[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Megatron bunu bana değil raporu veren kuruma sormanız gerek.
ilgili kurumun iş yükünü ben bilemem ki. -
Bu ileti silindi! -
Sn. @gucarslan bey kcc nin an itibariyle case onay siralamasi kaca geldi bilginiz var midir. Ds 260 formunu 22 mayista gonderdigimiz ve aira numaramiz 17xxx oldugu halde at kcc gorunuyoruz bu sebepten soruyorum. Bizden buyuk numaralarda mulakat randevusu alanlarda var ama hala beklemedeyiz.
-
@Azazel dostum dosya att nvcde olsa bile, evrak işlenebiliyor. Daha sonra bu işlenmiş dosya, konsolosluğun talebi üzerine gönderildiğinde, att nvc in transit görünüyor. Yani dosya işlense, ancak henüz konsolosluğa gönderilmesiyse, att nvc görünür. Bence bilgi maili at. Sonucu da burda paylaş ırsan sevinirim...
-
Göndermiş olduğum maile "your case number is now current for interview processing" diye cevap geldi ama halen mülakat maili alamadık. Gördüğüm kadarıyla 17xxx olup mülakat alanlar var DS-260 formunu erken gönderdikleri için. 12xxx olmamıza rağmen mülakat alamadık. Gerçekten çok ilginç ilerliyor bu süreç ve elden de hiçbir şey gelmiyor.
-
@computerengineer Bildiğiniz gibi aralık ayında evrak talebini ortadan kaldırdılar ve süreç o andan itibaren "pilot program" adı altında deneme yanılma sürecine evrildi. KCC çalışanlarının elinde yeni süreç hakkında ayakları yere basan bir kılavuz olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl her şey doğaçlama ilerliyor. Hiçbir şey bizi şaşırtmamalı.
-
@gucarslan teşekkürler
-
@Azazel merhaba. sn. @sanaldeniz'in de dediği gibi mülakat almadan ceac statünüz hep "an NVC" kalacaktır.
ilgili konu için bu iletiyi inceleyin lütfen.
-
Sıradaki mülakat dağıtımı bugün mü gerçekleştirilecek yoksa bu hafta içi mi?
-
I-134 affidavit of support formunu ilgili kişi doldurup amerikan Türkiye'ye fax mi çekmesi lazım yoksa postalamasi gerekiyor yada ilgili sponsorun bilgilerini turkiyeden doldurup mulakatta goturebiliyor muyuz ?
-
@Rhyme-Azfendak Mülakatın verileceği tarihi kimse bilemez. Mayıs'ın son günü de olabilir. Hatta sonrasına da sarkabilir. Ay ortası gibi vize bülteni açıklandıktan sonrası için beklemek daha gerçekçi olur.
-
@Rhyme-Azfendak sizin excel listesinde kaydınız var mı? Adınızı göremedim o yüzden sormak istedim.
-
-
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar. Umarım bol bol mülakat alırız bayramdan sonra
-
@Rhyme-Azfendak eskiden hangi isimle kayıtlıydınız. Böylelikle sadece adınız güncellenir.
-
@Strong-Girl evet DQ maili geldi bana hatta ocak gibiydi sanirim. Ama bi gelisme yok. Mulakatlari 8 may-3 haziran dolduranlara dagittiklari icin suna ne dosya numarasinin bir onemi, ne visa bulletin bir onemi var. current olmayanlara randevu verildi ben kasimdan beri current bekliyorum. Hayirlisi!
-
Selam,
Davet aldım, banka içinde mevcut dokümanlarımı (ımza sirkuleriyle goturecegim) burada sorun yok..
Forumda aradım bulamadım cevabı..
Elimde euro ve biraz sterlin var..sanirim max 10bin dolar götürebilirim..
Ki dolar, euro ve sterlin olarak getirmeyi düşünüyordum..
Sorum şu euro ve sterlini turkiyedemi exchange yapmalıyım.. yoksa orada değiştirmek daha mi iyi..Bankadan ve ya bürolardan yapmak kârlımi/zarar mi ?
Bu işler nasıl? -
@semra-karababa, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selam,
Davet aldım, banka içinde mevcut dokümanlarımı (ımza sirkuleriyle goturecegim) burada sorun yok..
Forumda aradım bulamadım cevabı..
Elimde euro ve biraz sterlin var..sanirim max 10bin dolar götürebilirim..
Ki dolar, euro ve sterlin olarak getirmeyi düşünüyordum..
Sorum şu euro ve sterlini turkiyedemi exchange yapmalıyım.. yoksa orada değiştirmek daha mi iyi..Bankadan ve ya bürolardan yapmak kârlımi/zarar mi ?
Bu işler nasıl?Güzel bir soru. Ben de merak ettim en ideal yöntemi. BoA sitesindeki pariteler Türk bankalarından çok düşük görünüyor. 1000 Euro için 995 USD veriyor =)
-
@eynar Baktım ben de..Büyük fark var..Her 1000 euroda hemen hemen 150 dolar kadar..Burada çevirmek lazım demek ki.
Teşekkürler... -
Herkese Merhaba,
Amerika'da beni ve eşimi işe alacak olan şahıs mülakata giderken götüreceğim belgenin bir örneğini araştırmamı istedi. Bu konu ile ilgili yardımcı olabilir misiniz.Saygılar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum