Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Tahsin-Sav, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar selam,
    Çok Şükür ilk başvuruda çıktı bana. Ancak DV-260 formunu doldurmadan önce bir kaç sorum olacaktı bilen biri yardımcı olursa sevinirim,
    Evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var.
    Eşim de ve çocuğum da şuan pasaport yok. dv-260ı doldurmadan önce eşim ve çocuğuma pasaport çıkartmalı mıyım. ?
    bu arada case numarası 11 bin lerde sizce iyimi ?

Case numberınız iyi ancak bir an önce ds260 formunu doldurmalısınız. Şimdilik pasaportsuz olarak onlar için de formu doldurun, evrak talebinden önce herkes için pasaport çıkartmış olun. Pasaportların çıkmasının 1 ay sürdüğünü söyleyenler var. O yüzden onlar için de en yakın zamanda pasaport çıkartın ancak formu doldurmak için bunu beklemeyin.

Ayrıca imzanızı güncelleyin lütfen.

• @vadili, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ayhan2023 merhaba, https://www.virtualpostmail.com/ sitesini kullanabilirsiniz. bu şirket sanal adres veriyor, postalarınız buraya gittiğinde teslim alıyorlar ve dilerseniz size kargoluyorlar.

tavsiyem, özellikle green card ve ssn için bu şekilde serviler kullanmayın.

• ⭐⭐⭐⭐

@vadili, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ayhan2023 merhaba, https://www.virtualpostmail.com/ sitesini kullanabilirsiniz. bu şirket sanal adres veriyor, postalarınız buraya gittiğinde teslim alıyorlar ve dilerseniz size kargoluyorlar.

Bu süreçte güvenilir adres olması çok önemli. Bunlar yüzünden çok sıkıntı yaşarsınız. Güvenilir adres bulana kadar bekleyin, böyle bilinmedik hizmetleri kullanmayın.

• Selamlar, case numberım 10bin civarında, herkese bol şans diliyorum, ds260 formu henüz açılmadı sanırım hem chromedan hem edgeden denedim hata aldım sizde de mi aynı şekilde, girebilen var mı?

• @gucarslan
    Dünden beri deniyorum farklı saat farklı tarayı aynı hata halen

• ⭐⭐⭐⭐

@eminonal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, case numberım 11bin civarında, herkese bol şans diliyorum, ds260 formu henüz açılmadı sanırım hem chromedan hem edgeden denedim hata aldım sizde de mi aynı şekilde, girebilen var mı?

Form açık ancak yoğunluk var. Sürekli deneyerek, düşe düşe de olsa bir an önce submit edin.
    İmzada 10k yazıyor CN.

• Telegram grubu kuruldu mu acaba?
    Dün formu doldurdum ama gerçekten çok acemiyiz ilk katılışımız yanlış doldurmuş olabiliriz
    Yardımcı olan herkese çok teşekkürler

• Gece 4.30 gibi ds260 formunu doldurdum fakat hızlı yapayım derken hata yapmışım, kız kardeşim üniversite bitirmişti. Ben hem liseyi hemde Üniversiteyi yazmışım. Fakat ben formu sonradan okuyunca ve videoyu sonradan kontrol ettiğimde sadece lisans derecesini yazmak ve okuduğu bölümü İngilizce olarak belirtmek gerekiyormuş. Ben Türkçe yazmışım. bir de derecenin yanına diploma yazmam gerekiyormuş.
    Sizce ds260 formuna tekrar giriş mi yapmalıyım. veya KCC ye bunun için ne yapılıyordu. yani mail mi atmam lazım güncelleme için?

• arkadaşlar kendim için yazmıyorum az önce telefonda cengiz isimli bir arkadasla gorustum adamın elınde gc talihli cıktısı var adam bılgısayardan cok bırsey anlamıyor adam ıstanbulda adam yesılkart forumu bıle bılmıyor ben soyledım gelecek fakat ıstanbulda olan arkadaslar bu arkadasa yardımcı olsun adamın case number 10 k yazıktır gunahtır bırılerı bu adamı neredeyse ıstanbulda yanına cagırsın adam moto kurye zaten bırı doldursun bu adama ds 260 ı adamın numarasını burada paylasmak ıstemıyorum yardımcı olacak arkadaslar ozelden mesaj atsınlar

• @guluguluvakvak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Gece 4.30 gibi ds260 formunu doldurdum fakat hızlı yapayım derken hata yapmışım, kız kardeşim üniversite bitirmişti. Ben hem liseyi hemde Üniversiteyi yazmışım. Fakat ben formu sonradan okuyunca ve videoyu sonradan kontrol ettiğimde sadece lisans derecesini yazmak ve okuduğu bölümü İngilizce olarak belirtmek gerekiyormuş. Ben Türkçe yazmışım. bir de derecenin yanına diploma yazmam gerekiyormuş.
    Sizce ds260 formuna tekrar giriş mi yapmalıyım. veya KCC ye bunun için ne yapılıyordu. yani mail mi atmam lazım güncelleme için?

Hem lise hem üniversite doğru.
    Ankara'da mülakata girecekseniz bölümün Türkçe olması da önemli değil.
    Diploma yerine ne yazdınız?
    Bunlar ufak hatalar, form açtırmayın derim.
    Formda kız kardeşinizden başka kimse var mı? Anne baba eş çocuk?

• Ezgi hanım,
    ilk liseyi yazmışım okuduğu alan için Türkçe (Türkçe-Matematik) ve Üniversite için ise Hukuk Fakültesi yazmışım.
    Dİploma yerine sadece dereceleri yazmışım. Diploma diye belirtmemişim.
    Kız kardeşim bekar olduğu için kimseyi yazmadık.
    Son bir sorum anne ve baba yararlanabiliyor mu.?
    Teşekkür ederim

• sanaldenizS sanaldeniz bu başlıktan bahsetti

• @gucarslan tesekkürler dv2023 için tablo tahmini ne zaman belli olmaya başlar?

• DS260'ı kızımın pasaportu yok ve ABD'de adres olmadan " not clear yet" yazarak gönderip mülakatta bildirsek oluyor o zaman

• @gucarslan Hocam merhaba şimdi bir an önce doldurup gondermek istiyorum fakat pasaportumun süresi 2024\02 aya kadar bunda bir sakinca varmidir sizce yani 2 yillik bir pasaport var 2 seneye orda zaten olmuş olsam sonradan yenilerim diyorum sizin cevabiniz nedir bunda bir sorun olurmu ? Ona gore doldurup gonderecegim,yoksa 10 yillik bir pasaport cikartacagim

• Merhaba,
    present work information bölümünde employer name-adress istemiş, işverenim yok ben kendi adıma çalışıyorum serbest meslek olarak . o kısmı nasıl doldurmam gerekir? Yardımcı olabilecek bilen var mı?

• Merhabalar, bu sene ilk defa başvurdum ve kazandım sıra numaram 15 binlerde. Yeşil kart foruma adımı yazdırmak istiyorum. Nerden yapıcam?

• Herkese selamlar,
    DS-260 doldurulan sitede benim dışımda da erişim sorunu yaşayan arkadaşlar var sanırım. heyecan yaptık :)

• Formu doldururken en başa attı site. Bu da yoğunluktan değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@guluguluvakvak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ezgi hanım,
    ilk liseyi yazmışım okuduğu alan için Türkçe (Türkçe-Matematik) ve Üniversite için ise Hukuk Fakültesi yazmışım.
    Dİploma yerine sadece dereceleri yazmışım. Diploma diye belirtmemişim.
    Kız kardeşim bekar olduğu için kimseyi yazmadık.
    Son bir sorum anne ve baba yararlanabiliyor mu.?
    Teşekkür ederim

Hayır anne babanız yararlanamaz, en azından vatandaş olana kadar. Belki kardeşiniz onlardan faydalanıyordur diye sormuştum.
    Eğer formda tekse formu açtırmayın. Ankara'da mülakata girecekse sorun olmaz böyle hatalar.

Böyle söylememizin sebebi, geçen sene submit tarihi baz alınarak ilerleme oldu. Form açtıranlar geriye düştü. Ben mesela 14k ile mülakat aldım ama 2k ile hala mülakat alamamış olan var. Çünkü ben ondan önce submit etmiştim.

Bu sene de öyle olacak değil ama ya olursa? Eğer her şey case numbera göre giderse siz yine form açtırıp düzeltebilirsiniz içinizin rahat etmesi için. Ancak önce ilerlemeyi gözlemlemenizi tavsiye ederim.

• @Djordan023, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

DS260'ı kızımın pasaportu yok ve ABD'de adres olmadan " not clear yet" yazarak gönderip mülakatta bildirsek oluyor o zaman

Evet oluyor. Mülakata kadar adres belirlemek için vaktiniz var.

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    516k Bakış
    Erdi GultekinE
    KCC den aldigim cevap bu sekilde. Saniyorum otomatik cevap aliyorum surekli. Arkadaslar daha once benzer bir durumla karsilasan oldu mu ? Ne yapmam gerekiyor ? Thank you for your inquiry. Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application. Please monitor travel.state.gov for general updates to the DV Program and related regulations. You should also check the information posted by the Embassy or Consulate you chose for the location of your interview for operations details. The process for scheduling DV appointments has not changed from previous years. Selectees will be asked to check the Entrant Status Check (ESC) website by an email sent to the address they provided as soon as an interview is scheduled. KCC cannot predict when individual cases will be scheduled for interview, and you are not asked to take any additional steps if you have already provided all your documents and information. Please remember that selection for participation in the DV Program is not a guarantee of a visa or of a visa interview. If you have a specific inquiry not related to scheduling an interview, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center.
  • 28 Oy
    16k İleti
    1m Bakış
    boredengB
    @Biks merhaba internette katar türklerden vize istemiyo yazıyo ama transit vize demişsiniz emin olamadım. Transit vize şart mı Doha aktarmalı uçuşlarda?
  • i-751 basvurusu (kosullu Green Card'in kosulunu kaldirmak)

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler evlilik green card i-751
    226
    0 Oy
    226 İleti
    15k Bakış
    yigit mert celikY
    Merhabalar I-751 formunu doldurdum ve receipt aldim kendim tir soforuyum ve cdl yenilemek icin dmv ye gittigimde mektupla beraber kabul etmediler benden 10 yillik green cardin physical kart halini istediler, tek isim bu bunu cozmenin bi yolu yok mu?
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k