[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kryptonite nakit ödeme yaptınız dimi ?
-
@mehmet48 kartınızın mail order denen işlem türüne açık olması lazım. Yani eski usul şifre yerine imza atabiliyor olmalısınız. Şifre girebileceğiniz bir numpad yok maalesef.
-
@Erkand Smart casual :)
-
@mehmet48 Evvet.
-
@mehmet48, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar vize görüşmesine takım elbise ile mi gitmek gerekiyor bu türlü şeylere önem veriyorlar mı ?
Takım elbise şart değil ama şort, parmak arası terlikle falan gitmezseniz daha şık olur. Normal, düzgün günlük kıyafetleriniz kafi.
-
9 unda yeni mülakatlar gelir diye umuyorum🙏
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Barış-Buz hadi gözünüz aydın.. mülakatta da bol şans.
-
@mehmet48 içinde siz olacaksanız gidebilirsiniz tabi..
-
@Güler-Özçelik Merhaba,
Records indicate you have submitted complate and valid... diye başlayan standart bir mail geliyor. -
Günaydın Herkese iyi haftalar
Umarım bayramdan önce bir toplu mülakat daha verirler 🙂
-
Ds260 formunda Amerikada arkadaşımın adresini yazmıştım ama isminin önüne C/O diye ifade koymamız gerekiyor muydu ? Onu vize mülakatı esnasında değiştirtebiliyor muyuz ? Önemi var mı bunun ?
-
@mehmet48 mülakatta evrak tesliminde söyleyin, eklerler.
-
Görüyor musun bizde ki şansı
5-6 ay bekledi bekledi tam current olacağımız zaman mülakatları dağıttı.
2 hafta geçmeden current olduk zaten.
Gelde sinir olma ya.
-
@Megatron
Hiç sinir olma nasip kısmet bazı şeyler çokta takma 🙂 -
-
Selamlar. Basit iki sorum var. İlki Finansbank'tan Enpara için A4 şeklinde hesap dökümü verdiler. İçime sinmedi. Karo barkodu var ıslak imzalı değil. Memura ısrar etmeme rağmen kabul ettiremedim. Bu şekilde mülakata giren oldu mu? İkinci sorumsa şu mülakatta verilecek fotoğrafın gözlüklü-gözlüksüz olması farkediyor mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
-
@alpha_julliet vermek zorundalar, gerekirse müdürleri ile görüşün.
peki bunun yanında çalışanların imza sirkülerini aldınız mı? -
@gucarslan Almadım. Hemen başka bir şubeye gidiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum