[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ömer-orkun-toptaş gelen mailde de yazdığı gibi formunuza şuan sadece konsolosluğun erişim yetkisi var;
If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.
mülakat tarihi aldığınızda [email protected] adresine mail atıp, resmi evlilik yaptığınız eşinizi forma ekleyebilir ve mülakata birlikte katılabilirsiniz.
-
@sanaldeniz tamam ama türkiye'de kazananların hepsi bu excel listesinde yok ki, bu veri hiçbir şekilde doğru olamaz.
-
-
@donmezhamdu ilgili listeye göre hayal kurarsanız sonu hayal kırıklığı olur.
türkiye'de kazanan herkes o listede değil çünkü. -
@gucarslan Haklısınız üstad. Lakin şu anda savedivercity verilerine göre verilen mülakat 388. Bizim excel tablosuna göre ise verilen mülakat 242. Yani 388-242 =146 kişi mülakat aldığı halde, bizim siteye üye olmamış, yada bizim sitedeki excel tablosuna verilerini girmemiş. Şöyle bir hesaba göre 388/242=1,6. Yani 1,6 sapma var. Bu durumda benim paylaştığım excel tablosunda bir kişi önünde kaç kişi olduğunu bulup, bu rakamı 1,6 ile çarparsa, önünde gerçekte kaç kişi olduğunu üç aşşağı beş yukarı %95 yaklaşık bir sonuçla gerçekte önünde kaç kişi olduğunu anlayabilir. Örneğin, paylaştığım excel tablosunda, kişinin önünde 100 kişi var. 100x1,6=160. Yani fiiliyatta bu kişinin önünde 160 kişi var önünde. Sonuçta bu kişinin önünde, bizim sitede kayıtlı olanlardan 100 kişi, siteye üye olmayanlardan 60 kişi var diyebiliriz...
-
Bu ileti silindi! -
@sanaldeniz hesabınızı excel listesindeki kişi sayısı x 2 olarak yaparsanız daha sağlıklı olur. bu şekilde hesabınız daha doğru olacaktır ve %90 da gerçeği yansıtır..
tek eksik ve hesaba katamayacağınız kısım, sürece devam etmeyecek kişi verisidir. -
@entropik korkarım hepimizin sonu devlet bahçeli gibi olacak 😀 yıl 2022, tüm 2'leri çarparsan 8 eder. 2022'yi 8'e bölersek 252 kişi mülakat alır bu ay 😀.
Şaka bir yana bu da ilginç bir istatistik olmuş. Teşekkürler. -
@gucarslan bir şey soracağım, Red alanlarin yerine mülakat veriliyor mu?
-
@yesilturk Aslında süreç bitene kadar galiba birbirimizi oyalıuoruz bu şekilde. Yoksa bu süreç, sessizlik içinde geçmez, insan aklını bile yitirebikir bence. Katılıuorum yazdığınıza yeni hesaplar keşfettiriyorlar bize 😊
-
@Duygu-0 merhaba, ilgili rakamlar case sayısı değil, case number.
yani CN933, CN2009, CN13647..
-
@yesilturk hayır, o slot artık kullanılmıştır.
red aldı diye o slotu başka bir mülakatla yenilemezler. -
@gucarslan 🤔🤔😔😔
-
@gucarslan vizesi onaylanipta excel tablosuna sürecini islemeyen var mi?
-
@gucarslan Merhaba en son case number kaçlar mülakat aldı bilginiz var mı?
-
@yasbirq evet evet, forumu takip eden herkesin var.
-
Merhabalar kendi fikrimi paylaşmak için Ds-260 formunun işlenişine göre şöyle bir istatistik tuttum.
3XXX CN ile 15XXX Arasında ds260 formunu 08 Mayıs - 03 Haziran arasında yollayıp mülakat alanların Excel taplosundaki sayısı ile DV2022 Daily Visa Statistics verileri arasındaki fark.
*3XXX aşağısı hem ds-260 hemde CN sırasına göre mülakat aldığı için oraya girmedim
*02 Şubat ve 30 Martta dağıtılan mülakatların istatistik verilerine baktim.CASE NUMBER: CN
EXCEL TABLOSUNDA OLAN KİŞİ SAYISI: ET
VİSA STATİSTİCS KİSİ SAYISI: VS
FARK (ET ile VS nin farkı): F
EXCEL TAPLOSUNDA OLMAYAN KİSİLERİN YUZDESİ: Y--CN ------- ET --------- VS ------- F --------Y--
3XXX. 14 16 2 %12.5
4XXX. 15 21 6 %28.5
5XXX. 10 22 12 %54.54
6XXX. 9 18 9 %50
7XXX. 11 24 13 %54.16
8XXX. 14 23 9 %39.13
9XXX. 9 13 4 %30.76
10XXX. 10 17 7 %41.17
11XXX. 9 17 8 %47.05
12XXX. 11 19 8 %42.10
13XXX. 11 19 8 %42.10
14XXX. 10 17 7 %41.17
15XXX. 7 10 3 %30En düşük: %12.5
En yüksek: %54.54Toplam VS: 236
Toplam F: 96
Toplam Yüzdesi : %40.67yani şöyle bir sonuca ulaştım. Diyelimki sıralamanız 20XXX önünüzde de Excel taplosunda DS-260 formunu 08 Mayıs ile 03 Haziran arasinda yollayan 100 kişi var
Üzerine %40 daha ekleme yaparsanız ortalama sıranız 140. Mülakata denk geliyor.
Ama görüldüğü gibi kesin bir sonuç değil bazı CN aralığı %12.5 iken bazısı %54.54 ve aynı şekilde bir sonraki dağıtılacak olan mülakatın DS-260 üzerinden ilerleyeceğide kesin değil. -
Şimdi ben şunu anlamadım: CN'si yüksek olan ve ds 260 formunu daha erken yollayan bir kişi CN'si düşük olup da ds 260 formunu geç yollayan bir kişiden önce mülakat alıyor evet. Ancak bir sonraki aşamada CN sırasıyla hareket etmiyorlar mı? Örneğin ds 260 formunu geç yollamasına rağmen CN sırası geldiği için CN 9000 lerin üstünde mülakat alan oldu mu?
-
@Mert-Karayılan kimse şu an ne oluyor tam olarak bilmiyor :) onun için bu soruya bir cevap malesef yok. herkes (ben dahil) gelen interviewlar üzerinden kafa yoruyoruz ama net bir şey yok. Bir sonraki mülakat dağıtımında belki biraz daha net anlarız (belki çok sayıda mülakat gelir, böylece kafa yormaya da gerek kalmaz :) )
-
Benim merak ettiğim bir konu var, TR'den davalara giren var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum