[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@nilso-e, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba. DS-260 formunu doldurmak için giriyorum fakat "Your request cannot be processed at this time." diyor. Bir şeyi yanlış mı yaptım ya da eksik? Fikri olan, aynı durumu yaşayan var mıdır? Teşekkürler şimdiden.
Aldığınız hatayı forumda arama kısmına yazmanız yeterli aynı durumu yaşayan var mı sorunuz için.
-
@gogoleite, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba,
Q. Have you ever used other names?
eşim şu anda kızlık soyadını ve benim soyadımı kullanıyor. bu sorunun cevabında Yes işaretleyip sadece kızlık soyadını mı yazmalıyım? yoksa No mu işaretlemeliyim?
yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yes işaretleyip adı ve kızlık soyadı ile doldurun.
-
@NINJAKEMAL case no lar atlayarak gidiyor. Ardışık olarak ilerlemiyor. Yani aralarda boşluklar var. Boşlukların ne kadar olduğunu 2023 yılı ile birlikte CEAC üzerinden görebileceksiniz.
-
@tak3517, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
iyi akşamlar, tekrar bir sorum olacak 21 gün bedelli askerlik yaptım. Askerlik bilgilerinde 'Branch of Service' kısmına 'topçu birliği' için translate'den baktım ama emin olamadım. 'Artillery Union' yazmam doğru mu? Bir de 'Military specialty' ye yazacak bir şeyim yok. çünkü herhangi bir uzmanlığım yoktu. Ne yapmalıyım?
Terim çevirisi için tureng'e bakmanızı tavsiye ederim. Union kısmı bana pek doğru gelmedi ama askerlikte uzmanlık falan pek hakim olmadığım konular 😅
Uzmanlık yoksa none yazın. Yine topçu yazmanızı tavsiye etmem çünkü formun ilerleyen kısımlarında ateşli silah, patlayıcı eğitimi aldınız mı gibi bir soru olması lazım. Ona hayır diyeceksiniz. -
@datanist peki tahmini her 1000 case number da kaç tane boşluk vardır 100 varmıdır?
-
@Muhtaradana sağolun..
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Aleister, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan @enemy Malesef sürekli hata alıyorum Your request cannot be processed at this time. Sabah alarmı kurup 5 te mi kalkıp denesem acaba bilmiyorum ki
Bence 5te daha rahat doldurursunuz. Sistem yoğunlaşmadan submit edebilirseniz ne ala.
günün her saatinde girdim. 1 kere girmeme izin verdi onuda adresleri doldururken 15dkdır afksın kaybol deyip kickledi :D
-
@Yiğit-Baysan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sürekli başlıkta gördüğünüz hatayı alıyorum bu hatanın bir çözümü yok mu ? formu hala dolduramadım
Yoğunluğun az olduğu saatlerde girmeyi deneyin. Daha hızlı internet olan yerde deneyin. Gizli sekme kullanarak deneyin.
Bildiğim pratik çözümler bunlar. Başka bir çözüm bulursanız ekleyin.
-
@b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Vallahi verem olucam,bir tanidik vardı amerikada adres istemiştik,ds260 formuna yazmak için,şuan görüntülü arama yaptılar ve neden adres istediğimizi ,greencardın ne olduğunu,onların posta kutusuna gittiğinde sorun olabilirmiymiş .. bunları 2,3 gün araştırıp döneceklermiş...biz sizi tedirgin etmeyelim,teşekkür ederiz dedik kapattık konuyu.hee bu arada kiralar 2000 dolar ne iş yapmayı düşünüyorsunuz diyede bi dokundurdular...😏
Adresi verseler de kullanmayın. çünkü onlar biraz "güvenilir adres" tanımından uzak gibiler.
Adres konusunu sıkıntı yapmayın, daha çok vakit var. -
@NINJAKEMAL boşluklar her sene değişiklik gosteriyor. Örneğin, DV 2022 için en yüksek CN 27000. Bu tarz istatistiksel çıkarmaları 1 Ocak 2023 sonrası CEAC uzerinden alinam veriler ile yapmak daha doğru olur.
-
@EzgiLera teşekkür ederim
-
@nazli2856, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells fakat green card basvurumu yaparken 21 yasindan kucuk olan cocugumu belirttim bir sorun olur mu yani 2 cocugum var 1 tane yazdim
Doğru. Zaten başvuruda 21 yaş altındaki çocuk sayınız soruluyor, sizin de 21 yaş altında 1 çocuğunuz varsa 1 yazmanız doğru.
-
@ramazan-korkmaz-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
arkadaşlar 5 yıl mısırda yaşadım şimdi Green kart cıktı mısır devletinde sabıka kaydı frmu almak zorundamıyım lütfen bilgisi olan cevap yazssın:anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat: :anxious_face_with_sweat:
Evet sabıka kaydı almanız gerekli.
-
@datanist yani ozaman CN ne kadar az olursa o kadar iyi mi? yoksa fazla olması mı iyi
-
bu sene kesin olmadığı için eylül'de DV2024'e başvursam bu seneki sürece zarar verirmi?
-
@ermandr, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba,
DS260 formunda yazan daha önce US vize reddiniz oldu mu sorusuna Evet yazmak başvuruyu net olarak etkiler mi? Yaklaşık 12-13 sene önce turistik vize başvurusunda red almıştım. Evet mi Hayır mı yazmam daha uygun olur?Sorularınızı sorun ve cevap alana kadar bekleyin, aynı soruyu tekrar tekrar sormayın lütfen.
-
@Tugce-0, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam herkese,
Gün içerisinde sabahtan itibaren olmak üzere düzenli aralıklarla belki 100 defa Mozilla, Chrome, Edge, Explorer tarayıcılarından ve gizli sekmelerden denememe rağmen (Case Number değerimi sıfırsız yazıyorum) "Your request cannot be processed at this time." uyarısı alıyorum. Hiç düzelmedi. Dün gece formu doldurmaya girebilmiştim ama tamamlamadan çıkmıştım, bugün tüm gün giremedim. Sorun bende olabilir mi? Bütün gün bu kadar uğraşıp da forma ulaşamayan var mı? Yapmam gereken önerdiğiniz bir şey olur mu?
Teşekkürler...
Bu saatlerde sabaha kadar deneyin. Yoğunluk daha az.
Girişte sıfırları yazmanız gerekiyor aslında 😅 -
@NINJAKEMAL DV2024 e başvurabilirsiniz. 2023 surecinize zarar vermez. @EzgiLera bunun bir örneği :)
-
@thecarb, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar merhaba. Çocuk bilgilerini girerken ABD vatandaşı çocuğu da eklemeli miyiz? Çekiliş başvurusu esnasında ABD vatandaşı çocuklarınızı eklemeyin diye belirtiyordu. Şimdi ise DS260 ta öyle bir not vs yok.
Soruyu tam hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam çocuk bilgisi olarak girip, "sizinle göç edecek mi" sorusuna hayır demeniz lazım.
Onun için ayrıca ds260 formu oluşturup doldurmayacaksınız. -
@Berna-Colak selamlar , biz de aynı şeyi yaşıyoruz malesef , yoğunluktan olsa gerek, sitenin sakin olduğu zaman dilimlerine denk gelmek gerek galiba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum