[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@UzakyolSurucu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Megatron Kardesim sana da bir ozur borcluyum hakkini helal et . Epey onceki tarihlerde mesajinin birime "Bu kadar karamsar kotumser olma negatif enerji salma vs." gibi cevap yazmistim ama meger sen hakliymissin . Ne zaman mulakat verilecegini gectim daha nasil verdigini cozemiyoruz . Yok abi 8 ayda zar zor ierleyen surec kalan 4 ayda mi cosacak simdi !! Tekrardan ozur diliyorum senden kardesim hakli olan sensin sen hepimizden once gormussun gidisatin boyle olacagini Hakkini helal et
Est. Hocam bizler sadece görünen ne ise onu söyledik.
Bu tür olaylara gerçekçi yaklaşmak ve ona göre hareket etmek lazım diye en baştan beridir diyorum.
Umutlar büyük olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor.
4 ay kaldı bekleyip göreceğiz.
Sen de helal et.
-
@furkan-polat Bir günde.
-
@Aeroexpres tebrikler. ancak mail tarihine bakin lütfen, dün almış olmanız gerek bu maili. bugün mülakat dağıtılmadi çünkü..
-
@The-inception bu bilgiden nasıl bir istatistik cikartacaksiniz?
-
@xbens bunu sitemizdeki rakamlara bakarak cokmrahat anlayabilirsiniz. tek yapmanız gereken toolam talihli sayısından ilgili rakamı çıkartmanız..
ama bu da size %100 doğru rakamı vermez, çünkü kimin sürece devam edeceğini bilemezsiniz.
-
- mail DS260 formunuzun işlendiğini bildiriyor.
- dosyanız ile alakalı bütün sürecin bittiğini, sonraki alacağınız ilk mailin mulakat maili olacağını söylüyor.
buradaki kafa karışıklığı aslında evrak talep / onay sürecinin bu mali yilda kaldırılmis olması.
geçmiş yıllarda 2. maili evrak onaylı kişiler aldı ve ilk mülakat dağıtımında mülakat aldılar. hatta bu maili alan herkes mülakat aldı, bir tane bile istisnasi yok.
bir dv dosyası ikinci maili aldıysa arkasına yaslanıp mülakat maili beklemeli bence. mülakat dağıtımındaki istikrarsız durum ne olur bilmem ama mülakat alacakları çok yüksek ihtimal..
-
@gucarslan bende kcc den ilk belirtilen emaili aldim. Hatta son zamanlarda kcc ye onay icin email atan kisilerde ilk belirtilen emaili aldi. Merak ettigim asil sey su. Eger kcc ye email atsak 1 ay sonra, Sizinde belirttiginiz ikinci emaili alacakmiyiz. Ya da ilk gelen email mulakat emaili mi olacak.
-
@gucarslan
Cevabınız için tekrar tesekkürler.
14k olan dosyamız için onay durumunu sorguladıgımızda gelen cevap mail 1. Maildeki gibi. Siz 2. Mail alanların dosyasıyla ilgili tüm sürec bitmiş diyorsunuz, bu durumda dosya onayını sorguladıgında 1. Maili alanlar için hala devam eden işlemler mi oluyor? Dosya onaylandıysa daha farklı ne gibi bir işlem kalıyor biliyor musunuz? Bu ilk mail örneğini alanların 2. Maili beklemesi mi gerekiyor yoksa sadece mülakat mı bekleyeceğiz? -
Öncelikle sorularınıza daha net cevap alabilmeniz için sürecinizi imzanıza taşıyın.
Şu anda DS-260 işlemeleri, uzun bir süredir dosya numarasına göre ilerliyor. An itibariyle 144XX geçildi. KCC artık evraklarla ilgilenmediği için formu işlenen bir talihli için geriye sadece mülakat maili beklemek kalıyor. Mail süreci ise sırasıyla şu şekilde ilerliyor.
- Mail : "Your forms have been received and are currently processing."
- Mail: "Your DS-260 has been processed."
Ortalama 10 gün içinde ise:
- Mail: "Your case is now current for interview processing." yanıtı alınıyor.
Bu mailin ikinciden farkı, KCC dosyayı mülakata hazır hale getirdiği için artık DS-260 formunu açmaya müsaade etmiyor, dosya transferi gibi durumlarda ilgili konsolosluğa mail atılıyor. Şu anda bu yanıtı alanlar ise CN'den bağımsız DS formunu Mayıs ayında submit edenler ve dosya numarası 14 bine kadar olanlar.
-
@gucarslan ds260 submit edenlerin sayısından mülakat alan caselerin sayısını çıkartıp aşağı yukarı kac kişi kaldığını hesaplaşacağım. Tüm case nodan çıkarmaktan anlamlı sanki submit edenlerin hepsi sürece devam etmesede
-
@berke1998
İlginiz için tesekkürler.
Dosya onayları 144xx lere gelmiş durumda bu arada -
Covid öncesi 2019 yılında Ankara, Temmuz-Eylül aylarında toplam 670 civarında dv vizesi vermiş. Tahminimce bu sene de dv'cilerin süresi Eylül sonunda dolacak diye önceliğine alarak gaza basacaklardır. Karamsarlığa kapılmadan sabırla beklemekte yarar var. Tüm mülakat bekleyen arkadaşların biran önce bekledikleri müjdeli e-mail'i almalarını dilerim
-
@entropik DV2021 talihlisiydi..
aynı zamanda DV2022'yi de kazandı ama. yani DV2021'deki sürecine devam etmiyor, sizinle birlikte DV2022 sürecine devam ediyor. -
@zimar hayır yok, sabırla mülakat beklemelisiniz.
-
@mstktlb neden bir ay sonra bekliyorsunuz ki?
sizin yerinizde olsam her gün atardım.. illa ki ikinci maildeki cevabı verecekler. -
@The-inception onun yerine TR'deki talihli sayısını, mülakat verilmiş caselerden çıkarın %90 aynı sonuca ulaşırsınız.
-
@clutchshot sonraki sorularınızın cevaplanmasını istiyorsanız eğer, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Ozhas evet bende case no 16 17 binlerde olup pandemiden önce mulakati haziran temmuzda gelmis bir çok kişi ile konuştum inancımı oyuzden koruyorum. Hayirlisi ile olacak bu iş. Umarım isteyen her 2022 talihlisi gidebilir
-
Merhaba,
DV-2022 talihlisiyim. DS260'ı bekar olarak doldurdum, 3 ay sonra evlendim. Sonrasında DS260 formundaki bilgilerimi güncelledim, eşim de DS260 formunu doldurdu ve ikimiz için evrakları gönderdik. Gelen mülakat davetinde 'beneficiaries' kısmında 'None' yazıyor, eşimle ilgili bir bilgi yok. Bu bir sorun mu, nasıl çözebilirim? -
@merhaba-merhaba ilk olarak tebrikler.
DS260 formunu doldurduğunuz sayfaya girip doldurduğunuz formların "completed" olup olmadığını kontrol edin lütfen.eğer "completed" statüsündeyse sonrasında, [email protected] adresine, gelen mülakat mailinizi, and-soyad ve case number bilginizi de ekleyip mail atın ve durumu anlatın.
onlardan gelecek cevaba göre hareket etmeniz gerek.
eğer eşiniz görünmüyorsa bu ciddi bir sorun ama merak etmeyin çözülmeyecek bir durum değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum