[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
merhaba
green card çıktı ama şöyle bir sorunum var
lise mezunu değilim nasıl ilerleye bilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi rica etsem ? -
@gucarslan onay ne kadar sürüyor? dün form doldurmuştum da.
-
@dgenc ben hala hata alıyorum, hiç açamadım formu. siz submit edebildiniz mi?
-
@NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Richmond telegram grubu linki atarmısın
Bu konunun 3. Postunda link var giriş için -
@Richmond link gözükmüyor reis
-
@NINJAKEMAL 3. iletide nasıl girebileceğinizi anlatıyor.
-
@serkan12 hiç uğraşmayın derin boşuna masraf yaparsınız. Başvuru yapıldığı tarihte mezun olmanız gerekiyordu
-
-
Bu ileti silindi! -
S sanaldeniz bu başlıktan bahsetti
-
Your request cannot be processed at this time. :dvd:
halen düzelmedi -
@dgenc hala deniyorum hata veriyor.
-
Merhaba. Telegram grubu için bilgileri gönderdim.Onaylarsanız sevinirim.
-
@serkan12, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
merhaba
green card çıktı ama şöyle bir sorunum var
lise mezunu değilim nasıl ilerleye bilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi rica etsem ?Bu nasıl mantık anlamıyorum cidden sizi basvuru şartlarını nedne okumuyorsunuz neden böyle gereksiz bir başvuru yapıyorsunuz, belki benim belki burada ki hayali olan insanaların hakkına giriyorsunuz geleceğimizle oynuyorsunuz hakkımı helal etmiyorum benim hayallerimle, geleceğimle oynayanlara
-
Merhaba Arkadaşlar. Ben kazandım fakat mülakat tarihlerinde ve dosya toplama kısımlarında Birleşik Krallık'ta olacağım. Ben Birleşik Krallık'tan mülakata girebiliyor muyum? Bilginiz var mı? Daha yeniyim forum inanılmaz karışık geldi. Bu işin jargonunu da bilmediğimden doğru sonuçlara ulaşamadım.
-
ds260 formuna girerken talebiniz şu anda işlenmiyor hatası veriyor bunun sebebi nedir dünden beri bütün tarayıcılardan deniyorum fakat giremiyorum
-
Tekrardan merhabalar herkese iki noktada takıldım.
Bugün sonunda ilk 3 sayfaya ilerleyebildim ds260 formunda ancak adres kısmında bir hata alıyorum. "There is a gap greater than a month in the dates you have provided. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old." yazıyor. Ben 2011'den beri şuanki adresimde oturuyorum sadece 2019 mart ve 2019 aralık arasında istanbulda yaşadım. Bunu nasıl ekleyebilirim, ek bir seçenek olarak bu adresi ve tarihleri girdiğimde hata veriyor ilerlemiyor.
Diğer sayfada da abd adresi kısmında benim bir arkadaşım şuan north carolina'da yaşıyor ve bana evinin adresini bilgilerini attı tüm aşamalar için rahatlıkla kullan dedi. Bu ABD'deki ev sorularına hep bu adresi yazsam uygun mudur?Teşekkürler.
-
@Cavit-Güdücü-0 biz de 34binlerdeyiz umarım sıra gelir hayırlısı olsun
-
Merhaba, ds260 formunu dolduruyorum. Adres bilgilerini e devletteki tarihçeli ikametgah bilgilerime göre mi doldurmalıyım yoksa gerçekte nasıl olduysa öyle mi? Mesela şu anki oturduğum adrese 2021 nisan ayında taşındık fakat ikametgahı 2021 eylülde aldırmışız. Lisede de okulumun öğrenci yurdunda kalmıştım fakat e devlette gözükmüyor, onu da forma eklemeli miyim?
şimdiden teşekkür ederim, umarım tüm talihliler mümkün olan en kısa sürede green cardlarına ulaşırlar :)
-
Daha önce çalıştığımız işleri soruyor, ben gemide çalıştım onu nasıl belirtcem?
-
Bizde 12 binlerdeyiz bakalım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum