[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Tamam Allaha şükürler olsun sonunda gönderdim ds-260 ı valla çile çektim ya
-
@Hokkabaz36 tebrikler 👏
-
merhaba,
askeri personel, polisler ve silahlı özel güvenlikler firearms sorusuna yes diyerek açıklama mı yapmalı sizce?
daha önce silahlı işte çalışıp kazanan var mıdır? -
@phenex ben de aynı şekilde düşünüyorum teşekkür ederim :)
-
@Hokkabaz36, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Tamam Allaha şükürler olsun sonunda gönderdim ds-260 ı valla çile çektim ya
Şu imzanızı da artık güncellersiniz herhalde :)
-
@Muhtaradana Ya hocam kusura bakmayın dünden beri profil fotoğrafınıza bakıyorum ya diyorum nereden tanıyorum bunu töve tövbe derken işte dün gece merak ettim sabaha karşı dedim youtube dan greencard kazananlar diye arattım baktım siz varsınız aha dedim burdan aklımda kalmış ama videoyu keşke Ademin doğuşundan başlatsaydınız :)) şaka yaptım tabi yanlış anlamayın :)
-
@EzgiLera Ya aslında güncelledim 09.05.2022 ydi 10.05.2022 yaptım işte daha güncellemem gerek ne varki :)
-
@jordan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Evlilik kanıtı dediğimiz şeyler fotoğraf mesaj beraber yapılan aktive vb gibi şeyler mi ?
Evet. Uçak bileti rezervasyonu, beraber çıkılan tatiller, nişan düğün fotoğrafları, aynı evde yaşıyorsanız ortak faturalar vb.
Evlilik değil, ilişkinizin gerçek olduğuna dair kanıt istiyorlar. Yoksa evlilik cüzdanı evliliğin gerçekten var olduğunun ispatı. Ama önemli olan GC için evlenmemiş, gerçekten ilişkide olmanız. -
Merhaba, iki sorum olacak.
- Ben lisenin ilk senesini bir kolejde, kalanın bir anadolu lisesinde okudum. OSYM sisteminde ilk sene okuduğum yer gözükmüyor. Yine de giriş çıkış zamanımı hatırlayıp girmem gerekir mi forma ?
- Yaptığım iş ile sgk'da görünen iş tanımım ayrı. Yaptığım işe göre mi doldurayım yoksa SGK'da ki iş tanımıma göre mi ? (Ki bir karşılığı yok)
-
@EzgiLera Merhaba, bende 1999 yılında mezun oldum ve lise 3 yıllık tabi o zaman, bunu nasıl 4 yıllık olarak ispat edebiliriz, il milli eğitimden yazımı almak gerekiyor, yapanlar nasıl ilerledi.
Teşekkürler.
-
@smk elbette, her sene polis / asker kazananlar oluyor.
mesleğiniz gereği silahlı eğitim almanız çok normal, bu garip karşılanmıyor zaten.
ilgili soruya YES diyerek açıklama kısmına hangi meslek grubundaysanız onunla ilgili açıklama yazabilirsiniz. -
@Muhtaradana teşekkür ederim bilgi için güncelledim imzamı :)
-
@misty, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, iki sorum olacak.
- Ben lisenin ilk senesini bir kolejde, kalanın bir anadolu lisesinde okudum. OSYM sisteminde ilk sene okuduğum yer gözükmüyor. Yine de giriş çıkış zamanımı hatırlayıp girmem gerekir mi forma ?
İlk okulunuza giriş yılınızı kullanın mezun olduğunuz okulu yazarken. Yani liseniz 4 yılık olsun.
- Yaptığım iş ile sgk'da görünen iş tanımım ayrı. Yaptığım işe göre mi doldurayım yoksa SGK'da ki iş tanımıma göre mi ? (Ki bir karşılığı yok)
Yaptığınız işi yazın.
-
@Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Merhaba, bende 1999 yılında mezun oldum ve lise 3 yıllık tabi o zaman, bunu nasıl 4 yıllık olarak ispat edebiliriz, il milli eğitimden yazımı almak gerekiyor, yapanlar nasıl ilerledi.
Teşekkürler.
Sonrasında okumaya devam ettiyseniz o okulların diplomalarını götürün.
Devam etmesiyseniz lisenin artık 4 yıllık olduğuna dair resmi gazete yazısını götürebilirsiniz. -
Merhaba adres kısmını doldururken city kısmında eğer ille aynı isimli merkez ilçede oturuyorsak merkez mi yazmamız gerekiyor ilin ismini m
-
@EzgiLera Cevap için teşekkür ederim.
Sonra okumaya devam ettim ama daha sonra bıraktım okulu, meslek lisesi mezunuyum, resmi gazete ilanı dijital imazlımı olmalı ? -
@EzgiLera @Erkan-Gürsoy aşağıdaki konuda bu durum konuşulmuştu. Resmi gazete linki de var.
-
@EzgiLera kısmet artık bakalım. İnşallah gelir sıra.
-
@Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera Cevap için teşekkür ederim.
Sonra okumaya devam ettim ama daha sonra bıraktım okulu, meslek lisesi mezunuyum, resmi gazete ilanı dijital imazlımı olmalı ?Bıraktığınız okuldan kapalı zarfta transkript ve kayıt olduğunuza dair belge alın.
Geçmiş yılların talihlilerinden o şekilde yapanlar vardı, kabul edildi. Kapalı zarfta olması önemli.
Mantık şu: 12 yıllık veya dengi bir eğitim tamamlamadıysanız zaten üniversiteye kayıt olamazdınız. Bu sayede kanıtlamış oluyorsunuz. -
@EzgiLera Anladım teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum