Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar ds-260 formunu sabah doldurdum ve kontrol edip submit ettim ama biraz önce tekrar kontrol ederken oldukça saçma bir hata yaptığımı farkettim. Primary occupation kısmını iş tecrübeleri kısmıyla karıştırdığım için NOT EMPLOYED olarak işaretlemişim ama aslında mimarım 🙂 okul bilgilerinde mezun olduğum okul ve bölüm yazıyor ama yine de formu düzeltmek için mail atmalı mıyım sizce?


  • Merhabalar herkese,

    Birkaç sorum olacak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    Öncelikle 16 yaşından sonra kalınan adresler sorusu için tam net bir tarih bilmiyorum adresim için. Yakın bir tarih yazmam sorun olur mu? Veya tarih bilgisini herhangi bir yerden öğrenbilir miyim?

    İkinci sorum ise sosyal medya hesapları kısmında cevapları nasıl yazmam gerek? link olarak mı yoksa sadece kullanıcı adları yeterli mi?

    Şimdiden teşekkür ediyorum


  • Herkese tekrar merhaba ;
    Formu doldurdum ancak şöyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Daha öncesinde oturduğum adresten taşınma tarihimi 2 ay yanlış yazmışım. Bu konuda hehrnagi bir hassasiyet gösterilir mi, formu tekrar açtırmam gerekir mi?

    Teşekkürler


  • @emreaydıner edevletten hangi adrese ne zaman taşındığını görebilirsin 'TARİHÇELİ YERLEŞİM YERİ BELGESİ' olarak sorgulatabilirsiniz.


  • @Aleister tebrikler


  • Dostlar tekrardan merhaba.
    Ben askeri lisede okudum. DS 260 formunu doldururken orada olan { Course of Study } yerine ne yazayım ?

  • ⭐⭐⭐

    @osonmez şu anda sitede güncelleme mevcut bu yüzden bazıları hiç giremiyor bazıları giriyor ama submit edemiyor. Şu anda öneri olarak söyleyebileceğim şey sorular mevcut zaten DS formunda neler olduğu hatta bunlardan en çok zaman kaybettireni adres bölümü.bu soruyu sitede cevaplıyormuşsunuz gibi bir kağıda sırasıyla doldurun 13ünde sistem güncellemesi bittiğinde direk o kağıttan bakıp siteye aktarırısınız


  • @mstfak şuan ben de aynı şaşkınlık içerisinde kendi formumu doldurdum, şimdi de eşiminkini dolduruyorum henüz atmadı. İnşallah bir sorun çıkmaz 😃 atsalar dert atmasalar dert :DD bana confirmation maili geldi ama.


  • sonunda tum aile bireyleri bitti,3 kisi, emailime confirmasyon geldikten sonra sistem gitti goremedim completed yazip yazmadigini insallah olmustur.

    hepimize bol sans

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   datanist datanist 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   datanist datanist 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   datanist datanist 

  • Herkese merhaba arkadaşlar.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.Ben Green Card sonucumu görmek için ilgili seymeye girip bilgileri doldurduktan sonra ''The information entered is not valid.'' bu hatayı veriyor.Bütün bilgilerimi doğru girdiğime eminim hatta birkaç farklı yöntemlerlede denedim fakat sonuç alamadım.Hatta bir arkadaşımın confirmation number'ında da aynı hatayı veriyor.Bilgisi olan veya aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

  • ⭐⭐

    @BKeG, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar tekrardan merhaba

    Eşimin ve benim passaportum mevcut. Ancak kızım için yeni başvurduk . Passaportu olmadan formu dolduracağız. Son yerdeki passaport numarasına kendi passaport numaramı mı yazmalıyım? Birde formu tek tek doldurup yollamak mı yoksa her birey için doldurup yollamak mı daha sağlıklı? Çok teşekkürler

    Pasaport bilgisi girmezseniz kızınız için submit aşamasında pasaport no değil, başka soru sorarlar.
    Birkaç gün sistem bakımda olacak. Acil pasaport başvurusu yapın, bu arada gelirse pasaportla doldurursunuz.


  • şu anda ds260 formunu doldurmaya çalışırken "your request cannot be processed at this time" hatası alıyorum yapabileceğim bir şey var mı yoksa boş boş bekleyeyim mi?

  • ⭐⭐

    @aespilot, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba arkadaslar, herkesi tebrik ederim oncelikle hala formu dolduramadim umarim sorunsuz bir sekilde doldururuz hepimiz. Benim iki sorum olacakti; yurt disinda yasayan kisiler icin sabika kaydi alirken sadece o ulke icin mi almamiz gerekiyor ve ingilizce olmali mi ? diger sorum ise spesifik bir soru olacak; saglik sertifikasi yerine easa medical 1 sertifikasi gecebilir dedi bir arkadasim; pilot arkadaslar varsa bilgilendirebilirler mi ?

    Doğduğunuz ve 16 yaşından sonra, 1 yıldan uzun süre yaşadığınız tüm ülkeler için almalısınız. Mülakata gireceğiniz ülke dilinde veya İngilizce olmalı.

    Elçiliğin belirlediği sağlık kurumun dışından alınan hiçbir sağlık raporu kabul edilmeyecektir. Ankara için Unganlar.


  • Merhabalar bu “EU SON 8 YILIN DV LİSTESİ”nde current ibaresi tam olarak ne anlama geliyor acaba?

  • ⭐⭐

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Hocam ds-260 kontrol ediyordum hata yapmışmıyım diye bir yer farkettim çalıştığım işle alakalı bilgileri girmişim fakat "Were you previously employed? "
    soruya hayır demişim uyku sersemliği ile yapmışımdır bununla alakalı bir problem yaşarmıyım

    Sizin için önemli bir çalışma değilse sorun yok.

  • ⭐⭐

    @viskican, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    arkadaşlar selamlar , kazanan arkadaşları tebrik ederim , bende onlardan birisiyim 3 yıl sonra eşim ile beraber, forumda tüm detayları tek okuyorum ve böyle bir platform oluşturduğunuz için teşekkür ederim , benim sorum ds-260 formu içerisinde iş bilgileri kısmı ile alakalı yaklaşık 1.5 senedir ben çalışmıyorum fakat son 5 yıl içerisinde kesintisiz çalıştım (karşılıklı anlaşarak işi bırakana kadar) iş bilgilerim kısmında nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz bana , cevap için şimdiden teşekkür ederim.

    Doğrusu neyse onu yazın. Zaten 30 yıldır çalışıyor da olsanız sonuçta işinizi bırakıp gideceksiniz. Çalışmıyor olmanız sorun olmaz.
    En az lise mezuniyeti şartını karşılıyorsanız çalışma geçmişi önemli değil.

  • ⭐⭐

    @mehwet, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ds-260 ilk çıkan soruda “interview location” sorusunda yanlışlıkla yes yerine ikinci soru olan no'yu işaretledim onuda Ankara, Turkey yaptım etikeler mi beni?

    Hayır. Ankara'da mülakata girecekseniz sorun olmaz.


  • @datanist evet girdim, meslek araması yaptım. Pek bişey anlayamadım malesef 🙈


  • merhaba,
    eğitim kısmına 3 yazdım. lise, önlisans, lisans. ancak önlisans diplomam lisans yapmam nedeni ile yok. doğru mudur bu şekilde yapmam


  • şöyle bir sorum daha olacak. ds260 formumu doldurdum daha yollamadım ama en son kısımda SSN le alakalı daha önce sen var mı diye soruyor şu an yok ama 1 ay sonra olacak çünkü teksasa çalışmaya gidiyorum (J1 visa) eğer yoksa size bir SSN sağlansın mı diyor evet diyorum mecbur ama mülakat vakti geldiğinde benim zaten SSN'im olmuş olacak. sizce ds 260 ı 1 ay sonra SSN imi aldığımda mı doldurayım, yoksa mülakat esnasında artık SSN'im var diyip bana yeni bir SSN sağlanmasını istememem bir sorun yaratır mı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

117
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum