Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar selam,
    Çok Şükür ilk başvuruda çıktı bana. Ancak DV-260 formunu doldurmadan önce bir kaç sorum olacaktı bilen biri yardımcı olursa sevinirim,
    Evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var.
    Eşim de ve çocuğum da şuan pasaport yok. dv-260ı doldurmadan önce eşim ve çocuğuma pasaport çıkartmalı mıyım. ?
    bu arada case numarası 11 bin lerde sizce iyimi ?


  • @Ayhan2023 merhaba, https://www.virtualpostmail.com/ sitesini kullanabilirsiniz. bu şirket sanal adres veriyor, postalarınız buraya gittiğinde teslim alıyorlar ve dilerseniz size kargoluyorlar.


  • merhaba,
    1- Erasmusla 1 ay polonyada yurtta kalmıştım ama korona yüzünden dönmek zorunda kalmıştım kaldığım adreslere eklemeli miyim?
    2- Online diyetisyenlik hizmeti veriyorum bunu çalışma kısmına nasıl doldurabilirim acaba herhangi bir iş veren ya da self employed belgem olmadığı için sonra sorun çıkabilir mi?


  • Arkadaşlar herkese selam iki sorum olacak.

    1. Küçük kızımın pasaport geçerlilik süresi geçen ay bitti. Hemen başvuracağız ancak acaba formu doldurmak için pasaportu beklemeli miyiz?
    2. 22 yaşındaki üniversite öğrencisi büyük kızımı add applicant kısmından ekledim. 21 yaşından sonrası kabul almıyormuş ancak bilgisi olan var mıdır?

  • Your request cannot be processed at this time. hatası alıyorum sorunu nedir acaba ?


  • Merhabalar, Ben de talihlilerden biriyim. Çok mutluyum ancak DS-260 Formu beni kaygılandırdı resmen, herkes çok acele doldurun dediği için belge toplama aşamasını bitirdim ancak site sürekli atıyor, ve tekrar giriş yapmakta kolay olmuyor, bu sebeple rahat rahat dolduramıyorum.
    Öncelikle Case Numarası'nda kaçlarda olduğumuzu nereden öğreneceğiz herkes 2binlerdeyim 10 binlerdeyim yazmış neye göre yazıyorlar.
    ikinci olarak askerliği bedelli yaptım ancak 21 gün askere gittim. Formu doldururken askerlik bilgilerini yine de yazmalı mı yım yoksa no deyip geçmeli miyim ?
    Son olarakta aşırı yoğunluktan dolayı formu doldurmak inanılmaz güç site sürekli atıyor ve giriş yapılamıyor, en geç ne zamana kadar bu formu doldurup submit etmeliyiz. İlla bu gün olsun diye kendimi zorlayıp yanlış bir bilgi vermek te istemiyorum.

    Herkese teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Tahsin-Sav tebrikler.
    eşiniz ve cocuklarınız için şuan pasaport çıkartmanıza gerek yok, onlar için "other travel documents" seçip doldurun formlarını. mülakata giderken de yeni çıkarttığınız pasaportları götürün yanınızda.
    case numaranız da oldukça iyi, sürecinizde bol şans dilerim.

  • ⭐⭐

    @Tahsin-Sav, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar selam,
    Çok Şükür ilk başvuruda çıktı bana. Ancak DV-260 formunu doldurmadan önce bir kaç sorum olacaktı bilen biri yardımcı olursa sevinirim,
    Evliyim ve 3 yaşında bir çocuğum var.
    Eşim de ve çocuğum da şuan pasaport yok. dv-260ı doldurmadan önce eşim ve çocuğuma pasaport çıkartmalı mıyım. ?
    bu arada case numarası 11 bin lerde sizce iyimi ?

    Case numberınız iyi ancak bir an önce ds260 formunu doldurmalısınız. Şimdilik pasaportsuz olarak onlar için de formu doldurun, evrak talebinden önce herkes için pasaport çıkartmış olun. Pasaportların çıkmasının 1 ay sürdüğünü söyleyenler var. O yüzden onlar için de en yakın zamanda pasaport çıkartın ancak formu doldurmak için bunu beklemeyin.

    Ayrıca imzanızı güncelleyin lütfen.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @vadili, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Ayhan2023 merhaba, https://www.virtualpostmail.com/ sitesini kullanabilirsiniz. bu şirket sanal adres veriyor, postalarınız buraya gittiğinde teslim alıyorlar ve dilerseniz size kargoluyorlar.

    tavsiyem, özellikle green card ve ssn için bu şekilde serviler kullanmayın.

  • ⭐⭐

    @vadili, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Ayhan2023 merhaba, https://www.virtualpostmail.com/ sitesini kullanabilirsiniz. bu şirket sanal adres veriyor, postalarınız buraya gittiğinde teslim alıyorlar ve dilerseniz size kargoluyorlar.

    Bu süreçte güvenilir adres olması çok önemli. Bunlar yüzünden çok sıkıntı yaşarsınız. Güvenilir adres bulana kadar bekleyin, böyle bilinmedik hizmetleri kullanmayın.


  • Selamlar, case numberım 10bin civarında, herkese bol şans diliyorum, ds260 formu henüz açılmadı sanırım hem chromedan hem edgeden denedim hata aldım sizde de mi aynı şekilde, girebilen var mı?


  • @gucarslan
    Dünden beri deniyorum farklı saat farklı tarayı aynı hata halen

  • ⭐⭐

    @eminonal, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Selamlar, case numberım 11bin civarında, herkese bol şans diliyorum, ds260 formu henüz açılmadı sanırım hem chromedan hem edgeden denedim hata aldım sizde de mi aynı şekilde, girebilen var mı?

    Form açık ancak yoğunluk var. Sürekli deneyerek, düşe düşe de olsa bir an önce submit edin.
    İmzada 10k yazıyor CN.


  • Telegram grubu kuruldu mu acaba?
    Dün formu doldurdum ama gerçekten çok acemiyiz ilk katılışımız yanlış doldurmuş olabiliriz
    Yardımcı olan herkese çok teşekkürler


  • Gece 4.30 gibi ds260 formunu doldurdum fakat hızlı yapayım derken hata yapmışım, kız kardeşim üniversite bitirmişti. Ben hem liseyi hemde Üniversiteyi yazmışım. Fakat ben formu sonradan okuyunca ve videoyu sonradan kontrol ettiğimde sadece lisans derecesini yazmak ve okuduğu bölümü İngilizce olarak belirtmek gerekiyormuş. Ben Türkçe yazmışım. bir de derecenin yanına diploma yazmam gerekiyormuş.
    Sizce ds260 formuna tekrar giriş mi yapmalıyım. veya KCC ye bunun için ne yapılıyordu. yani mail mi atmam lazım güncelleme için?


  • arkadaşlar kendim için yazmıyorum az önce telefonda cengiz isimli bir arkadasla gorustum adamın elınde gc talihli cıktısı var adam bılgısayardan cok bırsey anlamıyor adam ıstanbulda adam yesılkart forumu bıle bılmıyor ben soyledım gelecek fakat ıstanbulda olan arkadaslar bu arkadasa yardımcı olsun adamın case number 10 k yazıktır gunahtır bırılerı bu adamı neredeyse ıstanbulda yanına cagırsın adam moto kurye zaten bırı doldursun bu adama ds 260 ı adamın numarasını burada paylasmak ıstemıyorum yardımcı olacak arkadaslar ozelden mesaj atsınlar

  • ⭐⭐

    @guluguluvakvak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Gece 4.30 gibi ds260 formunu doldurdum fakat hızlı yapayım derken hata yapmışım, kız kardeşim üniversite bitirmişti. Ben hem liseyi hemde Üniversiteyi yazmışım. Fakat ben formu sonradan okuyunca ve videoyu sonradan kontrol ettiğimde sadece lisans derecesini yazmak ve okuduğu bölümü İngilizce olarak belirtmek gerekiyormuş. Ben Türkçe yazmışım. bir de derecenin yanına diploma yazmam gerekiyormuş.
    Sizce ds260 formuna tekrar giriş mi yapmalıyım. veya KCC ye bunun için ne yapılıyordu. yani mail mi atmam lazım güncelleme için?

    Hem lise hem üniversite doğru.
    Ankara'da mülakata girecekseniz bölümün Türkçe olması da önemli değil.
    Diploma yerine ne yazdınız?
    Bunlar ufak hatalar, form açtırmayın derim.
    Formda kız kardeşinizden başka kimse var mı? Anne baba eş çocuk?


  • Ezgi hanım,
    ilk liseyi yazmışım okuduğu alan için Türkçe (Türkçe-Matematik) ve Üniversite için ise Hukuk Fakültesi yazmışım.
    Dİploma yerine sadece dereceleri yazmışım. Diploma diye belirtmemişim.
    Kız kardeşim bekar olduğu için kimseyi yazmadık.
    Son bir sorum anne ve baba yararlanabiliyor mu.?
    Teşekkür ederim

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   sanaldeniz sanaldeniz 

  • @gucarslan tesekkürler dv2023 için tablo tahmini ne zaman belli olmaya başlar?


  • DS260'ı kızımın pasaportu yok ve ABD'de adres olmadan " not clear yet" yazarak gönderip mülakatta bildirsek oluyor o zaman


Benzer Başlıklar

  • 152
  • 296
  • 12170
  • 644
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

112
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum