Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
Mulakatdaki bayan cezamin oldugunu ama suremin doldugunu bittigini soyledi
-
merhabalar benim sorumgc si olan aile sponsorlugu degil loto talihlisiyle beraber abdye gitme imkani hakkinda. kendim icin ve babam icin basvuracagim sansimartsin diye babama cjkarda bana cikmassa ilk giriste babam tek gitmemeli bdraber giris yapip ayri ayri greencard sahibi olsak babam tekrar turkiyeye donse sorunsuz greencardli olabilir miyim simdiddn tesekkurler..
-
@celica Babanıza çıkması durumunda siz onunla gidemiyorsunuz. 21 yaş üzerindeyseniz Babanız gidiyor Greencardini alınca orada yaşayıp size F2B üzerinden başvuru yapıyor bu yaklaşık 4-5 yıllık bir süreç. Bu süreç sonucunda Greencard alabiliyorsunuz.
-
@historian yanit icin cok tesekkur ederim fakat ben 17 yasindayim bu mumkun mu lise mezunuyum sayilir
-
@celica, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
merhabalar benim sorumgc si olan aile sponsorlugu degil loto talihlisiyle beraber abdye gitme imkani hakkinda. kendim icin ve babam icin basvuracagim sansimartsin diye babama cjkarda bana cikmassa ilk giriste babam tek gitmemeli bdraber giris yapip ayri ayri greencard sahibi olsak babam tekrar turkiyeye donse sorunsuz greencardli olabilir miyim simdiddn tesekkurler..
Eğer 17 yaşında isen evet baban senin için de greenkart alabilir. Önemli olan nokta şu. Babanın da greenkart alıp ABD'ye en azından giriş yapması lazım. Baban ABD'ye giriş yaparsa ama sonra dönerse de sıkıntı olmaz. Ama hiç giriş yapmazsa yada mülakata falan gitmez ise sen de alamazsın. Asıl talihlinin ABD'ye giriş yapması lazım.
-
-
@celica, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@uzaysan bir sualim daha var sayin @uzaysan babamizin ssn filan beklemesi gerekiyor mu yoksa formaliteden 1 hafta kalip ulkeye geri donebilir mi
Bir hafta kalmasına bile gerek yok. Giriş yapıp havaalanını terketmeden 1 saat sonraki uçakla türkiyeye geri dönebilir. Önemli olan ilk girişte pasaportunuza damganın vurulması. Ondan sonra süreç tamamen bağımsız geçiyor.
-
@uzaysan cevap icin cok cok tesekkur ederim kucuk yasin abd icin tek avantaji bu olacak sanirim... o da tutarsa
-
Merhaba öncelikle cevaplar için çok teşekkür ederim
Kızım ABD vatandaşı ve biz Türkiye’de yaşıyoruz Türkiye’den benim için göçmenlik başvurusu yaptı 08-12-2021 de 05 Mart 2022 dosyanızı inceliyoruz şuan için anormal bir durum yok mesajı geldi.
Benim sorum bundan sonraki süreç nasıl ilerler ve kaç ay sürer sizce .
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim -
@Gürman, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Merhaba öncelikle cevaplar için çok teşekkür ederim
Kızım ABD vatandaşı ve biz Türkiye’de yaşıyoruz Türkiye’den benim için göçmenlik başvurusu yaptı 08-12-2021 de 05 Mart 2022 dosyanızı inceliyoruz şuan için anormal bir durum yok mesajı geldi.
Benim sorum bundan sonraki süreç nasıl ilerler ve kaç ay sürer sizce .
Cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederimVatandaşların sponsor olduğu greencard için kota yok. O yüzden hızlı ilerliyor. Ortalama bir sene sürecektir.
-
Merhaba F4 vizesi için güncel sıranın nerede olduğunu nereden görebiliyoruz? Takip edilen bir site var mı?
-
@ogermen https://egov.uscis.gov/processing-times/. Buradan dosyanız hangi servisteyse seçip bakabilirsiniz
-
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba. F4 başlığına bir şey mi oldu yoksa ben mi bulamıyorum?
-
@eeken bende bulamıyorum. Bir sorun var sanırım
-
Merhaba f3 vizesi hakkında bilgisi olan varmı
-
-
-
merhaba, bu topicle ilgili herhangi bir whatsapp grubu mevcut mudur?
-
@gulderen_28 F3 vizesi göçmenlik başvurusu başladıktan sonra başvurunun sonuçlanmasını beklerken başvurabileceğiniz bir vize türüdür. Başvuruyu yaptınız ama daha sonuçlanmadı diyelim siz F3 vizesine başvuru yapıp eğer kabul edilirse ABD ye gidip orada başvurunuzun sonuçlanması bekleyebiliyorsunuz.
Durumunuza uygun vize alarak Amerika’ya gelin: Akrabalık Yoluyla Green Card başvurusu yapacak kişi önce durumuna uygun vize türüne ( F1, F2, F3, IR-1, IR-2, IR-5) başvurarak bir Amerika vizesi alır.Bu vizeyi alıp Amerika’ya gelen kişi göçmenlik başvurusu yapar. Amerika hükümeti akrabalık yoluyla Green Card başvurularında bir kota uygulamaktadır. Bu nedenle green card sonuçlanma süreleri biraz uzun sürebilmektedir. Başvuru sahibi evraklarını hazırladıktan sonra Amerika Dış İşleri Bakanlığı size verebilmek için göçmen vizesi kontenjanında vize numarası olup olmadığını kontrol eder. Göçmen Bürosu onay vermiş olsa bile hemen göçmen vizesi numarası alamayabilirsiniz ve bunun için yıllarca beklemeniz gerekebilir.
-
-
-
-
Slm Benin sorum Ben ABD vatandaşıyım ır 5 babam için başvurdum süreci bekliyorum annem ve kardeşim için başvurmadım kardeşlik başvurusu geç vize verdikleri için annem ve kardeşim turist vizesi alsa ABD gelse orada başvurusunu yapabilirmiyiz bir sorun teşkil edermi
Cevaplar için çok teşekkür ederim -
Slm Benin sorum Ben ABD vatandaşıyım ır 5 babam için başvurdum süreci bekliyorum annem ve kardeşim için başvurmadım kardeşlik başvurusu geç vize verdikleri için annem ve kardeşim turist vizesi alsa ABD gelse orada başvurusunu yapabilirmiyiz bir sorun teşkil edermi
Cevaplar için çok teşekkür ederim -
@Mehdican-Büyükplevne bir de f4 var kardes statulu 16 yıl süren
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum