IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@sertas çok güzel bi haber tebrik ediyorum belkide diğer arkadaşlarada sırasıyla gelmiştir
-
@sertas esimede geldi randuvu cok sukur 1 haziran🙏🙏
-
Randevu maili bana da geldi arkadaslar 1 Haziran:)
-
@GMT tebrikler demek ki cr1 randevu veriliyor bunlar f2A yi yine ayriyorlar mi nedir bana birşey gelmedi :( acaba çok mu bekletecekler kimse yok bu kategoride
-
@GMT sizede tebrikler tezim doğru çıktı sırasıyla email atarlar demiştim
-
@bologna sizinkide gelir umarım f2A onay alan yok çünkü forumda gün içerisinde sizde güzel haberi alırsınız inşallah
-
@cokbekledik86 inşallah umutla bekliyorum
-
@GMT Bana da geldi arkadaşlar 🙏🏻
-
@bologna evet sanirim F2a biraz daha bekletiyorlar ancak çok da uzamaz tahminimce.
-
@kmlcbi61 sizin tarih nedir?
-
@sertas 1 Haziran.
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Randevü maili geldi çok şükür 8 Haziran 🙏🙏🙏🙏🙏
Hayırlı olsun. Çok sevindim.
-
@GMT, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Randevu maili bana da geldi arkadaslar 1 Haziran:)
Hayırlı olsun. Çok sevindim.
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf malesef dediğiniz gibi yapacak bişey yok ben evrakları yükleyip hızlandırma emaili attım ama bakalım sonuç ne olucak yakın zamanda eksik evrak gönderdikten sonra ne olduğunu malesef kimse yazmadığı için belirsiz bi süre olmasıda ayrıca can sıkıcı oluyo biz örnek oluruz en azından sıradakilere
Hızlandırma maili nedir? Hangi adrese gönderdiniz?
-
@MYusuf [email protected] acil ve insanı durumunuz varsa talepte bulunabilirsiniz diyolar ben çocuklarımın okulunu pskololojilerini aile birliktileğimizin zarar gördüğünü belirttim belki işe yarar :)
-
@cokbekledik86, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@MYusuf [email protected] acil ve insanı durumunuz varsa talepte bulunabilirsiniz diyolar ben çocuklarımın okulunu pskololojilerini aile birliktileğimizin zarar gördüğünü belirttim belki işe yarar :)
Anladım. Teşekkürler. İnşAllah olur.
-
@MYusuf siz görüşebildinizmi en azından tekrar dosyaya nekadar sürede onay verdiklerini öğrenebilsek iyi olurdu
-
@MYusuf siz görüşebildinizmi en azından tekrar dosyaya nekadar sürede onay verdiklerini öğrenebilsek iyi olurdu
Hayır ulaşamadık. Eşim vakti olunca arıyor, bekliyor. Ulaşırsak yazarım.
-
@bologna, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
@GMT tebrikler demek ki cr1 randevu veriliyor bunlar f2A yi yine ayriyorlar mi nedir bana birşey gelmedi :( acaba çok mu bekletecekler kimse yok bu kategoride
İnşAllah size de güzel haber gelir en kısa sürede.
-
@MYusuf inşallah kendimden başka kimse yok referans ,eskiden aynı sürelerde mülakat veriyorlardi kategori ayirmaksizin bakalım mail gelecek mi bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
50
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum