Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Ismail-Peynirci
    Sıradan mülakat alanlar Cn-2898'e kadar geldi zaten.
    Sonraki dosyalar, 3 Hazirana kadar submitliler dışında mülakat almadı merak etmeyin.


  • @Onder 3 haziran sonrası submitliler mülakat öncesinde "Your case number is now current for interview processing. " maili almadıkları için mi? 3 hazirana kadar mülakat dağıtıldı. Yani şu anda "Your case number is now current for interview processing. " mailini alan mülakat beklemeli mi? yoksa yine 3 hazirandan önce ds260 submit edenler arasından mı mülakat dağıtımları yapılır?


  • Merhaba ben evraklarımı 28 ekimde gönderdim ama henüz bi evrak onay maili almadım sizce beklemeli miyim yoksa nasıl bir yol izlemem gerekir şimdiden teşekkür ederim


  • @Mert-Karayılan
    Size de benzer cevabı vereyim.

    Bir sonraki aşamada CN sırasıyla hareket etmiyorlar mı?

    Sizin tabirinizle sonraki aşamaya geçmesi için önce Mayıs submitli dosyaların mülakat alması lazım. Tahminlere göre 3 Hazirana kadar dosyasını submit eden yaklaşık 230 dosya daha var. Eğer sistem bu şekilde devam ederse, önce bu kişiler mülakat alacak sonra CN sıradan devam edecek. (Tabii ki bu bir tahmin.)

    Örneğin ds 260 formunu geç yollamasına rağmen CN sırası geldiği için CN 9000 lerin üstünde mülakat alan oldu mu?

    CN sırasına göre ise en son mülakat alan dosya şu an CN-2898. Yani bırakın 9000'lerin üstünü; 3 Hazirandan sonra dosyasını submit eden, numarası 2898'den büyük olan ve Türkiye kontenjanından katılıp mülakat alan bir dosya olmadı.


  • @ademnergiz

    Bu bilgileri imzanıza eklerseniz yardımcı olma şansımız olur.

    Dosya Numarasi: 2020EU00XXXXX
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyyy


  • @Onder Ben aslında 3 haziran tarihinin anlam ve önemini anlamaya çalışıyorum.Yani neden 3 haziran? Benim tahminim, kcc mülakat dağıtımından önce ds260ların işlenmesini 3 hazirana kadar gönderilen dosyalar içerisinden yapmıştı. eğer bu tahminim doğruysa mülakat dağıtımından önce, 3 haziran sonrası ds260 gönderen hiçbir arkadaş "Your case number is now current for interview processing. " mailini almamaış olması gerekiyor. Eğer sizin tahmininiz doğruysa 3 haziran sonrası ds260 göndermiş arkadaşlar da mülakat dağıtımından önce( mart 2022de) "Your case number is now current for interview processing. " mailini aldığı halde mülakatlarını almamış olmaları gerekiyor.


  • @Ismail-Peynirci Şu an 3 Hazirandan sonra göndermiş olsa bile "Processed" maili alanların CN'leri 14binleri geçti zaten. Dosyalar CN sırasına göre sıradan işlenmeye devam ediyor.


  • Herkese merhaba,
    Uzun bir kararsızlık döneminin ardından bugün kendi adıma DS-260 formunu gönderdim. Eşimin emekliliğine çok az zaman kaldığı için o başvuru yapmak istemedi. Ben greencard aldıktan sonra eşim için tekrar başvuru yaptığımda bu başvurunun türü/ adı ne olacak bilen var mıdır aranızda? Bir de bu süreç uzun sürer mi?


  • @Oneirou Merhaba,
    Hayırlı olsun. Eşiniz için en kolay ve hızlı green card almak sizinle birlikte sürece başlaması. Diğer türlü uzun ve masraflı. Sizinle vizesini alır. Amerikaya giriş yaparsınız ve döner. İşine devam edip emekli olabilir. Forumda green card ile giriş çıkışlar hakkında konu mevcut.


  • @gamefry Kesinlikle sizinle aynı anda mülakata girmeli. Amerika'ya giriş çıkış yaptıktan sonra işine geri gelebilir. Daha sonra çok çok zor olacaktır. Keşke başvuru yapmadan önce buraya yazsaydınız.


  • Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. Ancak 6 ayda bir giriş çıkış yapmak eşim için hem masraflı hem de zahmetli olacak gibi görünüyor. Çok kararsız kaldık o yüzden.


  • @Ismail-Peynirci Son 40-45 gündür ara ara email atıyorum [email protected] adresine her gelen emailde aynı cevabı alıyorum.Your case is now current for interview processing emailini alıyorum.


  • Bu ileti silindi!

  • @Muhammed-Ali-Kaplan Your case is now current for interview processing mailini ilk aldığınız tarih ne zamandı?


  • @Ismail-Peynirci Bende mail attığımda aynı cevabı aldım ve hala bekliyorum.


  • @Oneirou Şu konuya bakın isterseniz daha bilgili arkadaşlar cevap verecektir. Böylece kesin kararınızı verirsiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/134/re-entry-permit-i-131-form-ve-i-327-belgesi


  • Ben o maili aldım ve birdaha mail atmak istedim, atarsam problem olur mu , çok mail atanlar problem yaşıyor mu bilmiyorum o yüzden bekliyorum.


  • @İlyas-Koca "Your case number is now current for interview processing. " mailini aldıysanız bir daha mail atmanıza gerek yok. "Your case number is now current for interview processing. " mailini ilk aldığınız tarihi merak ediyorum. çünkü onayla ilgili farklı cevap formatları var bu önemli.


  • @Ismail-Peynirci 9 gün önce almıştım ve dün tekrar yazdım aynı maili birdaha aldım.


  • @Ismail-Peynirci Thank you for your inquiry.

    Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

74
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum