Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• merhaba, excele dosya bilgilerimiz nasıl ekleyeceğiz?

• @crazycells merhaba 'ds 260ın her aile bireyi için tek tek doldurulması gerekiyor' kısmıyla ilgili bir şey takılıyor aklıma. Mesela çekilişi kazandım ve bir case number verildi. Bununla kendi adıma formu doldurdum. Form içindeki aile bireyleri bölümü haricinde tüm formu doldurup gönderdikten sonra sil baştan kızım ve eşim içinde mi dolduracağım yani? O durumda onların case number bölümüne de çekilişte bana verilen case number'ı mı yazacağız?

Yoksa sadece kendi formumu doldururken aile bireyleri bölümünü doldurmam yeterli mi?

• Merhaba @gucarslan
    Unganlarda randevu için "Şu Anda Yaşadığınız Adres" i soruyor. ben şu an yurtdışındayım birkaç aydır. Mülakat için Türkiye'ye döneceğim bir kaç hafta sonra. Buraya şu an yurtdışındaki adresi mi yazmalıyım yoksa Türkiye'deki ikamet adresimi mi? Bi karışıklık olmaması için soruyorum.
    Capture21.JPG

• @crazycells çok teşekkür ederim

• @Kitapsever 184XX mayıs submitli bir kişi Ankara'da EU kategorisinde 2 Haziran tarihine mülakat aldı, şu an bilinen en büyük sayı bu.

• Bu ileti silindi!

• 2 Haziran tarihine randevu maili aldım,dün gelmiş

• @gamefry şablondan kastınız aşşağıdaki renkli tablomu?

• @yasbirq Hayır. Cevapladığım mesaja gelen email için demiştim. Kcc emailleri yanıtlarken çeşitli şablon cevapları veriyor. Yanlış olanı göndermiş olabilir diye yazdım.

• @myildirimoguz çeşitli telegram hesaplarından, https://savediversityvisa.org/ , https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY22.html adreslerinden takip ediyorum.

• selamlar.unganlardan randevuyu alma asamasında daha once yasadıgınız ulke kısmı ıcın Turkiye degil degil mi? daha once UK de yasamıştım.. O kısma UK yazdım..(su anda Turkıyedeyım)
    soru sacma gelebilir ama cidden yanlıs bir sey yapıyor muyum diye soruyorum..

• @sametbzks sistem doğru çıktı galiba, mülakat aldınız değil mi? 😄

• Merhabalar

2022 için mülakata götürülecek iş mektubu konusunu bulamadım.
    2. olarak ta üzerimdeki tapuyu emlakçılar üzerinden fiyat belirleyip belge oluşturacağım.

Özellikle Bu konuda deneyimli olanlar ::
    Yardımcı olur musunuz ?

• @gamefry Ankara'nın kaç mülakat verdiği halen belli değil mi ?

• @Megatron, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar

2022 için mülakata götürülecek iş mektubu konusunu bulamadım.
    2. olarak ta üzerimdeki tapuyu emlakçılar üzerinden fiyat belirleyip belge oluşturacağım.

Özellikle Bu konuda deneyimli olanlar ::
    Yardımcı olur musunuz ?

Mülâkat için iş mektubu götürmek şart mı oluyor..
    Takipteyim sizi...

• @sfklkn34 Ciddi misiniz? Bu çok güzel haber?:)
    Sistemden kontrol ettim hala at NVC gozukuyorum:(

• @Houstonwehaveproblem bir kaç kişi ile 2 Haziran ı kaçırdınız anlaşılan. Dağıtılacak ilk mülakatta ilk sırada olacaksınız. Bol şans, herkese bol şans:)

• Selamlar,
    Mülâkat için iş mektubu mu götürmek gerekiyor..
    Kimseyi tanımıyorum.. Dolayısıyla herhangi bir iş mektubu sozkonusu olmayacak görünüyor.. Sıkıntı yaşar mıyım dersiniz?

• @semra-karababa Maddi olarak yeterli birikim gösterebiliyorsanız gerekli değil. Götürmek isteyenler ya hazırda iş teklifleri olduğu için ya da maddi olarak garantiye almak istediklerinden götürüyor.

Konsolosluk istemedikçe zorunlu değil.

• @Stiff çok enteresan ama neye göre randevular veriliyor ki benim 37xx olmasına rağmen halen bekliyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k