Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

• @hulyaek cok haklisiniz soylediklerinizde. biz de ne yapacagimizi sasirdik kafamiz cok cok cok karisik. USCIS premium processing hizmeti cikti simdi de. B2 - F2 AOS olayi bir tik daha kolay gozukuyor..

• Merhabalar arkadaşlar eşi green cardlı olup göçmenlik için müracaat edenler en son uscıs onayı ne zaman verildi acaba bilgi verirmisiniz

• @lina
    En son benim hatırladığım Ocak 2020 başvurusu kabul edildi.

• @yuzuf Merhaba bu premium İle ilgili olan konu F2A başvuruları için de geçerli mi acaba ? Yani biz F2A sürecimizi premiuma çevirip hızlandırabiliyormuyuz ?

• @tubasemra hayir su an icin premium yok aile birlesimi icin.

• @chemist @tubasemra emin misiniz? var gibi gozukuyor

• @yuzuf nerede gozukuyor? Ben arastirdim ve avukatima sordum. Siz de arastirdiysaniz ve gorduyseniz boyle bir sey kaynagi paylasin lutfen. Belki bilmedigim bir sey vardir.

• @chemist bu linke tiklayin lutfen

• @yuzuf hanimefendi f2a yi hizlandirmayi sormus. Siz farkli bir yoldan bahsediyorsunuz heralde. Yada ben anlamadim.

• @israfil teşekkürler

• @chemist ben yanlis anlamisim kusura bakmayin, turist vizesi var ise premium ile f2a'ya gecebilir. sadece f2a'ya premium hizmeti uygulanamiyor.

• Arkadaşlar merhaba, Nvc için istenen evrak lar sonrası ortalama mülakat için süreç hakkında güncel paylaşabilecek var mı? teşekkürler

• @emine-olgun emine hanım siz nvc onayınızı nezaman aldınız randevümü bekliyosunuz

• @cokbekledik86
    Merhaba şuan yeni evrakları göndereceğiz . Aslında öğrenmek istediğim ortalama sürecin evrakların gönderilmesi ve onay sonrası mülakat tarihi ile birlikte önümüzde ki süreç hakkında az çok bilgi sahibi olmak . teşekkürler

• @emine-olgun anladım 3,5 4 aylık bi süreci gözden çıkarın derim ben sürecinizde bol şans

• @emine-olgun başvuru bilgilerini imzaniza eklerseniz herkes durumunuz hakkında fikir sahibi olur

• @yuzuf, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

@chemist ben yanlis anlamisim kusura bakmayin, turist vizesi var ise premium ile f2a'ya gecebilir. sadece f2a'ya premium hizmeti uygulanamiyor.

Turist vizesi (B2) sahibi olan ve aynı zamanda green kartlı eşi ve çocukları F2A ile greencard başvurusu hızlı şekilde sonuçlanır diyorsunuz anladığım kadarıyla ama Bu bilgiyi tam olarak nereden edindiğinizi anlayamadım. Bahsi geçen linkde I 539 formu çalışma vizesi ya da öğrenci vizesine sahip kişilerin süresinin uzatılması bahsi geçiyor. Ben mi biyeri kaçırıyorum. Bu konuda biraz daha detay verebilir misiniz? ya da bu bilgiyi edindiğiniz bölümü paylaşabilir misiniz?

• @emine-olgun, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

@cokbekledik86
    Merhaba şuan yeni evrakları göndereceğiz . Aslında öğrenmek istediğim ortalama sürecin evrakların gönderilmesi ve onay sonrası mülakat tarihi ile birlikte önümüzde ki süreç hakkında az çok bilgi sahibi olmak . teşekkürler

Şuan ki duruma göre Nvc'ye evrak yükledikten sonra 3 ay olmadan sıra geliyor. Eğer dosya Nvc tarafından direkt onaylanırsa 2-3 hafta gibi bir sürede konsolosluktan mülakat bildirimi geliyor. Bu bildirime göre yine tekrar 2-3 hafta sonrasına mülakat günü veriliyor.

Nvc'ye evrak yüklerken Hem İngilizce hem de orjinal Türkçe belgeleri düzgünce tarayıp yükleyin. Biz, evlilik cüzdanının sadece İngilizce çevirisini ve e-devletten alarak arşiv kayıtlı adli sicil kaydını sadece İngilizce yüklediğimiz için tekrar orjinal Türkçe belge istediler.

Evlilik cüzdanını baştan sona kadar tarayıp gerekli düzenlemeleri yaparak yükleyin. Galiba yan duran sayfaların döndürülmesi gerekiyor.

e-devletten Türkçe arşiv kayıtlı adli sicil kaydı alırken resmi kurumu seçerseniz arşiv kayıtlı çıkıyor. Neden verileceği kısmına da büyük harfle VİZE PROSEDÜRLERİ yazdık. Öyle uygun olduğunu düşündük. e-devletten İngilizce arşiv kayıtlı adli sicil kaydı alırken de yabancı ülke (tercümeli)yi ve dili İngilizce seçerseniz çıkıyor. Neden verileceği kısmına da büyük harfle VISA PROCEDURES yazdık. Çünkü küçük harfle yazınca sistem otomatik büyük harf yapıyor ve I olması gereken yerde İ çıkıyor.

Süreciniz uzamasın diye bunları göz önünde bulundurun.
    Allah kolaylık versin.

• @lina, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

Merhabalar arkadaşlar eşi green cardlı olup göçmenlik için müracaat edenler en son uscıs onayı ne zaman verildi acaba bilgi verirmisiniz

Ilk basvurumuzu 12 Haziran 2021 tarihinde yaptik. 25 Mart 2022 tarihinde de USCIS dosyamizi onayladi ve 2 gun sonra da NVC tarafindan vize basvuru sayfamiz olusturuldu.

• @alibilen hayırlı olsun sanırım sizin dosyanızla ilgilenen servis hızlıymış bize 1 yıl oldu henüz onay alamadık

Benzer Başlıklar

• Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    914 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • OHAL ve Pasaport Alamama Sorunu

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card pasaport ohal randevu erteleme
    21
    0 Oy
    21 İleti
    8k Bakış
    W
    @crazycells Çok teşekkür ederim yardımınız için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

27

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k