[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@KorLic35 kaç para gösterdiniz yazmamışsınız
-
@trockya22, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
5.03.2022 unganlar tecrubem
Sabah 09:00 da ilk randevu bizimdi ve gittigimizde deskte bulunan bayan arkadaslardan ve bizden baska kimse yoktu. Esim ve kizimla beraber 670$ unganlar duzen labaratuvarina da yasimiz geregi sadece kan ve rontgen icin 95$ odedik. Kizim icin sadece muayene ve Tek doz ASI ucreti odedik(250+250+170) olanlar eski tecrubesini aktaran arkadaslarinkinden farkli degildi.ucumuz icin de pasaportlar,48 saat onceye Kadar pcr testlerimiz, varsa ASI kartlari, cocuk dogumu sezeryan oldugu icin dogum belgesini verdik cunku onun uzerinde sezeryan Ile dogum yapildigi yaziyordu.onemli olan konu goturecek evraklar zaten hem gelen mailed hem de unganlarin sitesinde surekli guncelleniyor bu yuzden gitmeden once buralarda istenilen evraklar goturulmeli.islemler basit yuruyor deskteki arkadaslar direk olarak yonlendirdiler. Tek uzuldugum kizimin ASI Karti tamdi halk sagligi uzmani IL saglik mudurulugunce islak imzali olmasina ragmen yine de o asiyi yaptilar ve bu konu mecbur oldugumuzdan ve ses cikaramamak gercekten cok uzucuydu. Muayeneyi cumartesi yaptiklarindan pazartesi saat 04:00 gibi gelmemi o saate Kadar aramazlarsa sorun olmadigini soylediler. Bu forum gercekten cok bilgilendirici ve yardimci oldu.tum adminlere ve deneyimlerini paylasan arkadaslara tesekkurler.herkese sureclerinde basarilarMülakat tarihiniz hangi gün? İmzanızda yazmıyor
-
-
merhaba vize alım sonrası aşamalarla ilgili olarak bir başlık var mıdır forumda. Yoksa buradan mı paylaşalım sorulaerımızı. Kolaylıklar dilerim.
-
@Erkand tabiki tecrube ettigim herseyi yazacagim tesekkurler
-
@Mirali-Doğan, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
merhaba vize alım sonrası aşamalarla ilgili olarak bir başlık var mıdır forumda. Yoksa buradan mı paylaşalım sorulaerımızı. Kolaylıklar dilerim.
-
Telegram'da yazmıştım ama sonraki yıllar için burada da bulunsun. Pasaport bekleyen arkadaslar mutlaka sistem uzerinden takip etmeye calissin. Bizim pasaportumuzu dergi diye posta kutusuna bırakmışlar. 6 saat sonra fark ettik. 2 Mart Çarşamba 10:30 gibi vizemiz onaylanmıştı. 4 Mart Cuma 13:20 de bırakılmış
-
@altay tebrikler, gözünüz aydın.
abd'deki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum.
bundan sonraki süreçte de bol şans.. -
@Mirali-Doğan vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun.
sonraki süreçte de bol şans diliyorum. -
@akarslante tebrikler, gözünüz aydın. sonraki süreçte de bol şans diliyorum..
yolunuz da bahtınız da açık olsun. -
@Levent-Akay neşeli bir mülakat geçmiş belli ki :)
tebrik ederim, gözünüz aydın.abd'deki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum.
sonraki süreçte de bol şans.. -
@Coffee tebrikler, gözünüz aydın.
umuyorum ki abd'deki hayatınız da beklediğinizden daha güzel geçer.
bol şans.. -
@imahnet mülakata bütün aile birlikte, aynı odada gireceksiniz.
eşinize soru sorulduğunda türkçe cevap verebilir, bu bir problem değil. -
@KorLic35 trt çocuk detayı ile güzel bir hal alan güzel bir mülakat :)
tebrik ederim, abd'deki hayatınızda ailenizle birlikte mutluluklar diliyorum. -
@ilko vizeniz hayırlı olsun, sonraki süreçte de bol şans diliyorum.
-
@Mirali-Doğan abd vatandaşı olana kadar ki bütün sürece dair detaylar forumda mevcut.
başlıklar arasında dolaşır ve arama kısmını kullanırsanız çok rahat ulaşabilirsiniz. -
@altay Tebrikler, gözünüz aydın🙂 Umarım bundan sonrası için de herşey yolunda gider 🙏🏻 Ayrıca bu kadar detaylı ve özenli paylaşımınız için de kendi adıma çok teşekkür ederim 🙏🏻 Bu bilgiler biz Amerika hayali kuran insanlar için çok ama çok değerli. Bundan sonraki süreçteki bilgi paylaşımlarınızı da merakla bekliyorum 🙏🏻
-
Merhaba - Ben asıl kazananım. Tek aracımız var. Araç eşimin üzerine, bu belgeyi de benim başvuru evraklarımın arasına koymalı mıyım? Yoksa çok bir önemi yok mudur? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
@koc2022 ortak olduğu için koyarsanız size yardımı olur. aşağıdaki siteden aracınızın değerini gösteren resmi herhangi bir yetkili sigorta acentesine imza kaşe yaptırabilirsiniz.
-
@ayvalik10 Teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum