Arkadaşlar nasılsınız ilk önce çıkan arkadaşlarımı tebrik ederim gönülden kutluyorum. Hayatınızda yeni umutlara yeni mutluklara güzel bir hayat başlangıc yapmanızı temenni ederim

Maalesef kazanamayan arkadaşlara umut veremiyorum.
Yalan atmakta zor sebebini bilmiyorum ama çıkmayan arkadaşlarım yıllarca başvurmaya hazır olun çünkü ilk başvuruda çıkmayınca uzun yıllar çıkmıyor. Çıkan varmı var ama 5-6-7 olduktan sonra sistem bir şeye göre eliyor bence resmimiz olur, yaşımız olur, okulumuz olur ama ben kendi düşüncem eliyor sistem ben %80 kriterleri belli bir algoritma olduğunu düşünüyorum sistem onların içinden bir harmanlama yapıyor. %20 kısım diğer algoritma kısmına giriyor o ben oluyorum ve çok üzülerek söylüyorum ilk başvuruda çıkmayan sizler oluyorsunuz. 
%20 Bu kısım yıllarca başvurmakta ve vaz geçmeyenler bazen 5-6-7-8..10 başvurularında çıkmakta oda olursa garantisi yok sistem her nasılsa her zaman ilk başvurulara öncelik veriyor sanki bizler sınıfta kalmaya mahkum edilen tarafız.
Karamsar olma durumu değil bu maalesef sizlerde aynı şeyleri yaşayacaksınız
üzgünüm buna hazırlanın kızmayın bana 2-3-4 başvuruda çıkan insan sayısı %0.2 bile yok sebebini bilmiyorum ama sistem bir şekilde elediğini düşünüyorum.
Ben ne demek istiyorum hayallerinizi kaybetmeyin Loto ile umut kurmayın A-B-C planı yapın gerçekten gitmek isteyenler çıkmayanlar başka bir yol deneyin birden fazla gitme yöntemi var bunlara odaklanın araştırın ben yapamadım. Sizler kazanamayanlar uzun bir yolunuz var ve çıkmıyor bir kez çıkmayınca
kızmayın lütfen ben sürekli bir umut derken yılları kaçırdım kaçırmayın dolar önümüzdeki sene artık 25$ olur bilinmez şimdiden plan yapın uygulayın ben ilk başvurumda dolar 2-3 gibi birşeydi yani bekledikçe gitmek imkansız oluyor sizleri seviyor ve üzüntünüzü paylaşıyorum sevgiyle kalın