Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @EzgiLera teşekkürler bu şekilde yapmaya çalışıyorum


  • @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @uurse Yok sayfa icerisinde surekli yenile yaparak girmeye calistim aslinda sayfa 15-20 dakikada bir aktif oluyor surekli deneyin gireceksiniz

    @Hokkabaz36 doğru belli bir zaman aralığında aktif oluyor.


  • @Hokkabaz36 tamamdır teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Z-I, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhabalar herkese tekrardan.
    DS 260 formunu doldururken orada,HAVE YOU TRAVELED TO ANY COUNTRIES/REGIONS WITHIN THE LAST FIVE YEARS? diye soru var.Ama ben en zaten yurt disinda yasiyorum.
    Acaba yasadigim ulke disindaki ulkeleri mi soruyor? mesela kendi ulkem gibi.
    yardimci olursaniz sevinirim

    Bulunduğunuz ülkeyi de, diğer ülkeleri de yazın.


  • öncelikle herkese merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene 17 yaşındayken babam ve annem için başvuru yaptım ve babama çıktı biz ds-260 formunu doldururken üçümüz için de ayrı ayrı mı form açılacak yoksa tek form üzerinden asıl bilgileri babam için doldurup bizim hakkımızda küçük bilgiler mi isteniyor cevaplarsanız çok sevinirim.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Mustafa-AK-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @aytug-aykut Tarayıcı pek farketmiyor ben Google Chrome kullanıyorum sürekli submit seçeneğine basın veya üst kısımdan farklı kısımlara girip tekrar submit yerine gelip tekrar tekrar tıklayın düzelicektir.

    @Hokkabaz36 @aytug-aykut 75 mb hız alıyorum hatta 70 altına düşmüyor diyebilirim, VPN dahil denemediğim kalmadı 2 gündür ancak sağlıkla olan kısma gelebildim, birde ikinci kişi için dolduracağım. Tercihleri Amerika, Asya vs değiştirsemde VPN in şimdiye kadar hiçbir yararını görmedim.

    Sabaha doğru/sabahın erken saatlerinde deneyin bir de. Ayrıca gizli sekme kullanın.


  • @bandiciz 3 ayrı form olacak


  • @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Mustafa-AK-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @aytug-aykut Tarayıcı pek farketmiyor ben Google Chrome kullanıyorum sürekli submit seçeneğine basın veya üst kısımdan farklı kısımlara girip tekrar submit yerine gelip tekrar tekrar tıklayın düzelicektir.

    @Hokkabaz36 @aytug-aykut 75 mb hız alıyorum hatta 70 altına düşmüyor diyebilirim, VPN dahil denemediğim kalmadı 2 gündür ancak sağlıkla olan kısma gelebildim, birde ikinci kişi için dolduracağım. Tercihleri Amerika, Asya vs değiştirsemde VPN in şimdiye kadar hiçbir yararını görmedim.

    Sabaha doğru/sabahın erken saatlerinde deneyin bir de. Ayrıca gizli sekme kullanın.

    Teşekkür ederim @EzgiLera


  • @Tugba54

    öncelikle talihli olduğunuz için tebrik ederim

    1)Evet anladığım kadarıyla boşanma karar evrağında soyadı ile ilgili karar ekli evet bu belge ve boşanma ile ilgili başka ek evraklar varsa hepsinin orjinal ve fotokopilerini mülakata götürün

    2)Hayır muvafakatname almanıza gerek yok, çocuklarınızın pasaportu olması yeterli

    2.1)Evet

    2.2) Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek https://yesilkartforum.com/forum/post/3963

    yukarıdaki başlıkta aradığınız cevapları bulabilirsiniz, şu anda kediler köpeklerden daha şanslı 😊

    -forumu gayet güzel kullanıyorsunuz zaten imza kısmını hallettiyseniz +10 puan aldınız demek 😊
    Mobilde sol üst köşedeki butona bastığınızda en altta arama kısmı çıkacak filtreli arama bile yapabilirsiniz. Zamanla forum düzenine alışırsınız. Bu kadar nezih bir forumda yazmak, okumak ve zaman geçirmek çok zevklidir

    -çocukların pasaportu hemen gelecekse(şu anda basımda sıkıntı olduğu söyleniyor) belki bir gün beklenir, ama bu beklemeye gerek yok aslında, Other travel documents seçeneğini seçip formu submit edebilirsiniz

    Süreçte bol şans.


  • @bandiciz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    öncelikle herkese merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene 17 yaşındayken babam ve annem için başvuru yaptım ve babama çıktı biz ds-260 formunu doldururken üçümüz için de ayrı ayrı mı form açılacak yoksa tek form üzerinden asıl bilgileri babam için doldurup bizim hakkımızda küçük bilgiler mi isteniyor cevaplarsanız çok sevinirim.

    case number girip2. sayfaya geçtiğinizde tüm aile bireyleriniin ismi çıkacak.önce kazanan kişi doldursun sonra diğer aile üyelerinin formlarını tekrar girip dolrursunuz


  • ayrıca bu sitede kota vs çok saçma koskoca devlet bütün yükü kaldırabilecek bir server kurabilir diye düşünüyorum. bizim edevlet gerçekten çoğu zaman çok iyi işliyor. geçen sene sadece yol izinlerinde patladı 3-5 saat sonra düzeldi ki oraya yığılan kişi sayısı ds260 formunu dolduracak kişi sayısının kaç katıdır kim bilir.


  • @crazycells Eğitim/İş başlığında olduğu için biz şahsen eğitim ve iş maksatlı 5 yıl içerisinde ülke dışında bulundunuz mu diye algıladık ve yazmadık turistik seyahatlerimizi. Çok sorun olmaz herhalde, gerekirse mülakatta pasaporttan görürler zaten biz de bilgi veririz, hepsi 7 günü geçmeyen turistik tatillerdi. Sorun çıkaracak bir problem değildir diye umuyorum. Diğer tüm bilgilerimizi gayet güzel ve eksiksiz doldurduk.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Tugba54, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba arkadaslar 2020 de bosandım fakat evliyken ki soyadımı kullanmaya devam etmek istedim mahkeme karar evragında bu ibare var, tabi karsı tarafın onayıyla.Pasaportumu evliyken aynı soyisimle cıkardıgım için degiştirmedim evlilikle ilgili herhangi bi ibare yok cunku ve isim soyisim hala aynı.
    1.Mulakata bu evragı cevirisiyle götürmelimiyim?

    Evet.

    2.Velayet bende olduğu halde babalarının 'çocuklarımın gitmesine izin veriyorum' diye bi evrağı noterden alması ve cevırtmesı gerekir mi?

    Velayet yeterli sanıyorum. Boşanma evraklarını da tercümeli şekilde götüreceksiniz ve sanıyorum ki velayet de bunların arasında vardır zaten. Ama @gucarslan da cevap verirse iyi olur.

    Diğer sorularım
    1.Önlisans okullar yüksek okul mu?Basvuru formunda bu seceneğe denk geliyodu onu işaretlemiştim

    Evet.

    2.İki kedim var onlarla ilgili süreç nedir gören duyan bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim forumdaki konuda köpeklerden bahsediliyodu

    Şu başlığı inceleyebilirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/305/amerika-ya-evcil-hayvan-götürmek?_=1652198159781

    Çocuklara bugün pasaport basvuru yptım aciliyetle ilgili dilekçe de yazdım bugun formu açabilirsem en azından biraz doldurup yarın pasaportlar gelirse tamamlıycam öyle olmazsa da yarını bilgisayar basında gecırıp aksama kadar bitirip pasaportlar olmadan göndermek istiyorum

    Bir an önce formu doldurup gönderin pasaport geliş süresi 1 aya kadar uzayabiliyor.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bandiciz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    öncelikle herkese merhaba ben 18 yaşındayım geçen sene 17 yaşındayken babam ve annem için başvuru yaptım ve babama çıktı biz ds-260 formunu doldururken üçümüz için de ayrı ayrı mı form açılacak yoksa tek form üzerinden asıl bilgileri babam için doldurup bizim hakkımızda küçük bilgiler mi isteniyor cevaplarsanız çok sevinirim.

    Hepiniz için tek tek ds260 formu dolduracaksınız. Aile kısmında birbirinizin bilgilerini de vereceksiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @uurse, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    ayrıca bu sitede kota vs çok saçma koskoca devlet bütün yükü kaldırabilecek bir server kurabilir diye düşünüyorum. bizim edevlet gerçekten çoğu zaman çok iyi işliyor. geçen sene sadece yol izinlerinde patladı 3-5 saat sonra düzeldi ki oraya yığılan kişi sayısı ds260 formunu dolduracak kişi sayısının kaç katıdır kim bilir.

    Evet düzeltebilirler ama demek ki buna bütçe ayıracak kadar umursamıyorlar. E-devlet gibi vatandaşların kullandığı bir sistem değil sonuçta. Bizim gibi göçmenlik talebi olanların kullandığı bir site olduğu için çok da umursanmıyoruz demek ki :)


  • Merhaba arkadaşlar, formu doldurmak için ancak bugün girebildim. diğer günler hiç izin vermiyordu. neyse birkaç sorum var yardımcı olursanız memnun olurum.

    1. şuanki işim seçeneklerde yer almıyor. Diğer seçip sadece mesleği "IT Auditor" şeklinde yazmam yeterlimi ? yoksa yapılan işi kısaca açıklamalımıyım ?
    2. üniversite zamanında yatay geçiş ile başka bir okula geçiş yaptım. bu YÖK kayıtlarında yer almıyor. sadece mezun olduğum okulun bilgisi var. sizce eski üniversiteyi yazmalımıyım ? ama oradan diploma almadım. 2 üniversite de farklı şehirlerde, adres bilgilerinde bulunduğum yerleri yazdım. sonra burada ne yaptın diye sorarlarmı ?
    3. amerika turist vizem var. aralık 2018 yılında almıştım. ancak o tarihten bugüne kadar gidemedim. 2019 da işim nedeniyle, sonra da malum covid durumu nedeniyle giriş-çıkış yapamadım. bu durum sizce benim green card almamı etkilerimi? bu formu doldurduktan sonra giriş-çıkış yapmam mülakat zamanında faydalı olurmu ? sizce yapmalımıyım ?

  • @selim06
    1)Aslında yeterli, fakat ingilizceniz yetersizse mülakatta mesleğinizi açıklamak yerine ds260 formunda tanımlamak daha mantıklı olabilir.

    2)Mezun olduğunuz üniversiteyi yazmanız yeterli olacaktır

    3)Turist vizesini kullanmamış olmak ya da kullanmış olmak göçmen vize mülakatını etkileyecek bir durum değil.


  • Telegram grubu için formu doldurup gönderdik davet bekliyoruz


  • @Muhtaradana Çok teşekkür ederim.Evet öyle görünüyo maalesef, insallah köpek evlatlar için de hersey kolaylıkla hallolur.Haklısınız bu forum olmasa ne yapardık hiç bilmiyorum zaten :smiling_face_with_smiling_eyes: Forumu kullanabildiğime çok sevindim bu arada:beaming_face_with_smiling_eyes: Pasaportu da dediğiniz gibi beklemiycem yarından sonra,benim ki ertesi gün elimde olmuştu o yüzden acaba mı diyorum artık inşallah bugün en azından giriş yapabilir biraz da olsa doldurabilirim :palms_up_together:


  • @EzgiLera Çok tesekkur ediyorum. Mülakat için bol şans diliyorum çok az kalmış:palms_up_together_light_skin_tone: :star-struck:


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum