IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Berkan-Duru tabiki
-
@MYusuf çok teşekkür ederim, umarım sizinki de biran önce sonuçlanır
-
@bologna merhaba az önce 7 Şubat onaylanan gördüm sizde kontrol edin belki onaylanmıştır
-
@projeon ben danışmanlık firması diye bir şey duymadım yanlız bugune kadar başvuranlardan ya şahsen ya abd de baroya kayıtlı türk yada amerikalı göçmenlik avukatıyla çalışanlar var. Belkide ben duymadım.
-
@sertas gözünüz aydın tebrikler
-
@ecom Teşekkür ederiz darısı size olsun en kısa zamanda
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Hayırlısıyla inşAllah. Bekliyoruz.
-
Avukatımdan dönüş aldım bizim evraklarıda hem Türkçe hem ingilizce yüklemiş rahatladım umarım sorun çıkmıyıcak
-
Mertdzkr vardı 6 sında ozaman onunda onaylanmıştır
-
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılıyorum. Forum u saatlerce okudum kafam epey karıştı. Eşimle evleneli yaklaşık 6 yıl oldu. Amerika'da yaşarken greencard a başvuru yapmıştık ama elimizde olmayan sepeblerden dolayı Türkiye ye döndüm. Bir önceki greencard başvurum denied. Uzun süreden sonra tekrardan green card a başvuracağız. Sanırım sistem online olmuş. Sizce bir avukata veya danışmana ihtiyacımız var mı? Eşim Amerika'da ben Türkiyedeyim. Online olarak i-130 doldurduktan sonra sanırım belge eklemesi gerekiyor. (Nikahımız Amerika'da oldu)
- O belgelerin arasında benim göndereceğim belgeler varmıdır? (Türkiye'den)
2)ben i 130a doldurduktan sonra. Online olarak sisteme upload edebiliyor muyum? Yoksa eşime scan edip göndermeliyim o kendi sistemi üzerinden mi yüklüyor?
- En hızlı şekilde nasıl halledebiliriz yol gösterirseniz çok sevinirim.
Cevaplayan cevaplanmayan herkes e çok teşekkür ederim.
-
@sertas, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Sizin de tüm işlemleriniz bir an önce güzel bir şekilde biter, vizenizi hayırlısıyla alırsınız inşAllah.
-
@cokbekledik86 hala bekliyorum mail gelmedi
-
@sertas 7subat onaylandiysa benimki neden bakilmadi enterasan bi durum
-
@mertdzkr ilerleyen saatlerde gelir inşallah daha mesai bitmedi bir hafta sonu bekleme stresi yaşatmazlar size öyle inanın :)
-
@cokbekledik86 mesainin bitmesine 2-3 saat var 😅hafta sonuna girecekler onaylayip tatilini yapsinlar iste 😂
-
@mertdzkr benim onay mailim Türkiye saati ile gece 03:00 te gelmişti
-
@sertas ozaman beklemeye devam
-
@RoBiNc merhaba neden red oldu belkide bu sebepten dolayı bi avukatla çalışsanız daha doğru olabilir
-
İyi hafta sonları bu hafta da umit keisildi umudumuz haftaya
-
@mertdzkr Mert bey ben hep 4 Şubat gördüm birkaç kişi de salı size sıra gelir bize de Çarşamba .
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum