[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Anıl-Elmastaşı çoğu arkadaşımız alıyor, yalnız değilsiniz.
farklı zamanlarda denemeye devam edin lütfen. -
@NINJAKEMAL sorularınıza doğru ve net cevaplar alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@nurimu aldığınız hata yoğunluktan dolayı.
lütfen farklı saat dilimlerinde deneyin ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@Agah-Balaban bu soruya NO demelisiniz.
-
@Cüneyt-Kukul sorulanıza doğru ve net cevaplar alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@barankngl hayır, yazmanıza gerek yok.
ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@vecihi şahsi olarka kullandığınız aktif sosyal medya hesaplarını yazın lütfen.
-
@Emre-Kurtulmuş eğer doğru ve eksiksiz doldurduysanız en kısa sürede gruba dahil edileceksiniz. lütfen bize biraz zaman tanıyın..
-
@Hokkabaz36 lütfen forumdaki ilgili eyalet başlıklarına bakın.
-
@Muhtaradana merhaba, çok teşekkür ederim çok sağolun :)
-
@huseyincan ve sorularınız doğru cevaplar alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@anilcicekli şuan herkes bu hatayı alıyor.
ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@Mr-JJ ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
göçmen vize görüşmeleri türkiye'de sadece ankara'da yapılıyor, bu yüzden istanbul seçseniz bile ankara'da mülakata gireceksiniz. bunun için endişelenmeyin. ikinci sorunuz için de university degree olarak işaretleyin. -
@eminonal ikinci alana sadece username yazıp deneyin lütfen.
-
@gucarslan merhaba imza taşıma işlemim olmuş mu kontrol edebilir misiniz ?
-
@aytug-aykut tebrikler.
1- doğru, evet.
2- evet doğru.
3- NO demelisiniz.
4- hayır sağlamaz.
5- hayır, COVID aşısından bahsetmiyor ama sorun değil öyle kalabilir.
6- evet etmelisiniz. çünkü eski SSN sisizn statünüzü yansıtmıyor. -
Merhaba,
Bir sorum olacaktı, ben yüksek lisans yapmaktayım ve haziran ayı itibariyle yüksek lisansımı tamamlamış olacağım. Burada okumuş olduğum bilgilere göre 260 formunu doldururken eğitim bilgileri bölümünde devam ediyor olduğun okulun bitirme tarihine formun dolduruluyor olduğu tarihin yazılması önerilmiş. İzlemiş olduğum videolarda da bu şekilde anlatılıyor. Neden formu doldurduğumuz tarihi okulu bitirmiş gibi gösteriyoruz ben mantığına dair bir açıklama bulamadım. Bitirecek olduğum günü yazsam olmuyor mu? Örnek veriyorum bütünleme sınavlarının bittiği tarih gibi. Bu konu yalan beyanda bulunmamak adına hepimiz için önemlidir tahmin ediyorum, yalnızca mantığıma yatmayan bir şeyi yapmak istemedim. Mantıklı sebebini merak ediyorum :)
Vakit ayırdığınız için teşekkürler, sevgiler :)
-
@Carl lütfen bize biraz zaman verin, bizler de sizler gibi kendi DV süreçlerimiz için mücadele ediyoruz. eğer formu doğru şekilde doldurduysanız en kısa sürede dahil edileceksiniz.
-
@Carl ev eadresi vermek zorunda değilsiniz. o adresi posta adresi olarak düşünün..
-
@sanaldeniz that's the point! :hundred_points:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum