[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@vecihi ben birine sordum hepsini yazdım sizde o şekilde yapabilirsiniz.
-
@b2cberrak
Olmaz sonuçta annesi babası ile görüşmeyenler tanımayanlar dahi olabiliyor yazmayabilirsiniz -
@bates7 her soru her başvuru sahibine çıkmaz, merak etmeyin.
ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@lawyer90 sizin için bu bir iş tecrübesiyse yazabilirsiniz.
-
@vecihi dilerseniz hepsini, dilerseniz sadece uzun süreli işlerinizi yazabilirsiniz.
-
@bestonway tamam teşekkürler öyle de deneyeceğim girebilirsem
-
@ulsclk13 siz de MAHALLESI şeklinde yazin o halde.
-
@mstfak elbette hayır. eğer submit ettiyseniz ve confirmation page geldiyse mailinize sorun yoktur.
-
@Aleister teşekkür ederim.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@mstfak elbette hayır. eğer submit ettiyseniz ve confirmation page geldiyse mailinize sorun yoktur.
Tamamdır çok teşekkür ederim @gucarslan an itibariyle 2 formu da gönderdim :) yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
-
@burcuuak https://www.onetonline.org/ bu siteye girip meslek araması yaptınız mı? Buradan elde edeceğiniz meslek türü puanının, istenilen puanı karşılama durumunu incelemeniz gerekiyor
-
@FlyingAllAroundWorld şimdi kontrol ettim formunuzu.
bu başlığın 3. iletisinde yazdığım detayları okumadıginız apaçık belli oldu.kendi hatanız ve eksik işleminiz yüzünden "neden telegram grubuna alınmadım" diye sormak yerine, yazdığım iletiyi dikkatlice okuyup öyle doldursaydiniz formu gruba dahil edilirdiniz.
hatanizin ne olduğunu anladığınız an zaten dahil olursunuz gruba.
-
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum ; ds260 formunu doldururken Travel Documents kısmında pasaport bilgilerine pasaportumu uzatma başvurusu yaptığım için ve elime daha ulaşmadığı için "Other Documents" olarak doldurup gönderdim.
Ancak bugün ptt den mail geldi pasaportumun yollandığına dair sizce KKC'ye mail atıp case'imi açtırıp pasaport bilgilerimi güncellemeli miyim ? Yoksa görüşmeye çağırdıklarında pasaportumu götürmem yeterli olur mu ?
Bilgi verirseniz sevinirim.
-
@caht-sdal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera sürekli denememiz bir bloklanmaya falan neden olmaz değil mi
Bilgileri yanlış girmediğiniz sürece sorun olmaz.
-
Merhabalar, greencard çekilişi eşime çıktı. DS260 dolduracağız. Hem Eşim hem benim hemde 7 aylık oğlumuz adına. Ancak şöyle bir durum var. 7 aylık oğlumuzun pasaportu bulunmamaktadır. Formu geciktirmemek adına nasıl bir yol izlemeliyiz. Bildiğim kadarıyla onunda pasaport bilgilerini isteyecekler
-
Arkadaşlar ds-260 formunu sabah doldurdum ve kontrol edip submit ettim ama biraz önce tekrar kontrol ederken oldukça saçma bir hata yaptığımı farkettim. Primary occupation kısmını iş tecrübeleri kısmıyla karıştırdığım için NOT EMPLOYED olarak işaretlemişim ama aslında mimarım :) okul bilgilerinde mezun olduğum okul ve bölüm yazıyor ama yine de formu düzeltmek için mail atmalı mıyım sizce?
-
Merhabalar herkese,
Birkaç sorum olacak, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle 16 yaşından sonra kalınan adresler sorusu için tam net bir tarih bilmiyorum adresim için. Yakın bir tarih yazmam sorun olur mu? Veya tarih bilgisini herhangi bir yerden öğrenbilir miyim?
İkinci sorum ise sosyal medya hesapları kısmında cevapları nasıl yazmam gerek? link olarak mı yoksa sadece kullanıcı adları yeterli mi?
Şimdiden teşekkür ediyorum
-
Herkese tekrar merhaba ;
Formu doldurdum ancak şöyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Daha öncesinde oturduğum adresten taşınma tarihimi 2 ay yanlış yazmışım. Bu konuda hehrnagi bir hassasiyet gösterilir mi, formu tekrar açtırmam gerekir mi?Teşekkürler
-
@emreaydıner edevletten hangi adrese ne zaman taşındığını görebilirsin 'TARİHÇELİ YERLEŞİM YERİ BELGESİ' olarak sorgulatabilirsiniz.
-
@Aleister tebrikler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum