[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@yesilturk Ben de şu anda nerede okuduğumu bulmaya çalışıyorum, bulursam hemen göndereceğim, yanlış bir bölüm okumuş olabilirim, tekrar bakıyorum.
-
@koc2022 bahsettiğiniz konu muhtemelen bu kısım, "Acil Seyahat Talebi"

DV için yukarıda bahsettiğiniz gibi bir durum yok.
ilgili kural, gerekli sertifikaları tamamlayan sağlık çalışanları için geçerliydi ama; o da zaten DV için geçerli değildi.
-
@gucarslan Evet sanırım bu bölümdü, heyecan yaptırdığım için okuyanlar kusura bakmasınlar. Teşekkürler.
-
@Megatron Hayır, toplam talihli sayısı 55 bin değil, 119.021.
-
Tüm Yeşil Card Katılımcıları ve değerli Site yönetici arkadaşlarım; Ben ve ailem 2 Mart Tarihindeki Vize mülakatımızın Covid e yakalanmamız hasebi 16 Mart a ertelenen görüşmemiz neticesinde bugün Vize Onayımızı Şükür aldık. Hazırlık safhası heyecanlı bir o kadarda stresli geçsede Mülakat safhası beklediğimizden rahat geçti. Toplamda 15-20 dk lık bir sürecin akabinde o güzel “ Her şey yolunda, Tebrikle “ mesajı ile mutlu sına ulaştık.
Acaba asıl mücadele bundan böylemi başlıyor ben ve ailem için..
Tüm dostlara katkı ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Saygılarımla
-
@huseyinme, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Tüm Yeşil Card Katılımcıları ve değerli Site yönetici arkadaşlarım; Ben ve ailem 2 Mart Tarihindeki Vize mülakatımızın Covid e yakalanmamız hasebi 16 Mart a ertelenen görüşmemiz neticesinde bugün Vize Onayımızı Şükür aldık. Hazırlık safhası heyecanlı bir o kadarda stresli geçsede Mülakat safhası beklediğimizden rahat geçti. Toplamda 15-20 dk lık bir sürecin akabinde o güzel “ Her şey yolunda, Tebrikle “ mesajı ile mutlu sına ulaştık.
Acaba asıl mücadele bundan böylemi başlıyor ben ve ailem için..
Tüm dostlara katkı ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Saygılarımla
Merhaba öncelikle gecmiş olsun,
Hayırlı olsun, yeni hayatiniz da başarilar dilerim.. -
Nisan bulteni aciklandi💥
-
15 Nisan’a EU olmayan birine Ankara randevu vermiş. Umarım Nisan ayı bizler için boş geçmez.
-
@gamefry, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
15 Nisan’a EU olmayan birine Ankara randevu vermiş. Umarım Nisan ayı bizler için boş geçmez.
Anlamadım bu nasıl oluyor ?
-
@gamefry ne zaman verilmis mulakat?
-
@berke1998, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Megatron Hayır, toplam talihli sayısı 55 bin değil, 119.021.
Kota 55000 olduğu için geri kalanını dava dosyası olarak saymasakta olur.
Sonuçta vize alamayacaklar. Dolayısıyla talihli de diyemeyiz.
-
@Kompüter Dün 15 Nisan’a verilmiş. Toplamda 2 mülakat.
-
@Megatron sizi bunun olmayacağına düşündüren nokta nedir?
-
@huseyinme tebrikler, gözünüz aydın.
ailenizle birlikte abd'deki hayatınızda mutluluklar dilerim.yolunuz açık olsun.
-
Merhabalar, pasaporta basili olan greencard son giris tarihine 1 hafta kala abd ye giris yapmamiz sorun olmaz degil mi? (mantikli dusununce sorun olmamasi gereken bir sey ama sormak istedim) ona gore planlama yapmak istiyorum herhangi bir sacmalikla karsilasmadan
-
@sezcek elbette giriş yapabilirsiniz ama; geçen senelerden de tecrübe edildiği gibi gelebilecek herhangi bir uçuş yasağı, başkanlık kararnamesi ve özellikle covid pozitif olma durumu olursa uçuş yapamayacağınızı ve ülkeye giremeyeceğinizi hatırlatırım. bu da vizenizin geçersiz olmasına sebep olacaktır..
tavsiyem bu kadar riskli bir seyahat planı yapmayın.
yine de karar sizin tabi. -
@gucarslan evet mantikli ona gore tekrar planlamak lazim tesekkur ederim
-
@huseyinme Hayırlı olsun. Amerika'da mutluluklar dilerim.
-
@gucarslan Çok çok teşekkür ederim 🙏
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum