[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ediede fiili olarak kaldığınız bütün adresleri yazmalısınız.
-
@Erkan-Gürsoy merhaba,
1- tarih aralıklarını eksik yazdığınız için bu hatayı alıyorsunuz, tarihleri kontrol edin.
2- turkçe karakter kullanmadan olduğu gibi yazabilirsiniz. -
@sanaldeniz, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@mrkmrtn danışmana falan gerek yok. Para ödemenize gerek yok. ARTIK Formun bu başlığını takip edeceksiniz. Özellikle 1. sayfanın birinci iletisi çok önemli. Onu iyi oku. Ds260ı nasıl folduracağın ile ilgili video var. Explorer değilde cherome kullanırsan, chromede ds260 sayfası açık iken mausa sağ tıkla ve Türkçe diline çevir dersen Türkçe'ye cevirir. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/537?_=1652029749976 bu sayfanın birinci iletisi çok önemli.
Çok sağolun ds260 formunu hem buradan sizin yardımınızla hem de ABD’de yaşayan arkadaşımın yardımlarıyla tamamladım, ABD’de ki adresi de arkadaşımın adresini verdim, taşınmazsa bir problem olmaz herhalde
. -
M mrkmrtn bu başlıktan bahsetti
-
@mrkmrtn tebrikler.
ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
DS 260 formu doldurulamıyor. Hata veriyor, sebebi yğunluktan mı acaba. Dolduran talihliler var mı.
-
@cashh44 formu doldurmak için cocuklarınızın pasaportu olmasına gerek yok.
"other travel documents" seçip formu doldurabilir, mülakata giderken çıkartacağınız pasaportu götürebilirsiniz. -
@yigitberberoglu şuan ki pasaportunuzla doldurun ve submit edin formunuzu.
yeni paspaortunuzu beklemenize gerek yok. yeni + eskiyi mülakata götürmeniz yeterli.
ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@Muhtaradana peki irlandada geriye donuk.calistigim yerleri is bilgilerime.eklemelimiyim?
-
@gucarslan anladim,bunu mulakat icin alacagim degil mi?
-
@vecihi başlığın ilk iletisinde de bahsettiğimiz gibi KCC'ye göndermek için (eğer eski sisteme dönerse) ve mülakat için.
-
@vecihi uzun ve kalıcı işler değilse hayır.
-
@gucarslan Tamamdır. Oldu sanırım.
-
@gucarslan Demek istediğim şu tam olarak askerlikte geçen süreyi evde yaşadığım süreye ekledim, bir hata vermedi bu şekilde. Sorun olur mu ?
-
sisteme giriş yapamamak geriyor beni gece kalkıp baktım yok sadece ilk sayfayı kaydedebildim kendim için sonra gitti site.
-
merhabalar herkese. ds260 formunda 16 yaşından be kalınan bütün adreslerin yazılması gerekiyor ve ben üniversiteyi başka ilde okumama rağmen, başka bir sürü evde kiralık oturduğum halde ikametgahımı hiç değiştirmedim yani 16 yaşımdan beri hep aynı evde. sizce forma edevlette görünen o sürekli kaldığım evi mi yazmalıyım yoksa sisteme işlememiş de olsa geri kalan kaldığım tüm evleri de eklemeli miyim? ayrıca yurtta da kaldım o da eklenmeli mi? şimdiden teşekkürler

-
@Erkan-Gürsoy olmaz, bu şekilde kalabilir.
-
@Djordan023 neden geriliyorsunuz ki?
sonuçta kimse yapamıyor ve bu bir dezavantaj değil sizin için.
her sene yaşanan bir durum bu, bu yıla özel değil. -
@irem-kadıoğlu ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
uzun süreli fiili olarak kaldığınız bütün adresleri yazmalısınız, ikametgahınızın orada olmasına gerek yok. ayrıca yurtta uzun süreli kaldıysanız onu da yazmalısınız. -
@gucarslan tedirgin oldum sadece inşallah herkes sorunsuz girebilir desteğiniz için çok teşekkürler
-
@gucarslan Teşekkür ederim
️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
45
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.