[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sanaldeniz Merhaba Deniz,
Destek için teşekkürler. Türkiye hangi Region içerisinde ele alınıyor bu vize için bir bilginiz var mı?
-
@gucarslan
Yanıtınız için çok teşekkür ederiz. -
@Tugce-0 eu
-
@Tugce-0 merhaba, bu "kesin olarak böyle" diyebileceğimiz bir durum değil. Dv2022 için bu şekilde gelişti. KCC diye bir kurum var, yakında çalışan personellerin isimlerine kadar öğrenme ihtimaliniz var :) Ne yapacakları pek belli olmuyor. Siz hem Mayıs'ta formu doldurmuş olacaksınız, hem numaranız düşük.
-
@sanaldeniz DV2022 ilerleyişini bu verilere göre nasıl yorumladınız acaba?
-
Ayrıca bu adresteki veriler de önemli. https://savediversityvisa.org/dv2022-daily-visa-statistics/
-
@Hokkabaz36 bu sitedeki yoğunluktan kaynaklı.
farklı zaman dilimlerinde tekrardan deneyin lütfen. -
@gucarslan
Bu şekilde devam ediyorum hocam sorun olmaz değilmi -
@Hokkabaz36 lütfen bu başlığın ilk iletisindeki pdf dökümanını dikkatlice inceleyin. orada bütün sorularınız cevabı var.
-
@gucarslan Bölgeyi eu yapıp alttaki çubuğu geriye çekince, mülakat istatistikleri tarih itibarı görünmekte. Çubuk sağa sola çekilerek eğer 4-5 aylık döneme bakılırsa, her 1000 lik cn aralığının bazı kısımları biraz yeşil olmakta... Bu da bizlere bir fikir veriyor...
-
Merhaba aşağıdaki hata kaynağı nedir acaba? daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın bulamadım.
Your request cannot be processed at this time.
-
@Tugce-0 Önceki yıllarda cn numarasına göre giderken, şu ana kadar dv2022 de submit tarihi esas alınıyor,(gibi görünüyor)
-
Arkadaşlar ds 260 ı tamamlarken "Enter Your Case Number" Diyor bize verilen "2023EU00031***" numarasını giriyorum ama kabul etmiyor acaba sebebini bilen var mı?
-
@can2222 Sıfırları atarak deneyiniz...
-
@sanaldeniz ama bu DS260 submit tarihini sorusunu yanıtlamıyor :)
soru onu anlatıyordu. -
@phulsadinura muhtemelen 133. kez soruldu :)
yopunluktan alıyorusunuz bu hatayı. ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Merhaba Eşim Hak kazandı,
Ailecek basvurdukSadece 1 noktada hata olmuş.
2 Sorum olacak
-Universite mezunu olarak seçtim eğitimi ( university degree)
Fakat lise detayını gırmedım
-Ayrıca altta Degree, diploma and cerfie dedıgını alana Derece sandım ve Ortlama not 3 gırıdm ( grade ıle karıstırdım) fakat Sadece "universite diploma " yazmam gerekıyormusBunlar ıle alakalı kcc maıl atıp dosyamı actırmam mı dogru
yoksa randevu gelır sonra mı revıze edebılırım23/10/19XX
-
@gucarslan Hocam save edip giriş - çıkış yapıp daha sonra devam etmek sorun oluyor mu? Yoksa tek bir girişte bütün işlemleri tamamlamak mı gerekli?
-
@huseyincan dilerseniz 1000 defa giriş çıkış yapabilrisiniz sorun olmaz.
-
@gucarslan telegram ve DV23 drive için 2 kere başvurdum bir sorun mu var
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum