(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Arkadaşlar son 2 Ay içerisinde vize randevusunu ekim ayından öncesine çekebilen varmı acaba
-
@almene, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Arkadaşlar son 2 Ay içerisinde vize randevusunu ekim ayından öncesine çekebilen varmı acaba
Hayır açılmadı ekimden önce
-
14 nisan günü görüşmem vardı. Siyahi beyden red aldım. Profilim iyi olmasına ve herşeyim tam olmasına rağmen evraklara bile bakmadan red verdi. Yurtdışı girişi çıkışımı sordu ama eski pasaporta bile bakmadı. Önümde görüşmeye girenlerin neredeyse hepsi red aldı. Sanki o sabah red vermeye yemin etmişti.
-
Merhaba. Dün akşam randevum onaylandı ve 03.04.2023 tarihine randevu alabildim bilginiz olsun.
-
@salih2825 tarihi yanlış yazdın sanırım
😂
Ben geçen yıl ekim ayında başvurdum ve bana mart 2023 vermişlerdi. Çok şükür öne çektiler, ay sonunda gireceğiz mülakata -
@OrlandoGücü Teşekkürler, düzelttim.
-
@mertem441 konusmustuk sizinle uzuldum red yemenize gercekten ki meslek olarak ben sizi sansli gormustum. Diger yolla hallolur umarim
-
@ykirmizi Merhaba , randevu saatiniz neydi ?
-
@ykirmizi ne sordular siz neler dediniz yani böyle sebepsiz yere red vermelerini anlamıyorum gerçekten yeni randevu alsanız bidaha 6 ay sonra anca görüşme günah ya
-
@ykirmizi yurtdışı giriş çıkışınız varmıydı peki
-
@ykirmizi bütün kişiler mi red aldı gözlem yaptığınız ? bir önce ki sayfada yaşlı insanlara vize verdiklerini belirtmişti bir arkadaş.
-
@gentlemen; yeni ds doldurmak özellikle iptal etmeye çalışmadığınız sürece mevcut randevunuzu iptal etmez. Ben 2 gün kala güncelledim ds formumu 20 gün kadar önce.
-
@mistralcoo 7:30 du
-
merhabalar vize rendevu takip için acaba grup varmı bana iletebilirmisiniz
-
@ahsenaydgdu nereye gideceğimi, daha önce gittiğim ülkeleri bölümümü, ne zaman mezun olacağımı sordu. Hali hazırda yüksek lisans öğrencisiyim sponsorum annemdi hesabımızda paramız da vardı. Hiçbir evrağa dahi bakmadan red verdi. Gördüğüm kadarıyla onay alanlar ailecek randevuya gidenlerdi. Tek başına giren erkeklere hep red verdiler. Daha önce Almanya ve Hollandaya gitmişim illegal olarak kalma amacım olsa oralarda da kalabilirdim. Verilen reddin hiçbir açıklaması yok bence. Yazık gerçekten harcanan emek ve paraya. Bir daha turist için başvuracağımı sanmıyorum. Öğrenci belki. Bence tamamen parayla rezil olmak bu.
-
Merhaba arkadaşlar, vize alma durumunda sponsorun etkisi ne kadar oluyor?
Örneğin kendi hesabımızda pek para olmasa ama sponsorumuzun hesabında (arkadaşımız diyelim) milyon TL olsa, etkisi olur mu yoksa hesabımızda para olmadığı için pek değerlendirilmez, mi sizce??
-
@ykirmizi çok talihsiz olmuş, çok üzüldüm. Bizde turist bekliyoruz ben böyle hikayeler okuyunca çok endişelenip üzülüyorum. isterseniz size özelden danışmanımı söyliyim kendisi daha dün snap atmıştı 3 tane reddi onaya çevirdik diye
-
@ahsenaydgdu Evet çok üzücü maalesef hem para hem zaman kaybı. İllegal olarak gitmek isteyen kişiler yüzünden biz mağdur oluyoruz. Danışmanınızı özelden gönderebilirsiniz danışmak isterim kendisine. Teşekkürler. Umarım benim yaşadığımı siz yaşamazsınız.
-
Randevu tarihini değiştirmeye çalıştığımda "Seçtiğiniz lokasyonda mevcut randevu yok. Lütfen daha sonra tekrar deneyin." böyle bir uyarı veriyor. Acaba bu işlemin sonucunda erken tarihe boş randevu açılacağı anlamına mı geliyor bu, sevinmeli miyiz?
-
@NiTianErXing sanırım sisteme çok girildiği zaman kişisel olarak sistem kitleniyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum