[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@Utopya; 2015 yılında abd'deki berberim ıraklı genç bir çocuktu. Baktım türkçe de biliyor. Dedim nasıl geldin vs. Dedi ki; "Tokat'ta kaldım bir süre fırıncıda çalıştım öyle öğrendim. A.B.D. bize sığınma hakkı veriyor onu bekledim ve aldım geldim." Ne de olsa ülkeyi tarumar etti, sığınmacı hakkını da öyle veriyor. Şimdi aynı durum Afganistan için de geçerli, yine Türkiye'ye geliyorlar yine A.B.D.'ye gidiyorlar. Han aynı Han, Eski Tas, Eski Hamam.
-
@Not_Born_Yesterday Bu Iraklı geniş düşünenlerden... ben mesela; ülkemize sığınmacı muhtaç diye yerleşip, 5-6 çocuk yapıp, bedava yaşayıp, restaurant açıp, kapısına "TC uyruklular giremez" diye tabela asanlardan bahsediyorum ki bu en en masumu :(
Neyse bu konunun yeri burası olmadığından ve beni derinden yaraladığından kapatıyorum. -
Merhaba,ben bir soru sormuştum🙂 mülakatta amerika'da tanıdığınız varmı diye soruluyor sanırım yok ise ne olur mesela benim yok.
-
@radres88 Maddi duruma göre soruyorlar sanırım. Hani yetersiz ise sponsor istenebilir belki.. tam bilemeyiz ki neyi niye soruyorlar.
-
@Utopya anladım tşk ederim.
-
@radres88 Eger maddi olarak bankada para, araba veya tapu gosterebiliyorsan, Yani ABD de 3,4 ay kadar sana yetecek maddi gücün varsa tanıdığın olmasının pek bir önemi yoktur.
-
@gucarslan taşıdım fakat isim soyisim yeralmasini istemiyorum. Telegrama ekler misiniz rica etsem.
-
@AYSY33 hesap'da 15 bin dolar yeterli sanırım.
-
@radres88 evet
-
@mechta22 tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum. -
@clubhasankara tebrikler, gözünüz aydın.
abd'deki hayatınızda başarı ve mutluluk diliyorum. yolunuz açık olsun.. -
@radres88 herkesin tanıdığı yok merak etmeyin.
tanıdığınızın olması ya da olmamasının bir eksiği ya da artısı yok.
varsa var, yoksa yok diyebilirsiniz. bu sorun yapacak bir durum değil.. -
@radres88 sorularınıza aynı ayda cevap verilmesini beklemeyin.
ilk fırsatta sorduğunuz soruların cevaplarını alacaksınız. sabırla bekleyin lütfen. -
@Nur-Ertas forumda kullanıcı adınızın değişmesini talep ediyorsanız lütfen istediğiniz kullanıcı adını sn. @crazycells'e mesajla bildirin lütfen.
telegram grubu içinde bu iletiyi inceleyin lütfen.
-
Öncelikle merhaba aklıma takılan bir soru olduğu sormak istiyorum nasıl aşacağımın yolunu bulamadım
Mülakata giderken üzerime kayıtlı olan tapunun mali değerini gösteren kanıtını nereden bulabilirim yaşadığım yer küçük olduğu için herhangi bir resmî emlakçı bulunmamakta başka hangi yöntemle bu mali değeri gösteren belgeyi bulabilirim?
bu belgenin bi örneği var mı nasıl ve ne yazması gerekiyor belgede?
herhangi resmî bir mühür gerekiyor mu?
mali kanıt belgesinin ve tapunun İngilizceye çevirisi gerekiyor mu?
Mülakatta 5000$ Gösterip ek olarak bu mali kanıt belgesini göstermemiz bir sorun teşkil edermi?
Eminim bu soruları bir çok kişi cevap aramaktadır
Cevaplarınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim 🙏 -
Herkese merhaba. Ankara büyükelçiliğinin neden görüşme dosyalarını almaktan çekindiğini bilen var mı?
-
@MUSTAFA-ARAZ-1 Sorunun cevabı daha önce pek çok kez yanıtlandı. Yine de DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığının altında da bulabilirsiniz.
-
@Ferary Merhaba, mesele çekinmek değil. Çekinecekleri bir konu olduğunu sanmıyorum. Ama hepimiz neden daha fazla dosya almadıklarını merak ediyoruz tabi ki. Yani sebebini kimse bilmiyor.
-
@MUSTAFA-ARAZ-1 Merhaba, bu işlemin resmi yolu bir köyde veya kasabada yaşıyorsanız bağlı olduğunuz il veya ilçeye gidip bir ekspertiz bulmanız. Ekspertiz raporu sorularınıza cevap olacaktır. Mülakata tapunuzun aslını ve fotokopisini de yanınızda götürürsünüz ama aslını geri almayı unutmayın.
Ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın çünkü imzanızda süreçle ilgili hiçbir bilginiz bulunmuyor. DV sürecinizi imzanıza taşımak için tıklayın.
Kolay gelsin. -
@Utopya evet ama daha fazla detay için sormuştum soruda belgenin içeriği hakkında
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum