Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• 5 yıl önce WAT ile Amerikada iken aldığım SSN vardı fakat kaybettim. 2023 Green Card cıktı. DS-260 formunu doldururken SSN kısmında var mı yok mu demeliyim?

• @phenex bence formu doldurmak için iste sonra konsoloslukta değiştirirsin bende öyle yapıcam

• @Muhtaradana cevabınız için teşekkür ederim, ben şu anki üniversiteme 2019 eylül ayında yani 2.sınıfın sonunda yatay geçiş yaptım. Bu durumda Date of Attendance From tarihine bunu mu yazmam gerekir?

• @barankngl böyle yapacağım sanırım.

• Bu ileti silindi!

• Merhabalar, Arkadaşlar ben şu an amerikadayım ve statü değişikliği yaparak f1 öğrenci vizesine başvurmuştum, parmak izini verip bekleme sürecine geçmiştim. Dün green card çekilişini kazandığımı öğrendim. Eğer başvuru sürecini amerikada takip edicek olursam aos ile, uscis de iki dosyam üst üste çakışıyor. Türkiye ye dönüp oradan başvuru yaparsam, amerikadaki f1 başvurum iptal olacak ve bu iptal sonucunda ds260 daki cevaplarla çelişecek. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, en uygun hangi yolu izlemeliyim?

• merhaba arkadaşlar, ds260 forumuna giriyorum fakat veriniz şuan işlenemiyor hatası veriyor. ne yapmam gerekiyor?

• @gucarslan Teşekkür ederim

• Annem gc kazandı ve ben 26 yaşında abd vatandaşıyım . Annem beni gc başvurusuna eklemedi. Bu bir sorun yaşatırmı ? Telegram grubundaki mesajda bunla ilgili birşey varda.
    Birde kız kardeşimi ekleyip eklemediğimizi hatırlamıyoruz 21.5 yaşındaydı şuanda 22.5 . Eklenmese bile problem olur mu ? Evli değil çünkü

• Merhabalar ben de kazananlar arasındayım, DS 260 forumunu dolduracağım fakat bir iki ayrıntı var sormak istediğim. Pasaportumun süresi 10 Mayıs'ta doluyor formu doldururken şu anki bilgileri girmem gerekiyor anladığım kadarıyla fakat ben formu bugün doldurup yarın pasaportu yenilemek için gün aldım, yeni pasaportum geldikten sonra bilgileri güncellemem gerekecek mi yoksa konsoloslukta durumu izah etmem yeterli mi, adres konusunda da internet üzerinde satılan sanal adreslerden temin edilmeli mi ne kadar güvenli olur ?

• Merhaba arkadaşlar, DV23 için ailemin sırası 32xxx'lerde. Ankara DV22'de tam kapasite çalışamadı bu nedenle farklı yollar denemek istiyoruz. AOS'yi ilk görüşte buldum ama gerçekten hem zor hem pahalı duran bir vize türü. Buna ek olarak daha uygun fiyatlı veya kolay diyebileceğimiz bir yöntem var mıdır? Amerika'dan takip etmek için sizce? Daha önceden babamın 10 yıllık iş insanı ABD vizesi bulunuyordu. Bende DV22 kazananıyım daha mülakatı alamadım ama gidersem benimde onlara bir yararım olabilir mi almaları gereken vizeler için? Yaşları 55+ üzeri ABD Gazetecilik / basın tarzında bir vize türü gördüm babam basın mensubu bu vizeyi önerir misiniz? Son olarak 10 senelik yine turist/ iş insanı vizesi alırlarsa ABD'den süreci takip edip mülakata orada girebilirler mi? Turist vizesinin olayı oturum veya çalıma olmadan konsolosluk görüşmesine giremez mi? Şimdiden tüm önerileriniz için teşekkür ederim.

• @crazycells Merhaba iyi günler sevgilime green card çıktı ve evlenmeyi düşünüyoruz ama formdan öe mi sonra mı yapmak konusunda kararszı kaldı gördüğüm kadarıyla bu konuda bilgilisiniz acaba hangisini tavsiye derseniz bazı yerlerde 260 da değişiklik olursa değişiklik tarihi baz alınır ve randevu alamazsınız yazıyor bazı yerler de formdan sonra evlenmiş değişiklik yapmış ama sıkıntı çıkmamış hangisini önerirsiniz?

• Şimdi araştırmalarım ve internette burada ki arkadaşların da kendi çekip attığı videolardan edindiğim bilgilere göre yüksek sıra numaralarında son 2 yıl pozitif görünüyor 21 ve 22 talihlileri Haziran ayında Visa Bulletin sitesinde CURRENT pozisyonuna geçmişler bu bilgi hepsine randevu verilecek anlamına mı geliyor. Daha geçmiş seneler de 18k gibi rakamlar da da kaldığı olmuş ama son 2 yılda CURRENT bilgisi sevindirici görünüyor.

• @Richmond telegram grubu linki atarmısın

• merhaba
    green card çıktı ama şöyle bir sorunum var
    lise mezunu değilim nasıl ilerleye bilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi rica etsem ?

• @gucarslan onay ne kadar sürüyor? dün form doldurmuştum da.

• @dgenc ben hala hata alıyorum, hiç açamadım formu. siz submit edebildiniz mi?

• @NINJAKEMAL, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Richmond telegram grubu linki atarmısın
    Bu konunun 3. Postunda link var giriş için

• @Richmond link gözükmüyor reis

• @NINJAKEMAL 3. iletide nasıl girebileceğinizi anlatıyor.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    G
    @kemalraziev sizin numaranız oldukça düşük çoktan mülakat almanız gerkirdi ne oldu merak ettim...
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k