrıca ds260 formu doldurması gerekiyor mu? tek form ile aile başvurusu mu yapılmış oluyor?
-
@EzgiLera Lisedeyken staj gordugum yer
-
@ozzgedenizz yani o surecten sonra mi ds formunu ne kadar hizli doldurdugumuz falan onemli olacak
-
Aşı belgesini nasıl halledeceğiz?
-
@melyıl ya lise mezunu olma lise mezunu değilseniz istenen mesleklerden birine sahip olma şartı var.bikaç kişi siz gibi vize aldığını söylüyor ama nasıl yaptıkları belli değil.mülakata girip şansınızı deneyebilirsiniz ama masraf yapıp red alma ihtimaliniz yüksek
-
merhabalar ds 260 formunu submit ettikten sonra siteden attı. çıktısını alamadım formun. site bakımdan çıkınca tekrar girsem çıktısını almak için bir sıkıntı yaşar mıyım veya çıktısını alabileceğim bir yere yönlendirir mi?
-
@anubis ayrı ayrı
-
@aytug-aykut tabi kesin bir şey diyemem ama evrakları falan önce doldurmak bence etken olabilir o kısımda sadece benim de bildiğim p kısımda artık geri kalan herkesin karışık alındığı
-
Merhabalar, formun sonunda DS1810 adlı bir formu okumamı istedi, altında da imza kısmı falan vardı o nedir acaba, mülakatta karşıma çıkacak mı ?
-
@Tugba54 ilginize teşekkürler
-
Formu biraz önce doldurup gönderdim, conf emailimi de aldım yardım eden herkese teşekkür ederim
-
@anubis, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba, talihlinin eşi de ayrıca ds260 formu doldurması gerekiyor mu? tek form ile aile başvurusu mu yapılmış oluyor?
@anubis forma girince sıralı olarak isimlerinizi göreceksiniz ve ikiniz içinde ayrı ayrı form dolduracaksınız.
-
@enemy ilginize teşekkürler
-
Bana green card cikti, bu surecte kiz arkadasim ile evlenmeyi dusunuyorduk. Ben ds formumu yolladim, bu noktada kiz arkadasimin da amerikaya gelebilmesi icin nasil bir yol izlememiz lazim? Turkiyede mi evlenmeliyiz abd de mi evlenmemiz lazim?
-
@aytug-aykut türkiyede evlenmeniz lazım öbür türlü amerikaya götüremezsiniz sizin GCnizle. Evlilik işini gerçekleştirdikten sonra dahil edebiliyorsunuz eşinizi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum