[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Sanırım bu sene diğer senelerden farklı olarak cn göre değil, ds-260 formunu yollama önceliğine göre mülakat alımı yapılıyor. Geçtiğimiz senelere göre farklılığını açıklayacak birisi var mı?
-
@Programmer 27 mayısta gönderdim ama mailin kalktığını bilmiyordum 😞geç kalmış olabilir miyim şimdi lütfen benimle iletişime geçin ne yapacağımı bilmiyorum
-
Arkadaşlar herkese sürecinde başarılar. Ben DS 260'ı 15 Mayıs'ta doldurup gönderdim. Sıram da 26 binlerde. Lakin KCC'den henüz mail almadım. Sürecimle alakalı KCC'ye mail atmalı mıyım, yoksa beklemeye devam mı edeyim ?
-
@Programmer maili paylaşır mısın ne yapacağımı bilmiyorum nasıl contact kurabilirim sizinle ? Elimdeyken bu şans kaçırmak istemiyorum!
-
@ableindahouse aynıyız kardeşim bende bekliyorum
-
@Strong-Girl, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gumuspsy Bir sonraki aşamada Case Number ile ilerlemeyeceklerini nereden biliyorsunuz? @crazycells @smartcells @gucarslan @EzgiLera konuyla ilgili olarak sizin yorumunuz nedir?
KCC'nin saçma evrak işleme politikaları buna sebep. Ama bu şimdiye kadar olanların sebebi. Bundan sonra ne olacağını kestirmek çok da mümkün değil çünkü kafalarına göre, bir düzenden bağımsız çalışıyorlar. KCC'dir ne yapsa yeridir 🤷🏻♀️
-
@Megatron sitelerinde böyle bir bilgi var

-
@hakan-karademir, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Programmer 27 mayısta gönderdim ama mailin kalktığını bilmiyordum 😞geç kalmış olabilir miyim şimdi lütfen benimle iletişime geçin +905071875331 ne yapacağımı bilmiyorum
Dostane bir not. Arkadaşlar hatırlattığı halde imzanızı güncellemeden sorularınıza devam ediyorsunuz. Bu şekilde, alabileceğiniz yardım da minimum olacaktır maalesef.
-
@crazycells Merahabalar naptınız yerleştinizmi amerikaya
-
@hakan-karademir Hakan bey öncelikle sağ üst köşeden isminin baş harfinin olduğu yere "profile" tıkla, profil düzenleyi aç, en altta imza kısmına cn numaranı ve ds260 gönderim tarihini ekle. Böylelikle soruların daha kolay ve doğru yanıt bulacak. Hiç bir şey kaçırdığınız yada, geç kalmış olduğunuz bir durum yok. Sadece bekleyeceksiniz. DS260 gönderimini mayıs ayında yapanlardan 18xxx cn ne kadar Haziran ayı dahil mülakat verildi. Kalan üç ayda (muhtemelen) önce 18xxx-27000 arası mayıs gönderimliler mülakata çağrılacak, sonra cn 1-27000 arası haziran gönderimliler, sonra temmuz, ağustos... böyle gidecek, gibi görünüyor...Bu arada mail demek, durumunun ne aşamada olduğunu sormak demek. Sürecini hızlandıran bir şey değil...
-
@ableindahouse Evet bence mail atmalısınız. Ben de 15 Mayıs gibi atacağım. gamefry de mail atarsa çok iyi olur. Mail cevaplarını paylaşırsanız sevinirim. Bende 15 mayısta mail attıktan sonra cevap gelince, burada paylaşırım...
-
@eynar Ek olarak; yazdığı başlığın yazılarını da hiç okumayıp feryad figan etmesi ...
-
@hakan-karademir cep telefonu gibi kişisel bilgilerinizi lütfen iletilerinizde paylaşmayın.
-
@Megatron sağlık raporunun süresi bittikten sonra vizeniz basılacak pasaportları gönderin diye mail gelirse. Sağlık raporunu yenileyip pasaportla beraber elcilige gönderilerek yeni sağlık raporu tarihine göre vize basılacak.Tabiki 30 Eylül den önce bunlar olmalı.
-
@sanaldeniz Ben düzenli olarak email gönderiyorum ama değişiklik yok. Olursa yazarım mutlaka.
Bu arada onaylar karışık gidiyor gibi. 19K onay almış, altında alan yok. AF düzenli şekilde 20K’ya gelmiş neredeyse. EU düzensiz görünüyor.
-
@gamefry Onaylamasına onaylıyorlar da onaylı dosyanın gönderim tarihi Mayıs ve Haziran'dan sonraysa eğer yine bir anlamı kalmıyor gibi görünüyor şu an.
-
@Mert-Karayılan Belli olmaz belki yüksek sayıda mülakat gelir. En azından onaylı bir form ile beklemesi biraz daha iyi. Bir basamak ilerlemiş oluruz.
-
Merhaba forumdan iki arkadaş da benim durumumu merak etmiş ne yazık ki mülakat alamadım ben de DS-260'ı erken göndememe rağmen.
Geciktiğim nokta evrak emailini geç görmüş olmam oldu spamlara gitmişti.
Sistemce NVC olarak gözüküyor hala bana da evrakalrınız alındı emaili gelmişti ama sonrası yok.
İnşallah yine büyük toplu bir mülakat gelir de talihlilerden mağdur olan olmaz.
-
@betterwithbutter size özelden yazdım ona bir bakar mısınız?
-
forum ailemizden @OrlandoGücü yakını olan 3 yaşındaki kız çocuğu vefat etti bir günlükte olsa destek olması için resmimizi bu şekilde yapabilir miyiz.

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum