[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
amerikada bürokrası yavaş ilerliyor derlerdi inanmazdım . arkadaş bir siteyi bakımdan çıkarmak bukadar mı zor :)) hala girmiyor ds260a
-
Arkadaşlar selam, doktor muayenesi için sadece ağustos ayına randevu veriyor. Eylul ayında randevular ne zaman açılır?
-
@nuri mülakat tarihinden 1 ay öncesine kadar randevu alabilirsiniz. Dolayısıyla Eylül'e vermemesi normal.
-
@caglaror resimdeki binanın 1 bina sonrasında ücretli otopark var Bulvar üzerinde. Arabasıyla gelecek olanlar için kolaylık olur.
-
@caglaror içeri sızmış ajan gibi oldun abi :))))
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
amerikada bürokrası yavaş ilerliyor derlerdi inanmazdım . arkadaş bir siteyi bakımdan çıkarmak bukadar mı zor :)) hala girmiyor ds260a
su an girilebiliyor sanirim? sayin @mhepekiz diger konuda duyurmus.
-
ds 260 formuna girmiyorum hata veriyor girebilnen var mı ?
-
@gocagonyalı bende sıkıntı yok . Sağ üstte köşede kcc degil de Ankara yaziyor ya ah ah çok güzel :))))
-
mail attım bakalım kcc ye. dosya numaranı nasıl girdin. sıfır kullanarak mı gerçi ben ikisi ile de denedim ama .
-
@gocagonyalı 2018eu24xxx Doğum tarihi
-
bakalım deniyorum ama olmuyor. bu hatayı veriyor. Beni sildiler güncelleme yaparken herhalde.
The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance. -
Paranoyak yaptılar bizi her şeyden şüpheleniyoruz:)
-
@crazycells bu aşamada eleme ihtimalleri var mıdır?Tecrübeniz var mı?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, bu sene universiteden mezun oldum fakat formu doldururken Primary occupation durumumda ogrenci yaziyor ve istanbul teknik universitesi bilgileri var. en yuksek egitim seviyesinde de universite mezunu dedim. Bir de kanadada ogrenci vizem cikti 4 senelik, universiteye kabul edildim. Mulakatim 9 agustosta, sizce formu tekrar actirip bu kismi issiz yapmali miyim? Ya da kanadadaki okulun bilgilerini mi girmeliyim? Fakat o okula dair gosterebilecegim tek sey kabul belgem, ve bu green cardimi riske sokar mi cok kararsiz kaldim.
-
@gocagonyalı Allah Allah enteresan bir durum. Bir eksiklik yok degil mi ds 260 da ?
-
@yekta Ben de çözemedim durumu. Bir sıkıntı yoktu sitede güncelleme yapılana kadar.güncelleme yapılırken bile visa status te bile in transit çıkıyordu. şimdi o da hata veriyor. Pazar ptt kaydını yaptım ondada bir sıkıntı olmadı. mail attım kcc ye bakalım ne cevap verecekler.
-
@gocagonyalı https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?eQs=o/iS8zDpeAKjMWCuebHqOw== bu sitede senin durumun ne şuan ? Mesela benim redy durumunda
-
@yekta oradada hata veriyor
-
@yekta
Your search did not return any data.
hatasını veriyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum