[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@sanaldeniz orada yasal oturum sahibi olmak zorundasınız.
bu iletide bütün detayları aktarmıştım; -
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir soru var mülakata sadece kazanan kişi mi giriyor yoksa eşi de mülakata giriyor mu?
-
@ozzgedenizz, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim bir soru var mülakata sadece kazanan kişi mi giriyor yoksa eşi de mülakata giriyor mu?
DS260 formuna eklediğiniz ve abdye gidecek olan gitmek isteyen herkes giriyor. Ama şart değil herkesin gitmesi. ABDye gitmek istemeyen kişi girmese de olur. Ama kazanan kişinin girmesi şart.
-
@electronics-ege Teşekkür ederim .
Resim yada taranmış şekilde olması yeterli midir? ıslak imzalı kargolanmasına ihtiyaç yok değil mi? -
@mustafa-arar Teşekkürler Mustafa Bey. Hayırlı olsun vizeniz. Gelecek planlarınızda başarılar dilerim.
Mülakat deneyiminiz de öğretici oldu. Siz kaç kişi için o miktarı göstermiştiniz ? -
@uzaysan Biz 4 kişilik aileyiz. 3 kişinin DSde detay yazdık. Oğlum USA vatandaşı. Onun da SSN vs yazdık. Onu da mülakata götürmeyi düşünüyoruz. Zaten bırakacak kimsemiz de yok. Sorun yaşar mıyız acaba ?
-
@serayasir başvuru şartlarını bilerek mi başvurdunuz.lise mezunu değilseniz ABD nin istediği puana sahip mesleğe sahip olmanız gerekiyordu.forumda bikaç kişi nasıl yaptığını bilmiyorum ama şartları taşımadığı halde vize aldığını söylüyor.bi şekilde yalan yanlış sahte belge ne olduğunu bilmiyorum bişey yapıp almışlar vize. Paranız varsa mülakatta şansınızı denersiniz
-
@SkyNet formda belirttiğiniz için görmek isteyebilirler diye düşünüyorum. Doğum belgesinin orijinalini mi vereceksiniz yoksa Türkiyeden alınanı mı?
-
@uzaysan teşekkür ederim

-
@mustafa-arar 150 bin tl ve araba mı gosterdiniz sadece?
-
@kadircangokdemir 10bin dolar ve araba ne var ki şaşıracak.5-6bin dolarda araba olsa daha ne
-
@yesilturk Oğlumun orjinal usa d.belgesi ve ssn ile gideriz.
Hatta kızımızın da doğum belgesi de vardı onu da alacağım ins. -
@enemy Aileniz kaç kişilik acaba? Çünkü bizde de 4 kişi için o kadar var. Artık zor geçiniyor herkes,azaltmadan gitsek kâr..
-
@mustafa-arar mrb size sorulan
-- Türkiye'de herhangi bir borcun ya da kredin var mı?
Hayır yok.bu soru takip ettigim kadarıyla ilk defa sorulan bir soru.
bu soruyu sormaktaki amacı ne olabilir konsolosluk gorevlisinin? cunku burdaki kredi borcu abd yi etkilemez ki dogrumudur? arkadaslar @gucarslan @@muhtaradana -
@crazycells @gucarslan @Muhtaradana yorumlayabilirmiyiz ustadım ? alısılmısın dısına cıkılmıs bir soru olmus?
-
@blackeagle82 bu konuda neden bir soru geldi emin değilim açıkçası.
DV2022 sürecinde ilk olan şeylerden biri de askerlik belgesinin ısrarla istenmesiydi.
şahsen bir kereye mahsus bir soru olduğunu düşünüyorum. ilerleyen mülakatlarda bunu tekrardan gözlemleyeceğiz. -
Forumu takip ediyorlarsa uyanık arkadaşların açtığı şu gibi başlıklar da böyle yeni tip soruların doğmasına neden oluyordur belki

-
@eynar muhtemel

ancak; bu tip durumların doğru olmadığını bizlerin söylememesi gerek.
kişilerin ahlakı durumlardaki fikirleri tamamen şahsi inisiyatifleri.
bunun için ne yazık ki yapabilecek bi' şeyimiz yok. -
Bu ileti silindi! -
@mstktlb vizeniz hayırlı olsun.
size yabancı olmayan, uzak olmana bir yere göç etme fırsatı buldunuz.
umuyorum ki daha güzel hikayelerinizi okuyacağız.yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.